Προς το περιεχόμενο

Liteon16p9s Vs Plextor130A

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πεσμου 1 εταιρεια που σου στελνει drive χωρις να στειλεις καν το δικο σου πισω.

Το θεμα ωστοσο ειναι πως δεν μπορεις καν να θιξεις μια εταιρεια σαν την Plextor αφου εχει εδραιωθει οπως οι παρακατω μαρκες :

Monitors : Eizo

Sound Cards : Creative

Αυτες ειναι εταιρειες που ουδεποτε θα μπορεσουν να χαρακτηριστουν χειροτερες απο καποια αλλη , τουλαχιστον οχι με βαση τα ως τωρα δεδομενα και για τα συγκεκριμενα εξαρτηματα αυτες οι 3 μαζι με την Plextor για μενα τουλαχιστον ειναι μονοδρομος.

Σιγουρα και η Creative και η Eizo εχουν κανει λαθη αλλα ειναι ακομα οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εκει εξω μαζι με την Plextor.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο τρόπος υποστηριξης είναι ξεχωριστός για κάθε εταιρία ,και εχει να κάνει με το δίκτυο διανομής-Οταν στην ουσία η Plextor δεν θέλει να υπάρχει αντιπρόσωπος σε κάθε χώρα ,αλλά απλά διανομείς ,ακολουθεί αυτή την μέθοδο.

-Αλλες εταιρίες λειτουργούν και συμφωνούν με αντιπροσωπείες ,θέλουν να έχουν stock για αντικαταστάσεις στις εδώ αποθήκες ,και υποχρεούται (ή έχουν κάποιους όρους) για να καλύπτουν και τις παραεισαγωγές στα πλαίσια της Ευρωπ .εγγύσης .-Οτιδήποτε και οποιαδήποτε μέθοδος ή συνδιασμός που τους συμφέρει κάνουν ,επιχειρήσεις είναι ,και αλλάζουν και συχνά σύστημα,ανάλογα με το ανταγωνισμό -Στα retail προιόντα αναφέρονται σχετικά τι ισχύει.

Δεν είπα πουθενά ότι οι φίρμες που αναφέρεις (και η Plextor) δεν είναι καλές -Ανέφερα ότι πρέπει να επιβεβαιώνουν το καλό παρελθόν τους ,σε κάθε σειρά προιόντων,στα πλαίσια του ανταγωνισμού ,για να δικαιολογούν και την τιμή τους -Οταν κάποιος ήξερε ότι θα πληρώσει να πάρει την Χ φίρμα για να έχει σωστή λειτουργία για αρκετό καιρό ,(όχι αιώνια βέβαια) ,υποστήριξη ευκολία στην χρήση ,φθηνότερη τιμή ......και κάπου διαψεύδεται ,απλά αλλάζει μάρκα στην επόμενη αγορά του για να δοκιμάσει.

-Αν μάλιστα πάρει μια "'αγνωστη" πχ NEC και τύχει και του βγεί καλή,τι λες να ξαναπροτιμήσει ?-Δεν είναι μόνο η διαφήμιση ή οι αναφορές για άριστες τεχνικές προδιαγραφές,είναι και η πράξη τι δίνει στην ουσία (και γιάυτό επειδή τέλειο προιόν δεν υπάρχει ,στα σωστά review δίνονται και τα μειονεκτήματα ,παρά τα βραβεία που με marketing μας πλασάρουν οι εταιρίες για να μας κάνουν πελάτες )

-Οταν αυτή την σχέση εμπιστοσύνης για τον πελάτη,πολλές μεγάλες φίρμες δεν την σκέφτονται πια για το κέρδος ,μακροπρόθεσμα έχασαν τόσο τα μερίδια αγοράς, όσο και το κύρος που'χαν αποκτήσει.

