Προς το περιεχόμενο

Liteon16p9s Vs Plextor130A

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποτε μιλησα για τα παιδια εδω μεσα ??? Εγω οταν μιλαω μιλαω για ολο τον κοσμο οχι μεμονομενα.

Οσο για την Plextor ειναι σαν να λες πως και η Eizo Πουλαει μουρη και οχι ποιοτητα.

Ειναι χαμενος σκοπος να προσπαθεις να βγαλεις σκαρτη την Plextor Gary οποτε καλυτερα να στρεψεις αλλου τα πυρα σου.

Ισως σε καμια Liteon η Sony για τις οποιες θα βρεις και υλικο ?

Υπονούμενα άφησες όταν ανέφερες ότι οι περισσότεροι ψωνίζουν ότι τους πουλάνε σαν πακέτο και προφανώς θα είναι και ανάμεσά μας (σε άλλη χώρα ζούμε ?). -Ξέρεις εσύ αν όλα τα προιόντα της Eizo είναι το ίδιο καλά ? (σε καμιά εταιρία δεν συμβαίνει αυτό ,σε οποιοδήποτε προιόν)

Εγώ δεν προσπαθώ να βγάλω σκάρτη την Plextor ,απλά το παρελθόν της ξεφτυλίστηκε με το παρόν της ,και την έφτασε ο αναταγωνισμός (αν δεν την ξεπέρασε αρκετές φορές)-Τι φταίω αν είναι η αλήθεια και δεν με κοροιδεύουν σαν καταναλωτή να τους τα σκάω?

Αμα δεν ήθελε να κοροιδεύει, πουλώντας άσκοπα φίρμα τις περισσότερες φορές ,θα μπορούσε να είχε αποσυρθεί από τον κλαδο ,όπως έκανε η Yamaha μετά τα CDRW -Oμως ποτε δεν είναι αργά ,και ίσως με πτώση πωλήσεων της,να το κατάλαβε,και γι'άυτό άρχισε να συνεργάζεται με την Benq .

Σίγουρα λοιπόν καλύτερο υλικό ενημέρωσης βρίσκεις στις άλλες φίρμες ,γιατί αυτοί πραγματικά εργάζονται αθόρυβα να πουλάνε τα ίδια ποιοτικά προιόντα, φθηνότερα, και με ίδια καλή εγγύηση ,και πρέπει ν'αμοίβονται γιάυτό ,χωρίς φανφάρες .

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

-Δεν ήταν το θέμα αυτό' date='απλά ότι αρνούνται πλέον να παραλάβουν τα χαλασμένα drives ,σαν πολιτική της Plextor,εκτός αν ζητηθεί....πράγμα που σημαίνει ότι είναι σε γνώση τους τι προιόντα πουλάνε,δεν κάνουν τον κόπο λόγω κόστους επιστροφών (από την συχνότητα βλαβών προφανώς) ,για να ελέγξουν αν ο πελάτης λέει αλήθεια ,πράγμα νοσηρό για την σχέση πελάτη πωλητή αφού ενθαρρύνει κακοβουλίες.[/quote']

tora tha to po xyma giati den mporo na to ekfraso allios:

DLD GIA M*L*K*S psaxneis? otan ena drive pleon kostizei ligotero na ftiaxtei apo thn arxh apo oti kostizei h courier gia na to paralavei apo to spiti tou agorasth kai na to steilei piso sto velgio TI THELEIS NA KANOUN??

athina patra mia courier me ena cd drive kanei 15 eyro, athina velgio poso kanei??

kai poso kanei ena drive na to ftiaxei apo to mhden?

skepsou ligaki prin grapseis kati, den einai kako na exeis apopseis, alla PROSPATHISE toulaxiston na tis ypostirixeis!

