HellasVagabond Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Ολες οι εταιρειες εχουν τους τελευταιους SATA Drivers στα Site τους οποτε μπορεις να ψαξεις εκει και μετα απλα να τους βαλεις με το F6.
stavrosl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Υπομονη μεχρι τα Vista.Οταν βγηκαν τα XP δεν υπηρχαν Sata για αυτο και δεν εχουν Drivers τα XP.
tritonas00 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 to ekana akrisws opws lei sthn selida!!mhpws fteei pou exw kanei partition ton disko??den ton briskei katholou!!thanks??mou fainetai pws tha balw ta windows vista na teleiwnei!!to kanoniko cd xp home tou amilo(oxi auto me tous drivers)den blepei katholou ta partitions para mono olon ton sata san ena!thanks pou apanthses!
kerneld Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Πρέπει να ενσωματώσεις τον Driver όπως έδειξα και πιο πάνω αλλά θα τον δηλώσεις σαν TEXT MODE γιατί αλλιώς δεν δουλεύει. Το έχω κάνει έτσι και δουλεύει 100%. Βέβαια μιλάμε για φορητό και όχι Desktop μηχάνημα άρα ότι ισχύει περί δισκέτας απλά δεν υφίσταται/βολεύει. Αν ακολουθήσεις τα βήματα σωστά και ενσωματώσεις και τον ΣΩΣΤΟ driver δεν θα έχεις πρόβλημα. Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου. Το ίδιο θέμα αντιμετωπίζω και εγώ με το Fujitsu Siemens Amilo M3438G του αδελφού μου. Στο site της FJ ότι search και να βάζω δεν μπορώ να εντοπίσω sata drivers. Καμιά ιδέα ή κάποιο link?
etheo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 http://support.fujitsu-siemens.com/com/support/downloads.html
kerneld Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 [url']http://support.fujitsu-siemens.com/com/support/downloads.html[/url] Το συγκεκριμένο λινκ το έχω χρησιμοποιήσει αλλά δεν βγάζει sata drivers. Βγάζει για τα υπόλοιπα υποσυστήματα (ήχο κτλ), για το bios κτλ. Κάποια άλλη ιδέα?
madboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Στο λινκ αυτό υπάρχουν sata drivers και ονομάζονται VIA SATA RAID VT6421.Είναι η τελευταία επιλογή στους drivers. Και στα συνοδευτικα cd που είχε το λαπτοπ του αδερφού σου υπάρχουν οι οδηγοί.
vakouk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 paidia exo kai ego ena Laptop amilo pi1536 dio evdomadon exo kanei kamia dekaria fores cd me ta win xp sp2 me to programa nlite kai exo ensometosei olous tous odhgous san textmode panta kai den mou vriskei ton disko gia poilosti fora kai emena mipos kano kati lathos;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.