Δημοσ.

kathisa kai diabasa 92 post gia ta dvd-roms.... malon kathisa kai diabasa gia to poso kala xirizete ton logo o ''Gary''.

ayto to thema tha htan poly kalo gia parousiash kapiou neou dikigorou sthn agora ergasias alla se kamia periptosh den tha htan thema empirion dvd rom.

ksero ''Gary''... tha <<tsimpiseiseis>> komatia apo ayta pou grafo gia na mou apantiseis, omos gia na se prolabo tha sou po oti symfono mazi sou se polla simia apo ta post sou omos mou lipei ena kommati apo to pazl ... ayto einai h apodikseis.

dose mou ean mporeis, tria link na tekmirionoun olla ayta pou les oxi omos link apo alla forum, alla apo kati pio egkiro opos Tom's, Anandtech h oti alo theoreis esy egkiro.

oso anafora gia ereynes ekselikshs to 18x (px-760sa) pou exei anaferei h plextor nomizo einai kati. tha mou peis pali, gia merika deyterolepta pio grigoro bern? h tha mou peis, gia to standar 16x....

nai prosopika thelo ta liga sec taxititas sto bern kai nai ena diskaki 16x tha graftei me 18x akoma kai ean den iothetisoun oi ales eteries aythn thn nea texnologia, pou sthn telikh einai ayto pou psaxnoun oi psagmenoi xristes pc.

kai gia na telioso, pios sas eipe oti sta aytokinita pou pro anaferate den mirazonte texnologia, giati na mhn kanoun to eidio kai oi kataskeyastes dvd-rom. ola einai gia to kerdos.

kai ena of-topic, panta legame intel kai ksero psomh omos oi kairoi alaksan kai oi amd piran ta protia sto komati tis agoras,opote mhn eiste toso apolitoi gia kapies eteries(Monitors : Eizo Sound Cards : Creative) ean diabasete paliotera post, eimai fan me tous intel, omos to kainourio mixanima pou fiaxno einai amd, apla gia na dokimaso.

etsi apla... tha dokimaso kai dvd-rom kai hd kai oti alo mporo giati poly apla ayto einai to game ton hpologiston

kai nai plextor.. exo paragilei gia to neo mixanima to px-130a, otan mou erthei tha sas po kai thn dikh mou gnomh giati to diko mou erxete apo germania.-

Δημοσ.

Mην νομίσεις ότι σε αποπαίρνω, με την απάντησή μου,ειδικά όταν κάθισες και διάβασες τόσα offtopic post όπως έγραψες.

Νομίζω όμως ότι έχω απαντήσει για τις "αποδείξεις" που ζητάς .

Αν δεν μπορεί οποιοσδήποτε (όχι μόνο εσύ) να κάνει αναζήτιση παντού, προτού ποστάρει ,σαν συνειδητοποιημένος υποψήφιος καταναλωτής για το που,και πώς θα δώσει τα χρηματά του ,γιατί να τον διευκολύνω εγώ ,που απλά λέω την γνώμη μου ,από την δική μου εμπειρία ,άσχετα αν συμφωνούν άλλοι ,ή διαφωνούν για δικούς τους λόγους.

Με την λογική σου ,το ίδιο και αντίστροφα δεν θα πρέπει ν'άποδείξουν και όλοι οι άλλοι για μένα ή όποιον άλλον "διαφωνεί" τ'αντίθετα ,στην βάση της προηγηθέντας συζήτισης περί αξιοπιστίας χρήσης κλπ ,και όχι απλά του marketing ?

Οπωσδήποτε είναι υγιής η σκέψη σου ,να δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό μήπως είναι καλύτερο ,και ετσι θα είναι καλοδεχούμενες οι απόψεις σου για τον νέο σου Plextor ,αρκεί να αξιολογήσεις δίκαια τι περίμενες ,και τι πήρες ,και αυτό θα κατασταλάξει στην σκέψη σου ,μετά από λίγο καιρό χρήσης,όχι με τον ενθουσιασμό της χαράς μιας επώνυμης καινούργιας αγοράς μας.

Δημοσ.
Mην νομίσεις ότι σε αποπαίρνω' date=' με την απάντησή μου,ειδικά όταν κάθισες και διάβασες τόσα offtopic post όπως έγραψες.

Αν δεν μπορεί οποιοσδήποτε (όχι μόνο εσύ) να κάνει αναζήτιση παντού, προτού ποστάρει ,σαν συνειδητοποιημένος υποψήφιος καταναλωτής για το που,και πώς θα δώσει τα χρηματά του ,γιατί να τον διευκολύνω εγώ ,που απλά λέω την γνώμη μου ,από την δική μου εμπειρία ,άσχετα αν συμφωνούν άλλοι ,ή διαφωνούν για δικούς τους λόγους.