epishs milas me poly varies lexeis, pou einai gnosto oti exoun antiktipo se users me mikrh empiria

lexeis opos "apath" einai poly varia kouventa gia na thn xreoseis se mia etairia

eimai grammenos sto insomnia apo thn proth mera pou yparxei forum, exo dei paaara polla se thema hardware, den milisa pote gia apath (oute se thema software, oute akoma kai gia ton ote!!)

se parakalo kane edit to post kai svise to analogo kommati, allios den exei nohma na synexizoume

sta forums den kerdizoume entyposeis me to pios leei tis pio dynates/hxhres lexeis alla me to pios exei stoixeia

kai nai, h EIZO einai top SE OLA (den tithete oute kouventa pano se ayto to thema)

HellasVega lypame alla den tha psoniza atlas (seagate power!)

kai den eipa pote oti to ftino den poiotiko (mx440 exo akoma, ayto pou thelo to kanei apsoga = athorivh)

Gary katalave epitelous oti einai poly paragontes gia mia agora:

tseph, gousto (pesto kai ka*la, eipa oti tha miliso xyma),poiothta, posotita

kai: ti mou sfirixane sto forum kai tous akousa, alla prosexa lexeis opos apath anti gia lexeis opos POIOTHTA ;) (epitides vazo to apath me mikra kai to POIOTHTA me kefalaia, giati to idio ekanes kai esy parapano, alla anapoda)

ego loipon thelo support, thelo na mou to feroun spiti ama ginei kati, oxi na trexo

to plirosa 30 eyro parapano, den metaniono oute ena lepto (poso mallon otan h allagh tou drive mou den tha dikaiologiotan apo allh etairia, kai eimai 99% sigouros gia ayto)

alla thelo kai poiothta, kai oti psino na pezei pantou, pali plextor

ara ta 30 eyro einai men 30, alla pane gia diplo skopo

kai goustaro na exo kai to PLEXTOR fatsa karta otan xypnao, 3plos o skopos loipon

e edosa 10 eyro gia kathe trella mou kai thn ikanopoihsa, as htan etsi ola ta prammata sthn zoh :D

psonizeis loipon analoga me to ti thes na pareis, alla den exeis to dikaioma na peis oti mia etairia apataei, klevei ktl epidi den thn pas

opos den exeis to dikaioma na les mesa se public forum anapodikta pramata pou kakologoun kapoion, ama ton kalologoun kanena provlhma :D

mhn paraserneis etairies kai agorastes, den sou xrostane tpt

ps: lypame pou mamisame to thema, alla den mporo na diavazo tetoia pramata kai na kathomai apragos (tha to kano omos sto exis, oi apopseis mou einai gnostes, mhn xalao kai thn zaxarenia mou gia atoma pou den theloun na katalavoun)

Δημοσ.

Φιλε μου δεν ειπα πως η MX440 δεν ειχε ποιοτητα, απλα δεν ειχε επιδοσεις.

Οσο για τους ATLAS ειμασταν και οι 2 στα κολπα εκεινες τις εποχες απο οτι καταλαβα και πρεπει να ξερεις πως τοτε η Seagate ειχε τα πρωτεια σε μαπα σκληρους καθως και σε ελλατωματικους σκληρους. Τα τελευταια 2 χρονια εχει δειξει ανακαμψη και το δεχομαι.

Οπως και να εχει ο Gary η δεν ξερει οσα νομιζει και διαλαλει πως ξερει η εχει καει απο Plextor.

Αν πιστευα πως του πεφτουν πολλα τα 30ε διαφορα που πληρωνεις για ενα Plextor θα το εβαζα και αυτο σαν λογο αλλα αμφιβαλλω πως κολαει εκει.

Οσο για αυτο που ειπες για την Eizo θα το παραβλεψω εφοσον οντως ΟΛΕΣ οι οθονες της ειναι ποιοτικοτατες (αν και θα πω πως σε επιδοσεις οσο αφορα τους χρονους αποκρισης δεν ειναι τοσο καλες ).

