Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονική Ατζέντα

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποθέτω ότι μπαίνει κι αυτό στην ευρύτερη κατηγορία gadgets, παρόλο που δεν έχει σχέση με υπολογιστή (εκτός αν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων στον υπολογιστή)..

Θέλω να κάνω δώρο στον πατέρα μου μία ηλεκτρονική ατζέντα. Κυρίως για τη χρήση του σαν τηλεφωνικό κατάλογο. Τα 200 ονόματα που μπορεί να βάλει στο κινητό του (είναι κάπως παλιό είναι η αλήθεια) δεν φτάνουν ούτε για πλάκα, μην μπει κανείς στον κόπο να προτείνει αγορά νέου κινητού, η σχέση του πατέρα μου με την τεχνολογία είναι "απο μακρυά κι αγαπημένοι", οπότε έψαχνα κάποια ηλεκτρονική ατζέντα με δυνατότητα αποθήκευσης ΠΟΛΛΩΝ ονομάτων..

Επειδή στο google δεν έβγαλε τίποτα (όλο σε online ατζέντες με έβγαζε), ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει κάτι τέτοιο, αν μπορεί να με "κατευθύνει" λίγο, και να μου δώσει μια ιδέα που περίπου κυμαίνονται οι τιμές, να ξέρω αν κάτι που πιθανόν βρω είναι φτηνό ή ακριβό..

Όποιες πρόσθετες δυνατότητες ευσπρόδεκτες, αλλά δεν είναι μεγάλης σημασίας. Βασικά κομψό μέγεθος (δηλαδή να το παίρνει μαζί του, δεδομένου ότι συνέχεια χρειάζεται και γράφει νέα τηλέφωνα λόγω δουλειάς), και τιμή όχι πολύ πάνω απο τα 50 ευρώ (αν υπάρχει βέβαια)..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...