Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εξωτερικό σκληρο

gdevil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!

Ένας φίλος πήρε εξωτερικό σκληρό για το λάπτοπ του και κάποιες φορές όταν πάει να κάνει safely remove hardware από το εικονίδιο της usb στην taskbar βγαίνει μήνυμα ότι κάποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί τον σκληρό και δεν επιτρέπεται η αποσύνδεση του από το σύστημα. Το θέμα είναι ότι κανένα πρόγραμμα δεν φαίνεται να τον χρησιμοποιεί εκείνη την στιγμή. Πώς μπορώ να καταλάβω ποιο από τα processes που εμφανίζονται στον task manager σχετίζεται με τον δίσκο ώστε να το τερματίσω και να τον αποσυνδέσω??

Ευχαριστώ και καλές γιορτές!!

Δημοσ.

Καί σε μένα το κάνει αυτό αλλά αν ζητήσω να τον αφαιρέσει ξανά τότε δεν έχει.. αντίρρηση.Αν δηλαδή δεν το κάνει με την πρώτη τότε στη δεύτερη προσπάθεια πάντα πετυχαίνει.

Δημοσ.

λοιπον παιδια τα ιδια τραβαω και εγω με τρεις εξωτερικους που εχω και οταν γινεται το παραπανω κανω το εξης :

σβηνω τον υπολογιστη και μετα αφαιρω το usb και δεν εχει παρουσιαστει προβλημα μεχρι τωρα

μηπως κανω μ----α?

παρακληση στο φιλο που ανεφερε κατι για τον task manager μηπως μπορει να γινει λιγο πιο συγκεκριμενος?

αυτα , και χρονια ΚΑΛΑ σε ολους μας !!!!!!!

Δημοσ.
οταν γινεται το παραπανω κανω το εξης :

σβηνω τον υπολογιστη και μετα αφαιρω το usb και δεν εχει παρουσιαστει προβλημα μεχρι τωρα

μηπως κανω μ----α?

Μπα δεν νομίζω και εγώ αυτό κάνω συνήθως όταν τραβαει σκάλωμα και δεν μου δημιουργήθηκέ κανένα πρόβλημα.
Δημοσ.

παρακληση στο φιλο που ανεφερε κατι για τον task manager μηπως μπορει να γινει λιγο πιο συγκεκριμενος?

Αν εννοείς εμένα αυτό που θέλω να πω είναι πως όταν ανοίγεις τον task manager (Ctrl+Alt+Del) και πας στο tab processes δεν μπορώ να καταλάβω ποια λειτουργία που τρέχει εκείνη την στιγμή χρησιμοποιεί τον εξωτερικό σκληρό. Αν ήξερα ποια είναι κάθε φορά θα την τερμάτιζα (End Process) και έτσι θα μπορούσα να κάνω ασφαλή αφαίρεση υλικού (safely remove hardware).

Αν εννοείς τον Sanctu82 αυτό που προτείνει είναι να τερματίσεις τον desktop explorer ακολουθώντας την διαδικασία που περιγράφω παραπάνω και - επειδή μετά δεν θα βλέπεις παρά μόνο το background !!!! - να πας στο tab applications του task manager και να πατήσεις το κουμπί New Task δίνοντας explorer στο σχετικό παράθυρο που ανοίγει. Πολλές φορές αυτό το κόλπο πιάνει και έτσι τερματίζεται η λειτουργία που χρησιμοποιεί την συσκευή που θέλουμε να αφαιρέσουμε (ή έχει κολλήσει και 'σέρνει' το pc) αλλά όχι πάντα!

Αυτά και Καλά Χριστούγεννα!!!

Δημοσ.
Egw pali travaw to kalwdiaki tou usb (o sklhros den paizei enoeite) ..To kanw edw kai 2 xronia 1-2 fores thn hmera kai o diskos paizei kanonikotata..

+1 .

Δεν είναι ακριβώς πρόβλημα αυτό.

Αν έχεις αφήσει να περάσουν 2-3 λεπτά από τη στιγμή που σταμάτησες να χρησιμοποιείς τον δίσκο τράβα το καλώδιο του...

Δημοσ.

na po kai ego to provlima mou me tonskliro mou?

mexri proteinos douleuan ola kala me ton eksis sindiasmo auto to koutaki sharkoon quickstore 2.5'' kai auto ton skliro samsung 40gb 2.5''

tora teleutaia oti kai na kano anavosvinei to ledaki eno paliotera den to ekane pote auto, kollaei o ipologistis kai i metafora arxeiou, treksimo efarmogis kai oti kai na kano den antapokrinetai pliros, kano as poume end task tipota, molis aposindeso viaia ton skliro ginetai to end task kai osa eixa patisei pio prin..

Ti lete?to kouti ftaiei??pantos ola ta dedomena ta vlepo mesa!

Na to pao sto eshop na tou riksoun mia matia???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...