Στην τελικη Gary εσυ βαλε ενα Nec, η ενα Asus για DVDr και ασε εμας που εχουμε μολις κοντα 15 χρονια προιστορια με τους υπολογιστες να βαζουμε την κακια Plextor :grin:

Δημοσ.
tora tha to po xyma giati den mporo na to ekfraso allios:

DLD GIA M*L*K*S psaxneis? otan ena drive pleon kostizei ligotero na ftiaxtei apo thn arxh apo oti kostizei h courier gia na to paralavei apo to spiti tou agorasth kai na to steilei piso sto velgio TI THELEIS NA KANOUN??

athina patra mia courier me ena cd drive kanei 15 eyro, athina velgio poso kanei??

kai poso kanei ena drive na to ftiaxei apo to mhden?

Δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμό σου,όταν όλες οι άλλες εταιρίες ,είναι ακόμα παραδοσιακές και την "ψάχνουν" λίγο παραπάνω-Επειδή από τις πολλές επιστροφές έπειξαν στην plextor,φταιει τώρα το κόστος των courier ? -Αν ήδη λοιπόν τους κοστίζει φθηνά το προιόν ,γιατί πουλάνε ακριβά ?-DLD GIA M*L*K*S psaxnοun? (όπως έκανες πρόλογο)

skepsou ligaki prin grapseis kati, den einai kako na exeis apopseis, alla mhn PROSPATHISE toulaxiston na tis ypostirixeis!

epishs milas me poly varies lexeis, pou einai gnosto oti exoun antiktipo se users me mikrh empiria

lexeis opos "APATH" einai poly varia kouventa gia na thn xreoseis se mia etairia

eimai grammenos sto insomnia apo thn proth mera pou yparxei forum, exo dei paaara polla se thema hardware, den milisa pote gia apath (oute akoma kai gia ton ote!!)

se parakalo kane edit to post kai svise to analogo kommati, allios den exei nohma na synexizoume

sta forums den kerdizoume entyposeis me to pios leei tis pio dynates/hxhres lexeis alla me to pios exei stoixeia

Δηλ. να χρυσώνουμε το χάπι ,για να είναι ευχαριστημένοι όσοι έχουν άλλη άποψη !- Ωραία η λογική σου ,μόνο που ο καθένας που διαβάζει ,άμα αμφιβάλει ,μπορεί να προσπαθήσει να ελέγξει κάτι -Οταν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος με κάποιο προιόν ή υπηρεσία και νιώθει ότι τον κοροιδεύουν ,τι ελευθερία έκφρασης είναι να μην το λέει ?

lypame pou mamisame to thema, alla den mporo na diavazo tetoia pramata kai na kathomai apragos (tha to kano omos sto exis, oi apopseis mou einai gnostes, mhn xalao kai thn zaxarenia mou gia atoma pou den theloun na katalavoun)

Το ίδιο θα πούν και άλλοι όσοι μας διαβάζουν ,το ίδιο μπορω να πιστεύω και γώ, και γι'αυτό ν'απαντάω στα "κολλήματα" που έχουν κάποιοι ,για να δικαιολογούν τις αγορές τους,σαν συνετές ,χωρίς να παραδέχονται ότι δεν άξιζαν τόσο.

kai nai, h EIZO einai top SE OLA (den tithete oute kouventa pano se ayto to thema)

Είναι πάλι οfftopic ,αλλά μπορείς να κοιτάξεις σε μοντέλα 3 ετίας ,τι ποιοτητα κατασκευής είχαν ,και οι επιδόσεις τους είναι ακόμα και τώρα αξιέπαινες ( 2πλό S-IPS panel ,για όσους ξέρουν ). Δυστυχώς λόγο κόστους εγκαταλείφτηκε,ενώ αλλες εταιρίες αντίθετα βελτιώθηκαν αντί να ρίξουν την ποιότητα πχ Εizo στο μάζεμα καλωδίων πίσω από την οθόνη -Οπότε μόνο η τιμή δεν είναι το πάν ,αρκεί να το αξίζει (Τουλάχιστον η Eizo κρατά ακόμα τα περισσότερα μοντέλα της σε κάποιο επίπεδο, και είναι και Japan,σε σχέση με άλλους...)

