Προς το περιεχόμενο

Torrent client σε Linux

coffeex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, please help με το rTorrent...

Τελικά το Linux που τρέχει το μηχάνημα είναι το "Unbreakable linux" το οποίο είναι Fedora & yum based.

Σύμφωνα με το site

για την εγκατάσταση του rTorrent, εγκαθιστούμε πρώτα το libsigc++2 (πετάει error και στο ./configure) και μετά libtorrent k rTorrent.

Πάω λοιπόν να εγκαταστήσω το libsigc++2 και μου βγάζει σφάλμα ότι δεν βρίσκει τα repos.. Έψαξα on-line αλλά ότι βρήκα και πρόσθεσα δεν δούλεψε. Pleeeease όποιος ξέρει κάποιο τρόπο να εγκαταστήσω το sigc++2 ας στείλει...

Ευχαριστώ! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Είναι λίγο άσχετο αυτό που θα προτείνω αλλά για αυτή τη δουλειά θες debian στο server. Εγώ κάνω αυτή τη δουλειά με ένα μηχάνημα που τρέχει debian και rtorrent. Το rtorrent παρακολουθεί ένα φάκελο, στο οποίο όταν δεί .torrent αρχείο ξεκινάει το download. Εγώ συνδέομαι με ssh για να ελέγχω την κατάσταση. Για τη μεταφορά αρχείων (.torrent, τελειωμένα downloads) από το μηχάνημά μου στο server χρησιμοποιώ afp (appletalk/netatalk) protocol, αλλά την ίδια δουλειά μπορείς να κάνεις και με (s)ftp. Το debian (stable) για αυτή την περίπτωση είναι τέλειο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...