spartacus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Κι εγώ, αν και συμπαθώ τον firefox, εδώ και καιρο χρησιμοποιώ Maxthon και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Γρήγορος, λειτουργικός και νομίζω πιό ασφαλής από τον firefox. να μας έλεγες και πως το καταλαβες τι καλά που θα ήταν!!! τι λέτε ρε πάτε καλά;;; πιο ασφαλής απο τον firefox δεν υπάρχει, δεν κολλάει με τίποτα spyware, είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει, (ίσως η opera να τον ξεπερνάει ελάχιστα), έχει ένα σωρό Extensions, ο πλέον παραμετροποιήσιμος και ασφαλής browser, όταν είχε τα tabs οι άλλοι κοιμόντουσαν.
mousik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά εμένα γιατί ο Opera μου φαίνεται πιο αργός από τον FF; Θέλει καμιά ρύθμιση; Τον συμπαθώ και τον χρησιμοποιώ κάποιες φορές (έτσι για αλλαγή), αλλά ο FF δεν παίζεται. Τον Maxthon μόνο για κανα only for IE site (2-3 έχω βρει όλα κι όλα). PS: Μου αρέσει πολύ το "Μαγικό ραβδί" του Opera... Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για FF;
triantis7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Paides egw den allazw ton firefox gia kanenan logo...Alla yparxei mia leitourgeia tou ff pou den kserw an tin exei o maxthon kai mou aresei poli...Prokeitai gia tin eksis leitourgeia:Otan pathseis to rodaki tou pontikiou panw se ena link,anoigei to link se neo tab!!Den xreiazetai deksi klik -> open in new window...Ginetai kapws auto me ton maxthon???
mentor Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Φυσικά και γίνεται! Options -->Tab --> New Tab --> Τσεκάρεις το: "Middle mouse button on links" Maxthon: Μακράν ο καλύτερος!
SATELLITE2SATELLITE Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Χρησιμοποιώ ένα χρόνο και πλέον αποκλειστικά maxthon...
blueviper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ερώτηση κρίσεως...ο/το Maxthon δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από ένα κέλυφος με έξτρα δυνατότητες για τον IE...πως λοιπόν καλύπτει τα κενά ασφαλείας και τις τρύπες του τελευταίου? Γιατί αν δεν το κάνει, και μιλάμε για υψίστης σημασίας ζήτημα, δε θα το επέλεγα ποτέ, όταν τα ίδια (κι ίσως περισσότερα) μου τα παρέχουν εναλλακτικοί browser.
Cromb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 να μας έλεγες και πως το καταλαβες τι καλά που θα ήταν!!! τι λέτε ρε πάτε καλά;;; πιο ασφαλής απο τον firefox δεν υπάρχει, δεν κολλάει με τίποτα spyware, είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει, (ίσως η opera να τον ξεπερνάει ελάχιστα), έχει ένα σωρό Extensions, ο πλέον παραμετροποιήσιμος και ασφαλής browser, όταν είχε τα tabs οι άλλοι κοιμόντουσαν. Είχα σταματήσει να παρακολουθώ το θέμα και τυχαία έπεσα πάνω του σήμερα... Λοιπόν αγαπητέ spartacus, μετά την φοβερή σου επιχειρηματολογία αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που κρατάει όλους εμάς που χρησιμοποιούμε maxthon και δε πάμε σε κανα γιατρό.... Ούτε εγώ έχω κολλήσει spyware, έχω παραμετροποιήσει τον browser μου στις ανάγκες μου και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου χωρις πρόβλημα. Ερωτήσεις για την ψυχοπαθολογική μας κατάσταση ή τον προορισμό μας νομίζω πως είναι τουλάχιστον ανόητες.