Gary katalave epitelous oti einai poly paragontes gia mia agora:

tseph, gousto (pesto kai ka*la, eipa oti tha miliso xyma),poiothta, posotita

kai: ti mou sfirixane sto forum kai tous akousa, alla prosexa lexeis opos APATH anti gia lexeis opos poiothta ;)

ego loipon thelo support, thelo na mou to feroun spiti ama ginei kati, oxi na trexo

to plirosa 30 eyro parapano, den metaniono oute ena lepto (poso mallon otan h allagh tou drive mou den tha dikaiologiotan apo allh etairia, kai eimai 99% sigouros gia ayto)

alla thelo kai poiothta, kai oti psino na pezei pantou, pali plextor

ara ta 30 eyro einai men 30, alla pane gia diplo skopo

kai goustaro na exo kai to PLEXTOR fatsa karta otan xypnao, 3plos o skopos loipon

e edosa 10 eyro gia kathe trella mou kai thn ikanopoihsa, as htan etsi ola ta prammata sthn zoh :D

Είπα πουθενα ,τίποτε για το γούστο καθενός μας ,ή τι να πάρει οπωσδήποτε? -Την σχέση ποιότητα τιμής δεν δικαιολογώ σε σχέση με το παρελθόν ενός προιόντος-Εαν εσύ είσαι ευχαριστημένος ,εγώ είμαι ιδια δυσαρεστημένος,και άλλος τρίτος με άλλη φίρμα το ίδιο, και δεν ξαναγοράζει.-Απλό και λογικό είναι .

psonizeis loipon analoga me to ti thes na pareis, alla den exeis to dikaioma na peis oti mia etairia APATAEI, KLEVEI ktl epidi den thn pas

opos den exeis to dikaioma na les mesa se public forum anapodikta pramata pou kakologoun kapoion, ama ton kalologoun kanena provlhma :

Εσύ και κανένας άλλος δεν μπορεί να μου υποδείξει το δικαιώμά μου πως να επιλεγω, πως θέλω να μείνω ευχαριστημένος,όταν οι εμπειρίες μου ,αυτά που διαβάζω,βλέπω ,δηλώνουν το αντίθετο -Θα ήταν βλακεία ,αλλιώς είμαι αυτό το θύμα που θέλει το marketing μιας εταιρίας για να επιβιώνει-Οταν κάποιος με κοροιδεύει σε τι μου προσφέρει σε σχέση με τον ανταγωνισμό,για να δικαιολογήσει μια φίρμα που είχε κάποτε ,και να βάλει καπέλο στη τιμή ,για κέρδος ,υπάρχουν και άλλες λέξεις από το απάτη να θες.

Δημοσ.

Οπως και να εχει ο Gary η δεν ξερει οσα νομιζει και διαλαλει πως ξερει η εχει καει απο Plextor

Αν πιστευα πως του πεφτουν πολλα τα 30ε διαφορα που πληρωνεις για ενα Plextor θα το εβαζα και αυτο σαν λογο αλλα αμφιβαλλω πως κολαει εκει

.

Αμα δεν κατάλαβες ' date='μπορείς να μαντέψεις από άλλους τι γράφουν για Plextor, και στο forum μας.

Στην τελικη Gary εσυ βαλε ενα Nec, η ενα Asus για DVDr και ασε εμας που εχουμε μολις κοντα 15 χρονια προιστορια με τους υπολογιστες να βαζουμε την κακια Plextor

Σκέφτηκες μήπως μπορεί να είμαι πιό παλιός ?

Δημοσ.

