mjmj Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 To clonedvd σε συνδυασμο με το anydvd δεν τον εχει χρησιμοποιησει κανεις?
Dark-Shadow Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 ara kataligoume dvd fab to ipostiriksan ke poloi to dvd fax aferei tis prostasies ton dvd ke tin prostasia tis sony?
ntouzieras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 prwta dvd decrypter kai meta apto nerovision.kanei kali douleia.to nero 7 to exei apo mono tou, den mpainei san plugin opws stis proigoumenes seires
Dark-Shadow Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 mjmj ego den eides to 1 post mou ke leitourgouse apsoga
zavlakas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Έχω ενα αυθεντικό DVD ταινία το οποίο έχει bad sectors (Original DVDs Αθήνα 2004) και θέλω να κρατήσω ...αντίγραφα ασφαλείας! 1. Δοκιμάζω το DVD Shrink αλλά όταν φτάνει στα bad sectors τα φτύνει. 2. Δοκιμάζω το DVD Decrypter αλλά όταν φτάνει στα bad sectors' date=' μετά απο 30+ προσπάθειες να διαβάσει το κάθε bad sectors κάνει skip και πάει στο επόμενο. Καθως μιλάμε για ολόκληρη περιοχή με bad sectors και δεδομένων των 30 προσπαθειών ανάγνωσης για το κεθένα ο χρόνος αναμονής μέχρι να τελειώσει ανέρχεται σε μέρες.. 3. Επόμενη δοκιμή, copy με το Acohol σε image στον δίσκο (είναι DVD9) και μετά rip του image πάλι στον δίσκο για να πάρω τα VOBs. Μετά απο 1+ ώρα με ευτυχώς 2 μόνο δοκιμές ανγνωσής ανα bad sector τελειώνει. Το αποτέλεσμα όμως είναι μια corrupted εκδοση του DVD με ψιλο χαλασμένα τα μενού. 4. Αποσπώ απο αυτο το image του alcohol μονο την ταινία και φτιάχνω με το Nero Vision νεο DVD με δικό μου μενού και κεφάλαια. Χάνω όμως τα 2 audio chanels της ταινίας (κάτω ο Κωστάλας!!) και φυσικά το μενού. 5. Μιας και το Vision δε λέει να βγάλει μετα το reencode αρχεία για DVD5 δισκάκι ακόμα και αν επιλέξω Extended Play, αναγκάζομαι να το κάψω ως δεύτερο image στον δίσκο και αυτό το τελικό image να το δώσω στο Shrink και να μου το φέρει σta 4,7GBs... Κάτι πιο ...απλό έχουμε στο νού μας; Το Fab κάνει δουλειά; Και τι είναι αυτά τα boad sectors, νέο είδος προστασίας;[/quote'] Το δισκακι προφανως ειναι γρατζουνισμενο/βρωμικο... Καθαρισε το καλα και ξαναδοκιμασε... Μπορεις να μειωσεις τα retries του DVD Decrypter μεσα απο τις ρυθμισεις... Συνηθως αν δεν διαβαστει ο sector με το πρωτο retry, δεν διαβαζεται καθολου... Η λειτουργικοτητα του αντιγραφου που θα παρεις εξαρταται απο το που βρισκονται αυτα τα unreadable sectors... Mην χρησιμοποιεις το Nerovision για DVD transcoding... Χρησιμοποιησε το Nero Recode...
HellasVagabond Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Το θεμα εχει νομιζω κορεστει σωστα ?
Papajohn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Το δισκακι προφανως ειναι γρατζουνισμενο/βρωμικο...Καθαρισε το καλα και ξαναδοκιμασε... Μπορεις να μειωσεις τα retries του DVD Decrypter μεσα απο τις ρυθμισεις... Συνηθως αν δεν διαβαστει ο sector με το πρωτο retry' date=' δεν διαβαζεται καθολου... Η λειτουργικοτητα του αντιγραφου που θα παρεις εξαρταται απο το που βρισκονται αυτα τα unreadable sectors... Mην χρησιμοποιεις το Nerovision για DVD transcoding... Χρησιμοποιησε το Nero Recode...[/quote'] Το δισκάκι είναι ολοκαίνουριο, μόλις βγήκε απο τη ζελατίνα και πριν καλά καλά το δω το τυραννάω! Δοκίμασα να μειώσω τα retries του decrypter αλλα αυτό επιμένει στα 30+. Το θέμα είναι οτι δεν μπορεί το original να παιζει κανονικά με τα bad sectors και το αντιγραφο να χρειάζεται την πληροφορία που βρίσκεται στα bad sectors, κάποια προστασία παίζει όπως στα pc games. Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω το recode όπως και το shrink πάνω στα αρχεία που πήρα απο το Alcohol αλλα δυστυχώς μου πετάνε ένα error οτι δεν βλέπουν σωστό structure στο dvd, παρα το γεγονός οτι το image παίζει σωστα σε players. Παω να δοκιμάσω το fab τωρα να δω...
HellasVagabond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Το Fab Platinum θα σε βγαλει ασπροπροσωπο....
eon.s60 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 και το νεο nero recode κανει καλη δουλεια κ οτι ειπαν ποιο πανω...
Papajohn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Καλα, RESPECT στο Fab! Εκεί που τα πάντα είχαν αποτύχει αυτό χαλαρά ξεπέρασε την περιοχή με τα bad sectors και μου έδωσε uncorrupted τελικό video! Πάω τώρα να κάνω το reencode σε DVD5 με το Recode/Shrink! Ευχαριστω πάρα πολύ παιδία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.