Με την λογική σου ,το ίδιο και αντίστροφα δεν θα πρέπει ν'άποδείξουν και όλοι οι άλλοι για μένα ή όποιον άλλον "διαφωνεί" τ'αντίθετα ,στην βάση της προηγηθέντας συζήτισης περί αξιοπιστίας χρήσης κλπ ,και όχι απλά του marketing ?

Οπωσδήποτε είναι υγιής η σκέψη σου ,να δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό μήπως είναι καλύτερο ,και ετσι θα είναι καλοδεχούμενες οι απόψεις σου για τον νέο σου Plextor ,αρκεί να αξιολογήσεις δίκαια τι περίμενες ,και τι πήρες ,και αυτό θα κατασταλάξει στην σκέψη σου ,μετά από λίγο καιρό χρήσης,όχι με τον ενθουσιασμό της χαράς μιας επώνυμης καινούργιας αγοράς μας.[/quote']

opos to perimena ... kamia sobarh apantish h esto ena link h telospanton kati oste na tekmirioshs ths apopshs sou.

Αν δεν μπορεί οποιοσδήποτε (όχι μόνο εσύ) να κάνει αναζήτιση παντού' date=' προτού ποστάρει ,σαν συνειδητοποιημένος υποψήφιος καταναλωτής για το που,και πώς θα δώσει τα χρηματά του ,γιατί να τον διευκολύνω εγώ[/quote']

safos kai exeis apanthsh!!! exeis grapsei olokliro best seler!!!

alla ektos apo asiniditoi katanalotes, exoume ena syn akoma... thn diukolinsh tou ''gary'' (diabasa tosa post xoris na paro kamia apanthsh, gia to pio einai to kalitero dvd-rom)

nomizeis oti exei kaneis oreksh na kanei chat mazi sou? h empiria sou epano sta dvd-rom nomizo, perigrafete se 1 kai mono post .

Οπωσδήποτε είναι υγιής η σκέψη σου ,να δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό μήπως είναι καλύτερο ,και ετσι θα είναι καλοδεχούμενες οι απόψεις σου για τον νέο σου Plextor ,αρκεί να αξιολογήσεις δίκαια τι περίμενες ,και τι πήρες ,και αυτό θα κατασταλάξει στην σκέψη σου ,μετά από λίγο καιρό χρήσης,όχι με τον ενθουσιασμό της χαράς μιας επώνυμης καινούργιας αγοράς μας.

malon exeis thn entiposh oti mono esy exeis piasei plextor sto xeri sou, den leo, mporei oi empiria sou na einai megaliterh h mikroterh, epano sto enlogo thema, omos mas afinei thn entiposh, oti eisai o pantognosths theos kai emeis eimaste oi koinoi thnitoi(profanos exeis ta dika sou simferonta!?!)

kai telos tha parakalousa tous mods opos klidosoun afto to thema gia na mhn kourasoume alous anagnostes. eyxaristo

Δημοσ.
opos to perimena ... kamia sobarh apantish h esto ena link h telospanton kati oste na tekmirioshs ths apopshs sou.

safos kai exeis apanthsh!!! exeis grapsei olokliro best seler!!!

alla ektos apo asiniditoi katanalotes' date=' exoume ena syn akoma... thn diukolinsh tou ''gary'' (diabasa tosa post xoris na paro kamia apanthsh, gia to pio einai to kalitero dvd-rom)

nomizeis oti exei kaneis oreksh na kanei chat mazi sou? h empiria sou epano sta dvd-rom nomizo, perigrafete se 1 kai mono post .[/quote']

Kαι γώ τα ίδια λέω για σένα ,όταν δεν παραθέτεις εσύ κάτι να μου αποδεικνύεις το αντίθετο στις απόψεις μου,όπως είπα " στην βάση της προηγηθέντας συζήτισης περί αξιοπιστίας χρήσης κλπ ,και όχι απλά του marketing ? " -Θα μπορούσες επίσης να ρωτήσεις ευθέα "τι προτιμώ" για να μην είσαι και συ offtopic,και να συνεχίσεις το μπαχαλο,που λες σ'ενοχλεί ,αφήνοντας τους προλόγους ,δήθεν κολακείες,για να "τσιμπίσω" με τον τρόπο που ήθελες (αλλά προδόθηκες,επειδή δεν είχες προβλέψει την απάντηση μου)

Αλήθεια στα παρακάτω δεν ζήτησες απάντηση πριν,και όχι για DVD-ROM απλά ?