Αν εισαι πιο παλιος δεν παιζει ρολο εφοσον πριν το 1988 δεν υπηρχαν υπολογιστες.( Οχι οπως τους γνωριζουμε τωρα - Mobo , Cpu , VGA κτλ κτλ)

Ακομα αν εισουν πιο παλιος δεν θα ειχες τετοιες αποψεις ( εκτος αν εισαι απο εκεινους που αλλαζουν hardware μια φορα στα 5 χρονια ).

Εγω μονο σαν νεο στον χωρο των υπολογιστων μπορω να σε αναγνωρισω εφοσον οσα λες ειναι ατεκμηριωτα και βλεπεις πως συμφωνουν και αλλοι.

( Μαλιστα μερικοι για να μην καρφωθουν κανουν αλλο Temp nickname για να πουν οσα εχουν να πουν ).

Εισαι ελευθερος να πιστευεις οτι θελεις για μαρκες που ειναι κορυφες αλλα τετοια σχολια καλο θα ηταν να τα κανεις με αποδειξεις εφοσον παρακολουθει κοσμος τα οσα λες.

Μπορουμε να το σταματησουμε ομως εδω αφου εχουμε βγει εκτος θεματος??

Δημοσ.
Αν εισαι πιο παλιος δεν παιζει ρολο εφοσον πριν το 1988 δεν υπηρχαν υπολογιστες.( Οχι οπως τους γνωριζουμε τωρα - Mobo , Cpu , VGA κτλ κτλ)

Μαλλον πάλι δεν τα έχεις διαβάσει καλά, ή δεν τα θυμάσαι, αφού τα πρώτα PC όπως τα εννούμαι σήμερα ,βγήκαν το 1985 και έπαιρναν και μικρή αναβάθμιση άμα ήσουν ψαγμένος (CPU nec αντί Intel ,καποιες πρωτόγονες CGA κάρτες γραφικών δες Hercules κλπ ) -Φυσικά νέα μοντέλα εβγαιναν μια φορά τον χρονο ,αλλά ήταν πανακριβα και για τα σημερινά δεδομένα (350χιλιαδες δρχ της εποχής)-Εγώ πάντως είμαι ακόμα πιό παλιός κομπιουτερας ....

Ακομα αν εισουν πιο παλιος δεν θα ειχες τετοιες αποψεις ( εκτος αν εισαι απο εκεινους που αλλαζουν hardware μια φορα στα 5 χρονια ).

Εγω μονο σαν νεο στον χωρο των υπολογιστων μπορω να σε αναγνωρισω εφοσον οσα λες ειναι ατεκμηριωτα και βλεπεις πως συμφωνουν και αλλοι.

( Μαλιστα μερικοι για να μην καρφωθουν κανουν αλλο Temp nickname για να πουν οσα εχουν να πουν )

Μην γράφεις ότι σου κατέβει ,όταν από τα γραφόμενα εδώ μεσα οποιοσδήποτε καταλαβαίνει ,χωρίς να χρειάζεται να του υποδείξουν πλάγια -Το πότε κάνει αναβάθμιση κανείς δεν αφορά κανέναν -Αλλος εχει γνωστό και του τα δίνουν τζάμπα ,σημαίνει ότι ξέρει τι ψωνίζει και πως να τα κάνει ν'αποδίδουν?-Επειδή οι περισσότεροι εδω μέσα δεν καυχιόνται για τον εξοπλισμό τους,βάζοντάς τον σαν υπογραφή ,αφού νέα προιόντα και καλύτερα βγαίνουν τώρα πια, ανα 3μηνο στην πληροφορική,σημαίνει ότι έχουν και φθηνά συστήματα όπως συμπέρανες, από τις συνολικές πωλήσεις πριν?

Το να γράψω λοιπόν και γώ πχ για σένα και για 1-2 άλλους που μόνο αυτοί μετείχαν στο διάλογο,ότι νομίζουν ότι πήραν το super drive, επειδή έτσι τους το πούλησαν ,τι αλλάζει ? -Δεν χρειαζεται να σχολιάσω τα περί Temp nickname έχω απαντήσει.

