grgmls Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 σε ενα δισκο 80 mb ειχα τα win 98se και προσφατα σε ενα δευτερο δισκο 40 mb μου εγκατεστησαν τα win xp η επιλογη με ποιο συστημα θα ξεκιναγα γινοταν με το bootmagic που εμφανιζοταν κατα το μπουταρισμα του υπολογιστη και μετα αρχισα τις ανοησιες 1. επειδη υπηρχε καποιο προβλημα με τα win 98 εκανα επαναφορα ενος αντιγραφου του δισκου με το drive image , και μετα το boot magic δεν εμφανιζοταν στην αρχη για επιλογη συστηματος 2. νομιζοντας οτι θα ελυνα το προβλημα εκανα φορματ στο δισκο με τα win 98 μετα ομως ηταν αδυνατο να κανω επανεγκατασταση το ερωτημα μου ειναι αν πρεπει πρωτα να διαγραψω και τα win xp ωστε μετα να κανω πρωτα εγκατασταση win 98 και μετα xp η μπορω να κανω κατι αλλο
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Οταν θελουμε δυο λειτουργικα περναμε παντα το πιο παλιο πρωτα.Ετσι εχω διαβασει εδω μεσα και αυτο κανω οταν χρειαζεται. :smile: :smile: :smile:
grgmls Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 το ιδιο εχω ακουσει δηλαδη αν γινει φορματ στο παλιο πρεπει να γινει και στο καινουργιο και μετα εγκατασταση παλιο -καινουριο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μαλλον καπως ετσι..... :neutral: :neutral: :neutral:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.