Προς το περιεχόμενο

Torrent client σε Linux

coffeex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators

Ktorrent >>> http://ktorrent.pwsp.net/ (written in C++ for KDE, using the Qt toolkit)

Qtorrent >>> http://thegraveyard.org/qtorrent.php (graphical BitTorrent client based on PyQt)

Πηγή: Wikipedia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 μήνες μετά...

Τελικά φίλε σε ποιον κατέληξες?

Εγώ είχα αρχικά το Ktorrent αλλά δεν ήταν εύχρηστος.

Τώρα έχω το Azureus όπου ναι μεν τρέχει πιο άνετα απ' ότι σε win (εκεί το σκότωνε το σύστημα κανινοκά) αλλά δεν αύει να τρώει άπειρες resources.

Επίσης ψυθιρίζεται ότι το μtorrent θα βγάλει linux εκδοση στο προσεχές διάστημα. Κάπου στα forums το είχα διαβάσει πρίν αρκετό καιρό. Ρίξε ένα βλέφαρο μπας και κυκλοφορεί καμμιά beta εκεί. Αλλιώς azureus, δεν υπάρχει άλλη αξιοπρεπής επιλογή. Και ας σου τρώει "μερικά" ΜΒ μνήμη παραπάνω...

Τα torrents δεν ειναι παιχνιδια για να πιανουν τοση μνημη οση πιανει το azureus.Να τις βρασω τις εξτρα δυνατοτητες και τα γραφικα.Ανυπομονω να βγει το utorrent σε linux για να το εγκαταστησω.

Ναι κι εγώ το έχω διαβάσει κάπου μάλιστα στο επίσιμο site του, ότι θα βγει και για linux. Αλλά πάνε μήνες και είδα προκοπή.

Άσε που έψαξα να βρω που το είχα διαβάσει, και δε βρήκα τίποτα. Μπας και το εγκαταλήψανε το σχέδιο?

Συμφωνώ απόλυτα με τον Isle

Egw antitheta thymomoyn akribws to anapodo opote epsaksa to episimo site kai oriste...

Apo to FAQ :

"...Is there a Linux or Mac version?

Vurlix is no longer working on the OS X port, so none is currently in the works. A Linux and OSX port is still planned for the future..."

Sto forum (Feature requests) yparxoyn arketa posts toy typoy "Tha thelame mia linux ekdosh ktl" alla oloi parapempontai sto komati toy FAQ poy blepete parapanw.

Opote utorrent se linux DEN yparxei kai oyte anamenetai sto ameso toylaxisto mellon.

Boleyteitai me to azureus loipon. (oxi oti mas xalnaei to azureus dld alla leme twra)

Ayta

Το μtorrent είναι open source? γιατί αν είναι και δεδομένου του μικρου μεγέθους του .exe φανταζομαι ότι δεν θα είναι δύσκολο να γίνει ένα port στο *NIX...

Oxi den einai open source

Apo to Faq kai pali

"...Is µTorrent open source?

No, it is not. µTorrent will remain closed source as long as it can be supported and developed by ludde. This may change if there comes a time where he can no longer develop or provide support for µTorrent..."

Twra ean mporei na ginei eykola h oxi port sto linux ayto den mporw na to pw. Den gnorizw apo programmatismo tipota...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...