Εισαι ελευθερος να πιστευεις οτι θελεις για μαρκες που ειναι κορυφες αλλα τετοια σχολια καλο θα ηταν να τα κανεις με αποδειξεις εφοσον παρακολουθει κοσμος τα οσα λες.

Μπορουμε να το σταματησουμε ομως εδω αφου εχουμε βγει εκτος θεματος??

Από την αρχή του thread εσύ τι απέδειξες ,όταν φέρεσαι σαν να παραμιλάς ...για την κορυφή της τεχνολογίας που πήρες ....ενώ με ένα search εδώ μέσα με την λέξη plextor ,θα μπορούσες ήδη να είχες πάρει την απάντηση γιατί όλοι την εγκαταλείπουν !

Τέλος για δες προηγούμενα post ,να δεις πόσο νωρίτερα έλεγα για τα offtopic ?

Δημοσ.

Εχεις καλο μπλα μπλα αλλα ως εκει. Επιχειρηματα μονο οτι διαβαζεις στο εδω forum οταν στο www θα βρεις 90% καλες κριτικες απο χρηστες.

Οσο για το τι σχεση εχει το ποσο συχνα κανεις αναβαθμιση νομιζω πως ειναι αυτονοητο το αν καποιος μεσα σε 5 χρονια αλλαξει 10 φορες βασικα κομματια του υπολογιστη του θα μπορει να κρινει καλυτερα καποιες συσκευες που χρησιμοποιησε βαση προσωπικης πειρας αντι για καποιον που λεει οτι διαβαζει στο νετ.

Δημοσ.

Tα συμπεράσματα δεν κρίνονται από το μπλα μπλα ,γιατί τότε θα έπρεπε να πιστεύουμε τον καθένα στο net που αυτοπαινεύεται ή άλλωτε έχει και συμφέρον να το κάνει αυτό,και πλασάρει έντεχνα κάτι

-Η πραγματικότητα δυστυχώς συνήθως είναι διαφορετική,και θέλει λογική και υπομονή να ελέγξεις τι ισχύει ,γιατί κανείς δεν θα σε "αποζημειώσει" σε λανθασμένη επιλογή. Και αυτό εννοείται ότι το κάνει αλλάζοντας εξοπλισμό,διαβάζοντας, και πειραματιζόμενος (δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά, ειδικά σε εξιδικευμένα forum όπως το Ιnsomnia)

Δημοσ.
Θα μπορούσα και γώ να ξαναγραφτώ στo Insomnia και "να στα χώσω" με το 1ο μου post !-Τα ίδια έχουν κάνει και άλλοι "αλεξιπτωτιστές" του forum ' date='όταν θίγονται τα διάφορα συμφερόντά τους -Εχω ήδη λοιπόν απαντήσει εδώ παρόμοια -Αφού λες έκανες αναζήτιση θα το είδες ,αλλά....

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=953750&postcount=107[/quote']Προς Gary_Kokkin:

Αγαπητέ φίλε Gary,

χαίρομαι πάρα πολύ που αποδέχεσαι οτι στα "έχωσα" και μάλιστα πάρα πολύ βαθιά, τόσο που να σε πιάνει παραζάλη μέχρι το βαθμό που να βλέπεις και φαντάσματα, όπως οτι εγώ είμαι ο ευγενάστατος kolleen, ο οποίος είδα πόσο εμπεριστατωμένα, κατανοητά και χωρίς υποθέσεις, υπαινιγμούς και άλλα τέτοια, σου απάντησε και εσύ Gary του απάντησες Garyzontas ότι και αυτόν θα μπορούσες να του τα "χώσεις" όπως και σε μένα.

Τώρα σε λίγο περιμένω να τα "χώσεις" και στους άλλους εδώ πέρα.

