animalcopy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 πηρα το ondsl kit απο γερμανο (ΑΡΙΔΑΙΑ) μου ηπαν 10 μερες το πολυ και θα εισαι ο.κ. Αν εχεις το θεο σου η αιτηση εφτασε την πεμπτη (ουτε με το καρο του παπου μου να τη στελνανε!) Λεω δεν γαμ..... 4 μερες περασαν υπομονη μεχρι τις 10. και μου λεει ενας υπαληλος του ΟΤΕ μετρα απο την μερα που παρελαβε ο οτε την αιτηση 6-12 εργασημες και οχι απο τη μερα που αγορασες το πακετο , αντε καλα........... Ταχυτητες ADSL
h1k1k0m0r1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 μία από τα ίδια και χειρότερα αγαπητέ συμπάσχοντα. Πήρα το κουτί την προπερασμένη Τρίτη και ακόμη είμαι με το (να μην πω) στο χέρι. Την Τρίτη που μας έρχεται συμπληρώνονται 10 εργάσιμες μέρες και θα πάω να τους τα ψάλλω! (όχι τα κάλαντα, αυτά μας τελείωσαν)
Theodore Tsi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 distixws etsi paizei to sistima......esteila ta xartia 4/11 k tin energopoiisan 9/12...... ipomoni paidia.... kala xristougenna!!!
animalcopy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 μολις ανακαλυψα την μαλακια που μου κανανε στο καταστημα Γερμανος. οπως αναφερω ποιο πανω πηρα το ondsl kit 2+2 +8μηνες με 50% εκπτωση και δωρο το linksys wag354g. μονο που αντι για over pstn μου δωσανε over isdn. τωρα τι κανουμε? help!!!!!!!!!!!!!!!!!! βαρεθηκα γαμω την τυχη μου
Mithrantir Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Na krakseis to Germano kai tous ipallilous tou. Kai na sou kanoun antikatastasi mias kai einai diki tous i mlk
sa1901 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 οπως αναφερω ποιο πανω πηρα το ondsl kit 2+2 +8μηνες με 50% εκπτωση και δωρο το linksys wag354g. μονο που αντι για over pstn μου δωσανε over isdn. τωρα τι κανουμε? help!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πας πίσω και ζητάς να σου το αλλάξουν, ανεξαρτητα αν το έχεις ανοίξει ή όχι. Το ίδιο πράγμα έγινε σε ένα ADSL in-a-box, αγορασμένο από την αδερφή μου από Mediamarkt. Το είχε ανοίξει κανονικά και μετά κατάλαβε ότι ήταν λάθος. Της το αλλάξαν χωρίς να μου-σου-του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.