gdevil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!! Ένας φίλος πήρε εξωτερικό σκληρό για το λάπτοπ του και κάποιες φορές όταν πάει να κάνει safely remove hardware από το εικονίδιο της usb στην taskbar βγαίνει μήνυμα ότι κάποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί τον σκληρό και δεν επιτρέπεται η αποσύνδεση του από το σύστημα. Το θέμα είναι ότι κανένα πρόγραμμα δεν φαίνεται να τον χρησιμοποιεί εκείνη την στιγμή. Πώς μπορώ να καταλάβω ποιο από τα processes που εμφανίζονται στον task manager σχετίζεται με τον δίσκο ώστε να το τερματίσω και να τον αποσυνδέσω?? Ευχαριστώ και καλές γιορτές!!
Sanctu82 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Simvainei sixna afto kai ego kano to exis... anoigo to Task Manager "skotono" kai xanatrexo to prossess tou explorer... kai tis perissoteres fores oxi oles ginetai kanonika to Safe Remove
gdevil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Το δοκίμασα ήδη φίλε και δεν λειτουργεί... Μήπως υπάρχει και άλλος τρόπος ή ψάχνω άδικα;;
Sanctu82 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Ti na sou po file mou emena doulevei tis perissoteres fores oxi panta... an yparxei kai allos tropos tha ithela na ton matho!
geovard Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Καί σε μένα το κάνει αυτό αλλά αν ζητήσω να τον αφαιρέσει ξανά τότε δεν έχει.. αντίρρηση.Αν δηλαδή δεν το κάνει με την πρώτη τότε στη δεύτερη προσπάθεια πάντα πετυχαίνει.
mathimatikos196 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 λοιπον παιδια τα ιδια τραβαω και εγω με τρεις εξωτερικους που εχω και οταν γινεται το παραπανω κανω το εξης : σβηνω τον υπολογιστη και μετα αφαιρω το usb και δεν εχει παρουσιαστει προβλημα μεχρι τωρα μηπως κανω μ----α? παρακληση στο φιλο που ανεφερε κατι για τον task manager μηπως μπορει να γινει λιγο πιο συγκεκριμενος? αυτα , και χρονια ΚΑΛΑ σε ολους μας !!!!!!!
stefanos_79 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 οταν γινεται το παραπανω κανω το εξης : σβηνω τον υπολογιστη και μετα αφαιρω το usb και δεν εχει παρουσιαστει προβλημα μεχρι τωρα μηπως κανω μ----α? Μπα δεν νομίζω και εγώ αυτό κάνω συνήθως όταν τραβαει σκάλωμα και δεν μου δημιουργήθηκέ κανένα πρόβλημα.
gdevil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 παρακληση στο φιλο που ανεφερε κατι για τον task manager μηπως μπορει να γινει λιγο πιο συγκεκριμενος? Αν εννοείς εμένα αυτό που θέλω να πω είναι πως όταν ανοίγεις τον task manager (Ctrl+Alt+Del) και πας στο tab processes δεν μπορώ να καταλάβω ποια λειτουργία που τρέχει εκείνη την στιγμή χρησιμοποιεί τον εξωτερικό σκληρό. Αν ήξερα ποια είναι κάθε φορά θα την τερμάτιζα (End Process) και έτσι θα μπορούσα να κάνω ασφαλή αφαίρεση υλικού (safely remove hardware). Αν εννοείς τον Sanctu82 αυτό που προτείνει είναι να τερματίσεις τον desktop explorer ακολουθώντας την διαδικασία που περιγράφω παραπάνω και - επειδή μετά δεν θα βλέπεις παρά μόνο το background !!!! - να πας στο tab applications του task manager και να πατήσεις το κουμπί New Task δίνοντας explorer στο σχετικό παράθυρο που ανοίγει. Πολλές φορές αυτό το κόλπο πιάνει και έτσι τερματίζεται η λειτουργία που χρησιμοποιεί την συσκευή που θέλουμε να αφαιρέσουμε (ή έχει κολλήσει και 'σέρνει' το pc) αλλά όχι πάντα! Αυτά και Καλά Χριστούγεννα!!!
JiKL Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 ego paides kano log off ara kleinei oti trexei ksanampaino me to idio i me allo user account kai ola ok
Minotavrs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Egw pali travaw to kalwdiaki tou usb (o sklhros den paizei enoeite) ..To kanw edw kai 2 xronia 1-2 fores thn hmera kai o diskos paizei kanonikotata..
dpolal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Egw pali travaw to kalwdiaki tou usb (o sklhros den paizei enoeite) ..To kanw edw kai 2 xronia 1-2 fores thn hmera kai o diskos paizei kanonikotata.. +1 . Δεν είναι ακριβώς πρόβλημα αυτό. Αν έχεις αφήσει να περάσουν 2-3 λεπτά από τη στιγμή που σταμάτησες να χρησιμοποιείς τον δίσκο τράβα το καλώδιο του...
StavrosD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις antivirus, να κλείσεις τα παράθυρα του explorer και του total commander (αν το χρησιμοποιείς)
varthol Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 To USB είναι hot-swap! Ετσι όταν ο Δίσκος εχει σβήση το Ledaki Τραβάς Καλώδιο και τέρμα.(Προσοχή μόνο στο Led)
JiKL Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 na po kai ego to provlima mou me tonskliro mou? mexri proteinos douleuan ola kala me ton eksis sindiasmo auto to koutaki sharkoon quickstore 2.5'' kai auto ton skliro samsung 40gb 2.5'' tora teleutaia oti kai na kano anavosvinei to ledaki eno paliotera den to ekane pote auto, kollaei o ipologistis kai i metafora arxeiou, treksimo efarmogis kai oti kai na kano den antapokrinetai pliros, kano as poume end task tipota, molis aposindeso viaia ton skliro ginetai to end task kai osa eixa patisei pio prin.. Ti lete?to kouti ftaiei??pantos ola ta dedomena ta vlepo mesa! Na to pao sto eshop na tou riksoun mia matia???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.