Σε ευχαριστώ πάντως που με παρέπεμψες εμμέσως και στο ποστ του kolleen το οποίο σε πολλά σημεία ταυτίζεται με αυτά που σου έγραψα και εγώ.

Όσον αφορά για την Plextor και τη συνεργασία της με την ACS Courier, αποδεικνύεται πως είσαι ψεύτης κι αυτό γιατί στο παλιότερο ποστ αναφέρεις πως το recorder της Plextor είναι ανεξάρτητης εισαγωγής (παραεισαγωγή):

"Το 740 το φορά ένας ΗΥ στην δουλειά μου-To drive είχε αγοραστεί από Στουρνάρη (ανεξάρτητη εισαγωγή)" (ποστ)

"Aνέφερα ότι στην δουλειά μου ,στη συσκευή που χάλασε το tray ,αυτή έγινε με ACS τέλη Οκτωβρίου (γι'άυτό το ανέφερα) και δεν ήθελαν να παραλάβουν το παλιό..." (ποστ)

και σίγουρα όχι από τα recorder που διαθέτει η Plextor Europe στην Ευρωπαϊκή αγορά και που παραλαμβάνονται και επιστρέφονται από την DHL Courier.

Αν σε άλλα κράτη ξεστοκάρει τις σαβούρες της η Plextor, αυτό είναι αλλό θέμα. Όσοι πήραν Plextor recorder από παραεισαγωγές ας πρόσεχαν από που τα αγόρασαν.

Ακόμη κι αν η Plextor ενθαρρύνει τις κακοβουλίες με τον τρόπο που λες:

"δεν κάνουν τον κόπο λόγω κόστους επιστροφών (από την συχνότητα βλαβών προφανώς) ,για να ελέγξουν αν ο πελάτης λέει αλήθεια ,πράγμα νοσηρό για την σχέση πελάτη πωλητή αφού ενθαρρύνει κακοβουλίες." (ποστ)

αποδεικνύεται πως την Plextor δεν την ενδιαφέρει αν μερικοί πελάτες της κακόβουλα ή και υστερόβουλα πράττουν εναντίον της, όταν σε καμιά περίπτωση με τις πράξεις τους αυτές δε βλάπτουν τα συμφέροντα των υπόλοιπων πελάτών της, έστω κι αν σε τελική ανάλυση βλάπτουν την ίδια την Plextor.

Αντίθετα η Plextor, δε ζητάει τα recorder της πίσω για τεχνικό έλεγχο και επιβεβαίωση της πιθανής βλάβης, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στην ειλικρίνεια των πελατών της, ίσο με την προτίμηση που δείχνουν οι πελάτες της επιλέγοντας και αγοράζοντας τα προϊόντα της.

Και κάτι τελευταίο, έστω και ένας από τους μέχρι τώρα συμμετέχοντες αυτού του thread μου πει ότι είμαι κάπου υπερβολικός στο ποστ αυτό, σου ζητώ από τώρα ταπεινά συγνώμη.

Δημοσ.
Προς Gary_Kokkin:

Αγαπητέ φίλε Gary' date='

χαίρομαι πάρα πολύ που αποδέχεσαι οτι στα [b']"έχωσα"[/b] και μάλιστα πάρα πολύ βαθιά, τόσο που να σε πιάνει παραζάλη μέχρι το βαθμό που να βλέπεις και φαντάσματα, όπως οτι εγώ είμαι ο ευγενάστατος kolleen, ο οποίος είδα πόσο εμπεριστατωμένα, κατανοητά και χωρίς υποθέσεις, υπαινιγμούς και άλλα τέτοια, σου απάντησε και εσύ Gary του απάντησες Garyzontas ότι και αυτόν θα μπορούσες να του τα "χώσεις" όπως και σε μένα.

Τώρα σε λίγο περιμένω να τα "χώσεις" και στους άλλους εδώ πέρα.