.]
.

kathisa kai diabasa 92 post gia ta dvd-roms.... malon kathisa kai diabasa gia to poso kala xirizete ton logo o ''Gary''.

ayto to thema tha htan poly kalo gia parousiash kapiou neou dikigorou sthn agora ergasias alla se kamia periptosh den tha htan thema empirion dvd rom.

ksero ''Gary''... tha <<tsimpiseiseis>> komatia apo ayta pou grafo gia na mou apantiseis' date=' omos gia na se prolabo tha sou po oti symfono mazi sou se polla simia apo ta post sou omos mou lipei ena kommati apo to pazl ... ayto einai h apodikseis.

dose mou ean mporeis, tria link na tekmirionoun olla ayta pou les oxi omos link apo alla forum, alla apo kati pio egkiro opos Tom's, Anandtech h oti alo theoreis esy egkiro.

...[/quote']

Ζητησες λοιπόν με "θράσος" (όπως φαίνεται τώρα) ,από ένα "θύμα" αγοράς να γίνει και θύτης, κάνοντάς σου την χάρη ,να υπερασπίσει ξανά την γνώμη του για μια φίρμα που ξεπέφτει καθημερινά,και σε δουλειά να βρισκόμαστε....

malon exeis thn entiposh oti mono esy exeis piasei plextor sto xeri sou, den leo, mporei oi empiria sou na einai megaliterh h mikroterh, epano sto enlogo thema, omos mas afinei thn entiposh, oti eisai o pantognosths theos kai emeis eimaste oi koinoi thnitoi(profanos exeis ta dika sou simferonta!?!)

kai telos tha parakalousa tous mods opos klidosoun afto to thema gia na mhn kourasoume alous anagnostes. eyxaristo

Εσύ τι εντύπωση αφήνεις ?

-Γράφεις για δήθεν καλόπιστη κριτική,γραφικούς χαρακτηρισμούς για μόνο το άτομό μου,(τύπου δικηγόρος πρίν ,"θεός" τώρα) αντί να έκανες πρώτα μια αναζήτηση (και εδω μέσα),για να λυθούν οι απορίες σου για το θέμα τις ποιότητας Plextor ,αν οι απόψεις μου,σου δημιούργησαν αμφιβολίες ......ή πιο απλά να παρακάμψεις ένα thread, που δεν καλύπτει τι ζητάς ,όταν είδες ορισμένοι ποστάρουν συνήθως, για να υπερθεάζουν τις επιλογές τους,σαν τις καλύτερες με το έναν ή άλλο τρόπο,και για χαβαλέ....

Αν ήσουν και λίγο πιό σοβαρός ,για να αποδείξεις σ'όλα το αντίθετο,αν είχες ειλικρινές προθέσεις ,θα περίμενες να πάρεις το drive που λές ,και μετά θα αξιολογούσες τα παραπάνω , όπως ευγενικά σε προκάλεσα,αλλά από το ύφος σου, υποψιάζεται κανείς ,ότι πιθανόν μετάνιωσες για την παραγγελία του,ή ήδη έχεις πάρει το drive,καπου αυτό δεν σε ικανοποίησε, ή οτιδήποτε άλλο ξέρεις,και θίχτηκες...

-Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν η συνειδησή σου,σαν καταναλωτής ή οι ανασφάλειές σου ,γιατί δεν αλλάζω την άποψή μου ,από την όποια εμπειρία μου ,τις "αναζητήσεις" μου ,και αλλοίμονο αν επηρεαζόμουνα από "διαφημιστές" εδώ μέσα ,για να κρίνω που αξίζει να δώσω τα χρήματα μου (και υποθέτω το ίδιο κάνουν και πολλοί άλλοι εδω μέσα ,αλλά δεν "προκαλούνται" να το πούν), και αν αυτό δεν είναι η λογική του "συμφεροντος" ,τότε ποιά είναι ,αυτή που εννοείς εσύ, ότι "χάλασα εγώ" το thread , για να κάνεις και υποδείξεις και στους mods ,επειδή απλά δεν σου κάναμε την χάρη, να συμφωνήσουμε στην επιλογή σου ?

