Προς το περιεχόμενο

που θα βρώ μητρική s478;

Sub umbra dei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν υπολογιστή με μητρική s478 και όταν τον πήγα για επισκευή μου είπαν ότι δεν βγαίνουν πλέον τέτοιες μητρικές. Ξέρετε κανένα κατάστημα που θα μπορούσα να βρώ κάτι τέτοιο; :?

Δημοσ.
Έχω έναν υπολογιστή με μητρική s478 και όταν τον πήγα για επισκευή μου είπαν ότι δεν βγαίνουν πλέον τέτοιες μητρικές. Ξέρετε κανένα κατάστημα που θα μπορούσα να βρώ κάτι τέτοιο; :?

FILE GEIA XARA EXO ENA MICROSTAR MSI 848V ME INTEL i848 chipset. MPOREIS NA DEIS EDO TA XARAKTIRISTIKA EDO http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=596. EAN SE ENDIAFEREI STEILE MOY EMAIL STO [email protected]

Δημοσ.
Αν πάλι θες καλό πράμα μπορείς να πας στο PC-Store (Στουρνάρη) και να τσιμπίσεις μια MSI 856PE-Neo2V.

Συμφώνω πρέπει να έχει αρκετές διαθέσιμες.Αν πας στο stockhouse του πλαίσιου ΠΡΟΣΕΧΕ η μητρική που θα πάρεις να υποστηρίζει το CPU σου.

Δημοσ.

Eυχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Θα το ψάξω...

Όταν θα πάω να αγοράσω μητρική χρειάζεται να ξέρω τίποτα άλλο εκτός από τον τύπο του επεξεργαστή και το socket;

Δημοσ.
Συμφώνω πρέπει να έχει αρκετές διαθέσιμες.Αν πας στο stockhouse του πλαίσιου ΠΡΟΣΕΧΕ η μητρική που θα πάρεις να υποστηρίζει το CPU σου.

Κατατύχη είδα στο σάιτ του Πλαισίου (όχι στο stockhouse) μια με σόκετ s478 και λέει ότι θέλει επεξεργαστή INTEL P4 (Prescott/Celeron). Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Έγώ έχω έναν Πέντιουμ 4. Το Prescott τι είναι; :?

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Product_Id=290990

Κατατύχη είδα στο σάιτ του Πλαισίου (όχι στο stockhouse) μια με σόκετ s478 και λέει ότι θέλει επεξεργαστή INTEL P4 (Prescott/Celeron). Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Έγώ έχω έναν Πέντιουμ 4. Το Prescott τι είναι; :-?

Eσύ προφανώς, έχεις Pentium με πυρήνα Northwood. Ο Prescott είναι νεότερος. Μην σε απασχολεί. Μια χαρά σου κάνει η μητρική. ;-)

Δημοσ.

ego pali agorasa mia gigabyte proxtes.

den mporo na katalavw giati nomizete oti exoun aposirthei.

akoma vgenoun celeron se s478.

emena i parakatw teriakse kouti ston p4 mou sta 2,4.

Field Value

Motherboard Name Gigabyte GA-8IPE1000(-G) v4

Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Product_Id=290990

Eσύ προφανώς' date=' έχεις Pentium με πυρήνα Northwood. Ο Prescott είναι νεότερος. Μην σε απασχολεί. Μια χαρά σου κάνει η μητρική. ;-)[/quote']

Ξέρεις το περίεργο είναι ότι στο ΠΛΑΙΣΙΟ τον είχα πάει για επισκευή. Οπότε πως είναι δυνατόν να μου είπαν ότι δεν βγαίνει τέτοια μητρική; (ίσως βέβαια αφού και στο σάιτ λέει ότι είναι νέα παραλαβή πρίν από μερικές μέρες που το είχα πάει να μην την είχαν φ'ερει ακόμα) Σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα που ο δικός μου δεν είναι Prescott;

Αν έχει κάποιος όρεξη επίσης ας μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό το χαρακτηριστικό: FSB 800MHz

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...