kostelo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Μόνο ένας φιλαράκος είπε για firefox ότι' date=' "xoria pou ama ton "gargaliseis" kai ligo einai kai poly poio grhgoros ...", μπορείς να μου πεις και μένα ρε φίλε πως να τον γαργαλίσω;[/quote'] προφανως αυτος που το ειπε εννοει το firetune που κανει πολλες βελτιωσεις γενικα και ευκολα. http://www.totalidea.com/freestuff4.htm
Petza Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 " τις δυνατότητές του κάνοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις συνειδητοποιείς " και ποιές είναι οι δυνατότητες του που υπερτερεί του firefox γιατί όλοι λέτε λέτε' date=' λες και σας κάνει καμμιά...αλλά δε λέει κανείς τι καλύτερο έχει; Γιατί δεν έχει το οτιδίποτε καλύτερο από το firefox και το firefox έχει δεκάδες δυνατότητες παραπάνω. Ένας είπε μόνο: "mou deinei tin symbatotita tou IE". Τι συμβατότητα ρε αρχηγέ; browser είναι δεν υπάρχει τίποτα που να ανοίγει ο ένας και να μην ανοίγει ο άλλος (εκτός κι αν είσαι χωμένος στα activex control) Συμβατότητα λέμε όταν δύο προγράμματα συμβαδίζουν και μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία από τον ένα στον άλλο. Αλλά αφού εσύ χρησιμοποιείς μόνο ένα browser αυτό περί συμβατότητας είναι η μεγαλύτερη ασχετίλα που έχω ακούσει, εκτός κι ανα κι αν κάνεις import export τα bookmark σου. Ο πάνω φίλος νομίζει ότι είναι πιο ασφαλής από τον firefox, αυτό μάλλον φίλε το λες διαισθητικά, ή ξέρω γω που το βασίζεις και το νομίζεις, γιατί αν διαβάσεις documentation αυτό δε στέκει από πουθενά, το ανάποδο. Και στη τελική, μιλάμε για ασφάλεια που αφορά άλλα κλιμάκια, ο μέσος χρήστης δεν απειλείται από τα προβλήματα στο browser του. Μόνο ένας φιλαράκος είπε για firefox ότι, "xoria pou ama ton "gargaliseis" kai ligo einai kai poly poio grhgoros ...", μπορείς να μου πεις και μένα ρε φίλε πως να τον γαργαλίσω;[/quote'] Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σε καλωσορίσω στο Insomnia. Δεν ξέρω σε ποια forum έχεις πάρει μέρος αλλά στο παρών forum (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον) όταν απευθυνόμαστε σε άλλο μέλος (έστω και αν διαφωνούμε) προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν ποιο κόσμιο ύφος. Τώρα στα σχόλια σου. Τι δυνατότητες έχει παραπάνω σε default εγκατάσταση: 1) λειτουργία drag and drop σε ότι text = ανοίγει την επιλεγμένη σου Search engine με τα αποτελέσματα αναζήτησης Λειτουργία που στοn Firefox έχει προστεθεί πρόσφατα με Extension μετά από απαίτηση χρηστών που το είχαν δει στον Maxthon 2) Λειτουργία mouse gestures που για μένα είναι όλα τα λεφτά Λειτουργία που στοn Firefox υποστηρίζετε με Extension 3) Πολλές λειτουργίες στα Tabs που στον Firefox πρέπει να βάλεις 3-4 Extension για να τις πετύχεις . Τώρα όσο αφορά αυτό που γράφεις εδώ : Τι συμβατότητα ρε αρχηγέ; browser είναι δεν υπάρχει τίποτα που να ανοίγει ο ένας και να μην ανοίγει ο άλλος (εκτός κι αν είσαι χωμένος στα activex control) Συμβατότητα λέμε όταν δύο προγράμματα συμβαδίζουν και μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία από τον ένα στον άλλο. Αλλά αφού εσύ χρησιμοποιείς μόνο ένα browser αυτό περί συμβατότητας είναι η μεγαλύτερη ασχετίλα που έχω ακούσει, εκτός κι ανα κι αν κάνεις import export τα bookmark σου. Το αφήνω τελείως ασχολίαστο , για να κρίνει ο καθένας το ποιος είναι ΑΣΧΕΤΟΣ Περί ασχετοσύνης συνέχεια: Και στη τελική, μιλάμε για ασφάλεια που αφορά άλλα κλιμάκια, ο μέσος χρήστης δεν απειλείται από τα προβλήματα στο browser του. Αν δεν απειλείτε ο μέσος χρήστης ποιος απειλείτε ο έμπειρος ??????????? Ξέρεις φίλε μου, η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια Αυτά… και να ξέρεις ότι χρησιμοποιώ αρκετά τον Firefox