Δημοσ.
Liteon16p9s Vs Plextor130A

Μετά από ένα μικρό search στο forum διαπίστωσα ότι τα 2 αυτά DVD-ROM drives είναι ίσως τα πιο δελεαστικά μοντέλα στην αγορά.

Για να μην αναλωθούμε σε posts του τύπου "Το Liteon είναι το καλύτερο!!!"

σας ζητώ να αναφέρετε τα αρνητικά καθώς και το θετικότερο στοιχείο που έχετε παρατηρήσει (εκτός από την τιμή) σε όποιο από τα δύο έχετε δοκιμάσει.

Let the game begin... ;)

Ας απαντήσουμε και για το θέμα του τόπικ πριν αυτό κλειδώσει.

Το Plextor δεν το έχω δοκιμάσει. Έχω όμως ένα Liteon 167T από το οποίο δεν έχω κανένα παράπονο. Διάβασε και ρίπαρε ένα γρατζουνισμένο DVD που δεν αναγνώριζε καν, το Asus E616P2.

Οπότε προτείνω να πάρεις το liteon. ;)

Δημοσ.

ego pantos den asxoliemai allo me ta posts tou gary, sto kato kato exo sylexei kapoies gnoseis tosa xronia gia na tis pernao se osous theloun na tis dextoun :)

ostoso to sinimeno file einai to kouti scannarismeno apo thn DHL

tonizo: OLO TO KOUTI, oxi to aytokolito, gia na mhn akouso oti to eftiaxa monos mou xrisimopoiontas photoshop kai oti to pshoppro einai kalytero tou photoshop giati de to ftaxnei h adobe kai kai kai kai kai den kanoume protoxronia edo mesa!!

kai me shmeiomena ta shmeia endiaferontos opos apostoleas, hmerominia kai etairia apostolhs, giati mporei kai ayta na ypenixthei kapoios oti den ta edixa sosta :)

sorry an de fenete kala, eprepe na einai 30kb :S

me ayta kai me ayta, eyxomai kalh xronia se olous, kales agores to 2006

pao merikes meres na thn araxo kai to mono pou tha koitao einai to mail mou :P

post-656-129062927531_thumb.jpg

Δημοσ.
ego pantos den asxoliemai allo me ta posts tou gary' date=' sto kato kato exo sylexei kapoies gnoseis tosa xronia gia na tis pernao se osous theloun na tis dextoun :)

me ayta kai me ayta, eyxomai kalh xronia se olous, kales agores to 2006

pao merikes meres na thn araxo kai to mono pou tha koitao einai to mail mou :P[/quote']

Δεν θα σου απαντούσα ,δεν έχει νόημα να ανακυκλώνουμε τα ίδια, αλλά επειδή μ'ανέφερες ....

Χαίρομαι που παραδέχεσαι ότι θες να περνάς "μηνύματα" ,ενώ το θέμα έχει καλυφθει ,οπότε έχει νόημα να συνεχίζεις την offtopic "διαφήμιση" ,ευχόμενος και "καλές αγορές" , που δείχνει έτσι ειρωνικό ,χωρίς λόγο ?

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=988413&postcount=92

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=985708&postcount=19

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=987527&postcount=63

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=987571&postcount=66

Η Καλή Χρονιά και σε σενα, είναι φυσική ,γενική ,ανθρώπινη ευχή ,και αυτονόητη όταν είναι χωρίς φόβο ή πάθος !

Δημοσ.

kales agores leo akoma kai se aytous pou psonizoun AMD, den yparxei eironia, kyriolektika to leo :)

opos epishs eipa oti THELO NA PERNAO GNOSEIS, oxi mynhmata, exei megalh diafora

kai de tha sou apantaga oute ego, alla h apanthsh sou htan prosopikh

kai pia diafimish? oti tonisa to DHL? tsk tsk tsk... thn epomenh fora de tha to kano

kalh xronia

Δημοσ.

Oπως σου εξήγησα παραπάνω δεν ζήτησες απλά κάποιο review όπως παραθέτεις εσύ ,αλλά "ν'αποδείξω" τις "εμπειρίες" μου.

Αν το έθεσες σε λάθος σε διατύπωση ,και ήθελες απλά κάποιες παρουσίασεις προιόντων ,δες και δω :

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Home.aspx?ArticleTypeId=2&SubCategoryId=17

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...