Cromb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ερώτηση κρίσεως...ο/το Maxthon δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από ένα κέλυφος με έξτρα δυνατότητες για τον IE...πως λοιπόν καλύπτει τα κενά ασφαλείας και τις τρύπες του τελευταίου? Γιατί αν δεν το κάνει, και μιλάμε για υψίστης σημασίας ζήτημα, δε θα το επέλεγα ποτέ, όταν τα ίδια (κι ίσως περισσότερα) μου τα παρέχουν εναλλακτικοί browser. Ισως επειδή, όπως είπες, αποτελει ένα κέλυφος με έξτρα δυνατότητες να καλύπτει και τα κενά ασφαλείας. Εγώ άφησα τον firefox και χρησιμοποιώ maxthon επειδή με βόλεψε κάποιο διάστημα (θέμα συμβατότητας)... μου άρεσε,με βολεύει, τον κράτησα.... έτσι απλά. Και ούτε είχα προβλήματα ασφαλείας. Προτείνω πάντως μια δοκιμή...
blueviper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Έχω ξεχάσει πόσες φορές στο παρελθόν έσκασε η βόμβα για κενό ασφάλειας στον ΙΕ, για τα οποία ο χρήστης φυσικά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, όσες παραμετροποιήσεις κι αν έκανε μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα. Απλώς στωικά περίμενε να βγει το patch με την ελπίδα στο μεταξύ κάποιο worm να μην αξιοποιήσει την εγγενή τρυπούλα που άφηνε ο κώδικας. Τι ακριβώς λοιπόν επιλύει ο Maxthon και το οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο "skin" εν προκειμένω, πέρα από το να προσφέρει αφειδώς (και πολύ καλά κάνει) διάφορα καλούδια κι έξτρα υπηρεσίες/χαρακτηριστικά? Απλώς μεταμφιέζουμε σε κυρία επί των τιμών μια ιερόδουλο που ανοίγει την αγκαλιά της με την ίδια ευχέρεια σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Μην παρεξηγηθώ...εννοείται πως ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει κατά το δοκούν το browser που θα "κοσμεί" το σύστημά του κι επ' αυτού δε μου πέφτει λόγος, ούτε και προτίθεμαι να υποδείξω ποιος πρέπει να είναι αυτός. Άλλο αυτό κι άλλο όμως να προσπαθούμε να πείσουμε πως δεν υφίσταται πρόβλημα ασφάλειας, όταν ο Maxthon δεν παρέχει καμία επιπλέον τέτοια.
Cromb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Καταλαβαίνω τι εννοείς blueviper. Απλά δεν έχω την όρεξη να κάτσω να ψάξω αναλυτικά τους τρόπους και το βαθμό ασφάλειας του maxthon και έτσι παραμένω με την απλή αίσθηση ασφάλειας που μου δίνει (εξάλλου προβλήματα ασφαλείας υπάρχουν σε όλους τους browsers).Σίγουρα δεν είναι συνετός τρόπος σκέψης αυτός αλλά.... Είχα πρόβλημα με firefox, έβαλα maxthon, έμεινα εκεί... Θα με ενδιέφερε πάντως να ακούσω τις απόψεις σου γι αυτόν, αν τον δοκιμάσεις ποτε, καθώς δε πρόκειται απλά για ένα "skin".
dr_psiloulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ola APSOGA me ton Maxthon...doulevi sfera allaaaaa poles rithmisis re pedia exo trelathi.Mporite na mou pite pies einai i vasikes pou prepi na rithmiso?
blueviper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Cromb...μπορώ καλοπροαίρετα και καλόπιστα να δεχτώ πως το Maxthon πραγματικά υπερέχει σε δυνατότητες και λειτουργίες και από Firefox και από Opera (αν μάλιστα είχα τη δυνατότητα να το εγκαταστήσω στο παρόν σύστημα, θα είχα κι απόλυτη άποψη). Το δικό μου όμως ζητούμενο δεν είναι αυτό...ή για να το θέσω διαφορετικά, δεν είναι πρωτίστης προτεραιότητας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αρχικώς να εξασφαλίζω τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια...όπως άλλωστε προείπες και συμφωνώ όσο δεν πάει, κανένα πρόγραμμα δεν είναι άμωμο. Όλα έχουν τις "αμαρτίες" τους...