Manos-Sx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ death2all. Τώρα testaro το transmision, είναι αρκετά καλό και ελαφρύ στα torrents και βρισκει 5 φορές ποιο γρήγορα seeders απο το utorrent.. μόνο που παραείναι απλό ( αυτό ακριβώς που θέλω ) Και όταν κατεβάζει με 95/100 kb ana sec ο FireFox πάει σφαίρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Λοιπόν, δοκιμάζω το qbittorrent εδώ και μια εβδομάδα.Πανάλαφρο, απλό και σχετικά όμορφο, περιέχει μηχανή αναζήτησης σε 4 τορρεντάδικα, κι επίσης ορίζεις φακέλους που θέλεις να σκανάρει και βάζει αμέσως στην ουρά τα τορρεντς που εντοπίζει στο σκανάρισμα. Αυτό βολεύει γιατί μπορείς να κατεβάζεις τα τορρεντς στο Desktop και να ξεκινάει απευθείας κατέβασμα. Στη συνέχεια μπορείς να σβύσεις το torrent από την επιφάνεια εργασίας και αυτό να εξακολουθεί να λειτουργεί αφού το κρατάει backup σε δικό του φάκελο και το χρησιμοποιεί από εκεί. Επίσης μπορεί να φτιάξει τορρεντ αρχεία, και διαθέτει ενσωματωμένο ip filter. Δυστυχώς δεν έχει auto cue/auto start και δε δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις U/L και D/L bandwidth για κάθε torrent ξεχωριστά. Πλέον είναι το μοναδικό πρόγραμμα για torrent που χρησιμοποιώ. Σας το συνιστώ. Λέω να κάνω και 'γώ τη ζωή μου πιο όμορφη.. Αλλά εσύ τον qt4 που τον βρήκες σε source;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Αλλά εσύ τον qt4 που τον βρήκες σε source;;????Ποιός μίλησε για το qt4. Καλό είναι? Δεν το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 http://www.trolltech.com/developer/downloads/qt/x11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Και 'γώ τα χαράματα αυτό το site κοίταγα ( Google rulez ) αλλά με τέτοια κούραση... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inkjjl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Για τους οπαδούς του μTorrent να προτείνω ανεπιφύλακτα το KTorrent...Είναι το ίδιο πρόγραμμα βασικά σε look n' feel!Έχει το μειονέκτημα ότι είναι ΤΡΟΜΕΡΑ επιθετικό με τη διαχείρηση του bandwidth όμως αυτό μπορεί να θεωρηθεί και πλεονέκτημα όταν κοιμάστε το βράδυ,σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bart_simpson Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 βαλε το deluge! εγω μονο αυτο εχω τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Εχω βρει την υγειά μου πλέον με το Transmission. Δε μου φαίνεται ότι θα το αντικαταστήσω ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Torrent flux: http://sourceforge.net/projects/torrentflux/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Παιδιά καλησπέρα! Έχω στήσει ένα σύστημα UNIX το οποίο χρησιμοποιώ για να τρέχω προγράμματα και στο οποίο έχω πρόσβαση μόνο μέσω ssh. Θα ήθελα να εγκαταστήσω έναν τορρ?ντ client ο οποίος να είναι command - line interface, ώστε να μπορώ να κατεβάζω χρησιμοποιώντας μόνο το ssh. To σύστημα βρίσκεται στην Ελλάδα, εγώ αυτή τη στιγμή είμαι φοιτητής στην Αγγλία... Ακούω προτάσεις! Δοκίμασα ήδη Ctorr?nt, άλλα είχα προβλήματα με σσλ libraries. Είσα ότι το transmission έχει επιλογή για command line interface.. Ξέρει κανείς τίποτα? Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Το rtorrent είναι πολύ καλό, ελαφρύ και με πολλές δυνατότητες. Προσωπικά αυτό χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό στα μηχανήματά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Βασικά, μόλις εγκατέστησα το Transmission, ώστε να αποφύγω την εγκατάσταση του svn. Δεν βρίσκω όμως πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω... Φίλε apoikos, αν έχεις κάποιο site με οδηγίες του πως να εγκαταστήσω αυτό το ρημάδι το svn (το original site με μπέρδεψε, δεν κατάλαβα τιποτα) please στείλε. Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Τι διανομή έχεις; Και γιατί να εγκαταστήσεις το SVN; Έχει κανονικά releases το rtorrent στη σελίδα του, σε tarballs και σε πακέτα για διάφορες διανομές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 To linux που έχει ο υπολογιστής πάνω είναι από μια διανομή της Oracle, μια έκδοση του suse, νομίζω.. Δεν ξέρω πως μπορώ να δω τη διανομή του linux από το ssh.. Sorry.. Όσο για το svn, έτσι λέει στη σελίδα install: "you need to have svn installed" Έχω κάνει κάτι λάθος? Ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλε apoikos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 edit: Όντως στο σιτε έχει tar του rtorrent, αλλά θεώρησα ότι στο install οι οδηγίες ισχύουν και για τα δύο (libtorrent, rtorrent)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.