alerasta Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Ποιο RAM ρε παιδιά;Αυτό που 158 σελίδες πριν από το άρθρο που μιλάτε αποθεώνει το Norton 2006? Ελα ντε, αυτό το σοβαρό περιοδικό; Αξίζει οπωσδήποτε να αντικαταστήσει τον ΙΕ, για το ff δε νομίζω να μπορεί να κοντράρει στο community. Συμφωνώ, καλό γιά αντικαταστάτης του IE αλλά μέχρι εκεί. Μολις εβαλα τον Οπερα...νομιζω..λεω νομιζω οτι ειναι σουπερ!!! Πολύ καλός και σβέλτος, προτιμώ βέβαια τον Firefox αλλά ο Opera είναι άξιος αντίπαλος (και δε στηρίζεται στον πιό τρύπιο browser παγκοσμίως) Το μόνο κακό που έχω μέχρι στιγμής με τον firefox είναι η τρομακτικά μεγάλες απαιτήσεις του σε μνήμη. Αυτή τη στιγμή έχω 5 tabs ανοιχτά και μου έχει κρατημένα 150ΜΒ ram καβαντζωμένα για πάρτη του. Ήμαρτον, έλεος και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα Οντως, επίσης με απρόσεκτη επιλογή plugins αποκτά παραξενιές. Αν πάντως έχεις μάθει στο adblock, το needlesearch, το web developer, το tab mix plus καθώς και τη δυνατότητα να επιλέξεις από πάρα πολλά plugins του συγχωρείς τέτοιες παραξενιές. Αν απενεργοποιήσεις και την (όπως έχει εξελιχθεί επικίνδυνη λόγω υπερβολικών δυνατοτήτων) java, αφήνεις τα spyware γιά τους άλλους (τουλάχιστον αυτά που κολλάνε από browsing). Τώρα όσο γιά τα sites που δε φαίνονται σωστά σε firefox θα πω πως όταν ένα site τηρεί τους κανόνες και δε χρησιμοποιεί ειδικά χαρακτηριστικά του ενός ή του άλλου browser φαίνεται σωστά παντού. Αυτά είναι προβλήματα των sites, όχι των browsers.
Petza Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 paides xronia polla. mhpws mporeite na mou dwsete perissoteres plhrofories gia ton Maxthon giati skeftomai na ton egkatasthsw? -Poia ekdosh na katebasw (giati eida polles built ekdoseis) -Standard h' Combo? (poia h diafora tous) Katebase thn standard gia na min sou balei ta epipleon tis Combo meta pigene edw http://maxthon.tarapages.com/plugins/ Kai katebase oti xreiazese edw gia skins http://skins.maxthon.com/ kai sto Forum tha patheis plaka apo tis ammeses lyseis pou tha sou dosoun se tyxwn problhmata http://forum.maxthon.com/forum/index.php Edw katebazeis kai thn Ellinikh glwssa http://www.maxthon.com/download.htm Pou an den kanw lathos thn exei kanei kai Insomniac
Luxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 firefox για παντα ρε παιδα!! ο γρηγοροτερος με διαφορα!
nemos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Maxthon κι από μένα! ...άν και οι δοκιμές που έχω κάνει με τον Opera με έχουν προβληματίσει πολύ - η ταπεινή μου άποψη είναι ότι είναι πιο γρήγορος από τον FF και (άν και περίεργος στο κούρδισμα) πιο κοντά στην ιδέα που έχω διαμορφώσει για το σερφάρισμα μετά από 3 (τουλάχιστον) χρόνια χρήσης των MyIE2 k Maxthon... Η μόνη σίγουρη λύση είναι να δεις και τους 3 και να αφιερώσεις χρόνο για να καταλήξεις ποιός browser σου πάει καλύτερα... και μην ξεχνάμε ότι ο Maxthon είναι ένα enhanced skin του ΙΕ και όχι αληθινός browser.
nimik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 E καντε και καμμια ψηφοφορια να δουμε τι προτιμαει ο λαος..
