Προς το περιεχόμενο

RAM: Ποιος Mozilla; Εxplorer με Maxthon!

Tetix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι γράφει στο καινούριο τεύχος του RAM. Tι να πει κανείς..; Εγώ πάντως που το δοκίμασα, προτιμώ ακόμα τον Firefox :razz:

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πραγματικά, δεν αλλάζεται με τίποτα!

Αν τον δουλέψεις για μερικές μέρες και γνωρίσεις τις δυνατότητές του κάνοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις συνειδητοποιείς ότι μετά δεν μπορείς να τον αποχωριστείς με τίποτα... :)

Δημοσ.

4/4 εναντίον μου; Θα το ξανακάνω εγκατάσταση μου φαίνεται... :-P

Παρόλα αυτά, ο Firefox δεν γίνεται να σας χαλάει!!

Δημοσ.

είδα το τοπικ και λέω δεν βαριέσαι...παιδια εχω πάθει ψιλοπλάκα, το θέμα ειναι οτι δεν μου αρέσει η διαχείριση των bookmarks και των passwords...

Αλήθεια πως να γινεται να τα κανουμε import απο firefox?

Δημοσ.

Κι εγώ, αν και συμπαθώ τον firefox, εδώ και καιρο χρησιμοποιώ Maxthon και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Γρήγορος, λειτουργικός και νομίζω πιό ασφαλής από τον firefox.

Δημοσ.

" τις δυνατότητές του κάνοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις συνειδητοποιείς "

και ποιές είναι οι δυνατότητες του που υπερτερεί του firefox γιατί όλοι λέτε λέτε, λες και σας κάνει καμμιά...αλλά δε λέει κανείς τι καλύτερο έχει; Γιατί δεν έχει το οτιδίποτε καλύτερο από το firefox και το firefox έχει δεκάδες δυνατότητες παραπάνω.

Ένας είπε μόνο: "mou deinei tin symbatotita tou IE".

Τι συμβατότητα ρε αρχηγέ; browser είναι δεν υπάρχει τίποτα που να ανοίγει ο ένας και να μην ανοίγει ο άλλος (εκτός κι αν είσαι χωμένος στα activex control) Συμβατότητα λέμε όταν δύο προγράμματα συμβαδίζουν και μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία από τον ένα στον άλλο. Αλλά αφού εσύ χρησιμοποιείς μόνο ένα browser αυτό περί συμβατότητας είναι η μεγαλύτερη ασχετίλα που έχω ακούσει, εκτός κι ανα κι αν κάνεις import export τα bookmark

σου.

Ο πάνω φίλος νομίζει ότι είναι πιο ασφαλής από τον firefox, αυτό μάλλον φίλε το λες διαισθητικά, ή ξέρω γω που το βασίζεις και το νομίζεις, γιατί αν διαβάσεις documentation αυτό δε στέκει από πουθενά, το ανάποδο. Και στη τελική, μιλάμε για ασφάλεια που αφορά άλλα κλιμάκια, ο μέσος χρήστης δεν απειλείται από τα προβλήματα στο browser του.

Μόνο ένας φιλαράκος είπε για firefox ότι, "xoria pou ama ton "gargaliseis" kai ligo einai kai poly poio grhgoros ...", μπορείς να μου πεις και μένα ρε φίλε πως να τον γαργαλίσω;

Δημοσ.

Σήμερα εγκατέστησα τον Maxthon για να τον δοκιμάσω μετά από αυτά που λέτε. Εντάξει εμφανισιακά προτιμώ τον firefox, ίσως επειδή τον έχω συνηθίσει κιόλας. Από θέμα ταχύτητας είναι λίγο πιο αργός από τον firefox. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο όμως είναι τι γίνεται από θέμα ασφάλειας, γιατί με τον firefox έχω το κεφάλι μου ήσυχο εδώ και ένα χρόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...