απλά κάποια έχουν λιγότερες και δεν είναι ασήμαντο στοιχείο. Το Maxthon μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό κέλυφος ή skin, δεν παύει όμως να προσαρμόζεται επάνω στον IE, οπότε προφανώς και κουβαλάει όλα τα κουσούρια σε επίπεδο ασφάλειας του τελευταίου. Κάθε τρεις και λίγο προκύπτει κι ένα critical update. Η όποια μάλιστα σκέψη να έχει παραδώσει η Microsoft δικαιώματα χρήσης ή παραποίησης του κώδικά της, προφανώς και μοιάζει αφελής. Και παπάδες λοιπόν να κάνει η εταιρία πίσω από το Maxthon, τα εγγενή προβλήματα δεν μπορούν να επιλυθούν, παρά μόνο από τη μαμά-Microsoft. Όσο για ένα άλλο επιχείρημα που ακούστηκε κι αφορούσε το γεγονός πως ο IE "πληρώνει" τη δημοτικότητά του, επίσης θα συμφωνήσω σε ένα βαθμό...φυσικά και αν στο στόχαστρο των ενδιαφερόμενων λόγω ποσοστού χρήσης ήταν ένας άλλος browser, πιθανότατα να είχαμε ανακαλύψει περισσότερα κενά ασφαλείας...αν τουλάχιστον παίξουμε με στατιστικά δεδομένα και λογικές. Υπό το πρίσμα όμως του όποιου ανταγωνισμού και για να κόψω και τα 1-2 κεφάλια που πάνε να ξεπροβάλλουν, αν εγώ ήμουν Microsoft θα έδινα και μερικές "πενταροδεκάρες" για να εκθέσω ανεπανόρθωτα τον αντίπαλο, κοινοποιώντας τις "τρύπες" που κουβαλάει. Αλλά ας μη μπω σε τέτοια σενάρια... Χωρίς να έχω καμία εμμονή ως χρήστης και με μοναδικό κίνητρο κι ενδιαφέρον να βελτιώσω την διαδικτυακή μου εμπειρία, χωρίς να θυσιάζω ταυτόχρονα την ασφάλεια των δεδομένων μου, επιλέγω να στραφώ σε έναν browser που θα δίνει έμφαση στην ακεραιότητα της δεύτερης αξίωσης πρώτα απ' όλα και δευτερευόντως στην πληθώρα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αν και από αυτές τις δεύτερες, προσωπικά πάντα, δεν είχα κανένα ιδιαίτερο παράπονο ποτέ από τον Opera. Κι αν ποτέ καταστεί αυτός ο πλέον δημοφιλής και τον κάνουν φύλλο και φτερό, δε θα έχω κανένα πρόβλημα να καταλήξω σε έναν άλλο.
Inkjjl Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Paides egw den allazw ton firefox gia kanenan logo...Alla yparxei mia leitourgeia tou ff pou den kserw an tin exei o maxthon kai mou aresei poli...Prokeitai gia tin eksis leitourgeia:Otan pathseis to rodaki tou pontikiou panw se ena link,anoigei to link se neo tab!!Den xreiazetai deksi klik -> open in new window...Ginetai kapws auto me ton maxthon??? Loipon...Irtha gia na sou doso arketous logous na petakseis mia kai kali ton KOLO MEMORY LEAKER ton Firefox!!!Ksereis poio einai to eksofreniko???Oti to memory leaking einai feature KI OXI BuG!!!!ELEOSSS!Oi anthropoi epeidi exoun na kanoun me tin argi mixani Gecko,lene xmmmm,gia na doume...Pos tha speed-aroume ton Firefox???Kane loipon page sti RAM tis selides pou anoigei sixnotera o xristis kai eisai arxigos...Kaneis de tha to katalavei!!!Ela omos pou merikoi ta katalavan ta sapia...AXRISTOI...Katestrepsan ton pio epanastatiko browser stin istoria...Opoios exei flames na mou xosei,na ta kratisei gia keinon giati mia episkepsi sto slashdot tha ton pisei!!!Eixe arthro!Ostoso oi pio apistoi kalountai apo mena,na kanoun afto pou kano ki ego kai tha fane kala!Afiste ton Firefox na piasei 2 meres uptime kai meta anoikste megales photos (peripou 600KB i kathemia ksero ego!)...Sto Sistima mou me 966Mhz P3 kai 384MB RAM arkousan 8 photos tou 1MB meta apo mia mera gia na proklithoun sinexi page falls (gnosto os epanalamvanomeno paging i THRASHING!!!!!)!!!Kai...AKOUSON AKOUSON!!!!TOSO POLY thrashing pou ekana reset mexri kai se linux!!!Ntropi sas kyrioi sti Mozilla!!!Kathiste lioste kai vgalte ekdosi 2.0 giati den ta vlepo kala ta pramata!!!Afta eixa na po...Tora iremisa...OUF!!!axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.