ThundeR_21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 paides xronia polla. mhpws mporeite na mou dwsete perissoteres plhrofories gia ton Maxthon giati skeftomai na ton egkatasthsw? -Poia ekdosh na katebasw (giati eida polles built ekdoseis) -Standard h' Combo? (poia h diafora tous)
nk_surfer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Eγώ πάντως επιμένω με Firefox... Τώρα τελευταία όμως έχω εντοπίσει κάποια spyware που τα βγάζω με Spybot και την επόμενη μέρα πάλι εκεί είναι.... Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι η ασφάλεια του firefox αρχίζει και μπάζει, καθώς πλέον μετά την μεγάλη διάδοσή του έχουν αρχίσει να ασχολούνται και με αυτόν.....
thefirestarta Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Ποιο RAM ρε παιδιά;Αυτό που 158 σελίδες πριν από το άρθρο που μιλάτε αποθεώνει το Norton 2006?
kleidokratwr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 -Poia ekdosh na katebasw (giati eida polles built ekdoseis) ... Προφανώς την τελευταία.. http://dl.downloadhosting.com/download/myie2/mcombo.exe -Standard h' Combo? (poia h diafora tous) Εγώ προτιμώ την combo διότι έχει τα παραπάνω extra. Combo vs Standard The Combo version of Maxthon includes More Plugins and Skins than Standard version. Plugins: AIRoboform' date=' FlashSave, ViewSource, EnableRightClick, Up a Level, Weather Skins: Default, Turbo Qute, Mozilla_2, Safari, TCPort, X_Phoenity And the Standard version only has a basic set of plugins and skins. Plugins: FlashSave, ViewSource Skins: Default [/quote'] mhpws mporeite na mou dwsete perissoteres plhrofories gia ton Maxthon giati skeftomai na ton egkatasthsw? http://www.maxthon.com/ Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος ή οχι απο τον ff, εγώ πάντως θα τον δοκίμαζα. [όπως θα δοκίμαζα και τον ff αντίστοιχα..]
sharky.gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Βρε παιδιά συγνώμη κιόλλας... αλλά ξέρετε πόσο καιρό κυκλοφορεί το maxthon? Μη πω και +δύο χρόνια. Τεσπα. Καλός είναι... έχει κανα δύο παραθυρικά κολπάκια που δεν έχει ο ff (π.χ. resize tab). Αξίζει οπωσδήποτε να αντικαταστήσει τον ΙΕ, για το ff δε νομίζω να μπορεί να κοντράρει στο community. Χρόνια Πολλά ... καλές γιορτές!
Giannnni Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 poli apla IE simainei ActiveX controls = tou kosmou ta kakista Firefox = asfaleia. ola ta alla ipokatastata.
Cromb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 "browser είναι δεν υπάρχει τίποτα που να ανοίγει ο ένας και να μην ανοίγει ο άλλος" alias4me, ενα παράδειγμα συμβατότητας ειναι το email του mycosmos (microsoft outlook) το οποίο δεν ανoίγει με firefox. Επίσης, αναφέρθηκα στην ασφάλεια βασιζόμενος (ως μέσος χρηστης) στο οτι είχα την ίδια αίσθηση ασφάλειας με τον firefox, αλλά κυρίως στη μικρότερη διάδοση του Maxthon που κάνει τα κένα ασφαλείας του λιγότερο διαδεδομένα.
pkoutsias Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 alias4me, ενα παράδειγμα συμβατότητας ειναι το email του mycosmos (microsoft outlook) το οποίο δεν ανoίγει με firefox. Αν μιλάς για την σελίδα http://www.mycosmos.gr, εμένα μου άνοιξε κανονικά με ff...
Cromb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Μιλάω για όταν κάνεις σύνδεση (έχεις λογαριασμό)
Pink_Panther Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 H plaka einai oti exei kai ena vraveio elliniko site. Molis to katevasa gia na to dokimasw... Epidi opote anigw ton IE mou vgazei katw mia bara (panw apo thn enarksi) h opia den fevgei, gemath adds pou akoma k ta antispyware den mporoun na thn vgaloune :neutral:
nimik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Ο firefox ειναι πολυ καλος...τα μειον του..? τρωει πολλη μνημη,σχετικα μεγαλο cpu usage,και πολλες παραξενιες με αρκετα σαιτς..Τον Μaxhton δεν τον εχω δοκιμασει ακομη..
kgian Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δοκίμασα τον firefox αλλά δεν με κράτησε. Ο maxthon είναι όλα τα λεφτά! Όταν βγει maxthon για linux (λίγο δύσκολο) τότε θα αλλάξω και λειτουργικό!
LL_NEO Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Το μόνο κακό που έχω μέχρι στιγμής με τον firefox είναι η τρομακτικά μεγάλες απαιτήσεις του σε μνήμη. Αυτή τη στιγμή έχω 5 tabs ανοιχτά και μου έχει κρατημένα 150ΜΒ ram καβαντζωμένα για πάρτη του. Ήμαρτον, έλεος και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα
nimik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Μολις εβαλα τον Οπερα...νομιζω..λεω νομιζω οτι ειναι σουπερ!!! Η αλεπου παει για αποσυρση....
psilos2000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 είδε κανείς ποση μνήμη τρώει ο maxthon ...ψίχουλα!! Εχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρα πλέον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.