De@th L0rd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Mono kai mono epeidi xrisimopoiei ton kwdika tou IE gia mena einai ena megalo meion sthn asfaleia.Den lew wreos einai o maxthon alla me ton ff exw na kollhsw spyware panw apo ena xrono.Exontas doulepsei kai Opera arketo kairo pistevw pws einai o koryfaios mono pou tote den htan free alla eixe ads kai 3anagyrisa ston ff.Prosopika gia ton skopo pou xrisimopoiw ton browser mou o ff einai asfalis (para tis polles mamakies pou lene orismenoi 8etontas san epixeirima ta kena asfaleias tou prelease tou firefox-pr-) kai efkolos sthn xrhsh opote ton protimw apo opoidipote allo.Den 3erw giati alla opou vlepw IE anatrixiazw...
getty Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Οντως' date=' επίσης με απρόσεκτη επιλογή plugins αποκτά παραξενιές. Αν πάντως έχεις μάθει στο adblock, το needlesearch, το web developer, το tab mix plus καθώς και τη δυνατότητα να επιλέξεις από πάρα πολλά plugins του συγχωρείς τέτοιες παραξενιές. Αν απενεργοποιήσεις και την (όπως έχει εξελιχθεί επικίνδυνη λόγω υπερβολικών δυνατοτήτων) java, αφήνεις τα spyware γιά τους άλλους (τουλάχιστον αυτά που κολλάνε από browsing). [/quote'] Μάλλον, εννοείς javascript αντί για java.
getty Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Mono kai mono epeidi xrisimopoiei ton kwdika tou IE gia mena einai ena megalo meion sthn asfaleia.Den lew wreos einai o maxthon alla me ton ff exw na kollhsw spyware panw apo ena xrono.Exontas doulepsei kai Opera arketo kairo pistevw pws einai o koryfaios mono pou tote den htan free alla eixe ads kai 3anagyrisa ston ff.Prosopika gia ton skopo pou xrisimopoiw ton browser mou o ff einai asfalis (para tis polles mamakies pou lene orismenoi 8etontas san epixeirima ta kena asfaleias tou prelease tou firefox-pr-) kai efkolos sthn xrhsh opote ton protimw apo opoidipote allo.Den 3erw giati alla opou vlepw IE anatrixiazw... Αν θέλεις μπορείς και τον i.e. να τον settareis έτσι ώστε να μην έχεις προβλήματα. Ότι ο ff είναι πολύ πιο εύχρηστος σε αυτό συμφωνώ. Ο χρόνος ανταπόκρισης σε κενά ασφαλείας νομίζω είναι πολύ σημαντικός και σε αυτό ο ff δείχνει να υστερεί. Τέλος, όσον αφορά την ασφάλεια των browsers όταν από κάτω τρέχουν windows... όλοι "την έχουν @@μένη τη φωλιά τους" κολλάς ιό εκεί που δεν το περιμένεις ) Καλές γιορτές insomniacs!
alerasta Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Μάλλον, εννοείς javascript αντί για java. Οχι, εννοώ Java. Ουκ ολίγες φορές είχα βρεί μολυσμένα .jar αρχεία στην cache του browser μου παλιότερα... Σχετικά με την javascript, νομίζω πως μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα μόνο σε παλιότερες (unpatched) εκδόσεις του IE λόγω ...τρύπας και δεν απασχόλησε ποτέ τον firefox. Δεν είμαι όμως σίγουρος πως το θυμάμαι σωστά αυτό.
migel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 + 9,999999 στον Maxthon . Κάπου είδα παραπάνω οτι υπάρχει πρόβλημα σχετικά με τα activeX>ΙΕ>Maxthon . Και τα activeX , και οι διαφημίσεις , και αρκετά άλλα κόβονται απο τις φραγές . Και για search ( δουλεύω 2 plugins ) Google Search + Super Search. ( Last version 1.5.1 ( build 39 ) combo ).
Axelfc Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Ποια η διαφορα του MyIE2 και του Maxthon??
migel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Ποια η διαφορα του MyIE2 και του Maxthon?? Η συνέχεια του MyIE2 είναι ο Maxthon . Ο MyIE2 σταμάτησε στν βερσιόν MyIE2 v0.9.27 (Last Version) . Πηγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.