Σου έδωσα την ίδια απάντηση, όπως στον άλλον "αλεξιπτωτιστή" του forum που αναφέρεις,επειδή ήταν με παρόμοιο περιεχόμενο,-Η ταραχή σου που θίγονται τα συμφέροντά σου,άσχετα τις γραφικότητες ,είναι που δεν ξέρεις με πια σειρά, ερωτήσεων-απαντησεων,πρέπει να ποστάρεις,διότι η προηγούμενη ίδια απάντηση μου ,ήταν στην ερώτηση (link) που ποστάρεις,και όχι πρίν -Ολα για τις εντυπώσεις,με πρόσχημα δήθεν "απόδείξεων", που θα μπορούσα να τις κάνω και γώ παρόμοια,και με χαρακτηρισμούς ,αν κρατούσα τα σκουπίδια για να βλέπουν οι άπιστοι ,για να πειθονται ,αλλά έτσι θα γινόμουν ίδιος με σένα,οπότε μακριά ,θα με χαλάσεις ...και υπάρχουν και οι mods!

Σε ευχαριστώ πάντως που με παρέπεμψες εμμέσως και στο ποστ του kolleen το οποίο σε πολλά σημεία ταυτίζεται με αυτά που σου έγραψα και εγώ.

Μπορεί και να είσαι και ο ίδιος ,όταν πονάει η τσέπη σου από την αλήθεια ,μπορείς να γράφεις με όποιο nick name θες ,ότι θες ,και γώ θα σου απαντώ,όπως θ'απαντώ σε άτομα που υπερθεάζουν τις αγορές τους σαν καλύτερες στους άλλους,για δικούς τους λόγους.-Η ανωνυμια του Ιnternet δυστυχώς καλύπτει τους επιτήδιους ,ειδικά όταν έχουν συμφέρον και οπουδήποτε αν είναι αυτοί.

Όσον αφορά για την Plextor και τη συνεργασία της με την ACS Courier, αποδεικνύεται πως είσαι ψεύτης κι αυτό γιατί στο παλιότερο ποστ αναφέρεις πως το recorder της Plextor είναι ανεξάρτητης εισαγωγής (παραεισαγωγή):

"Το 740 το φορά ένας ΗΥ στην δουλειά μου-To drive είχε αγοραστεί από Στουρνάρη (ανεξάρτητη εισαγωγή)" (ποστ)

"Aνέφερα ότι στην δουλειά μου ,στη συσκευή που χάλασε το tray ,αυτή έγινε με ACS τέλη Οκτωβρίου (γι'άυτό το ανέφερα) και δεν ήθελαν να παραλάβουν το παλιό..." (ποστ)

και σίγουρα όχι από τα recorder που διαθέτει η Plextor Europe στην Ευρωπαϊκή αγορά και που παραλαμβάνονται και επιστρέφονται από την DHL Courier.

Αν σε άλλα κράτη ξεστοκάρει τις σαβούρες της η Plextor, αυτό είναι αλλό θέμα. Όσοι πήραν Plextor recorder από παραεισαγωγές ας πρόσεχαν από που τα αγόρασαν.

Αν είμαι ψεύτης ,φαίνεται από το ιστορικό των post μου εδώ μέσα ,δεν είμαι "αγνωστος" ,να μιλώ επιλεκτικά,και εκ του ασφαλούς χωρίς παρελθόν.

Δεν καταλαβαίνω όμως τι παραμιλάς ? -Οταν στέλνεις το SN , και δεχονται και στο αλλάζουν ,δεν σημαίνει ότι είναι από ΕΕ ? -Το ίδιο γίνεται με όλα τα προιόντα που έχουν Ευρωπαική εγγύηση. Φαίνεται πάνω στην ταραχή σου θόλωσες,να σκεφτείς για τ'αυτονόητα !

Ακόμη κι αν η Plextor ενθαρρύνει τις κακοβουλίες με τον τρόπο που λες:

"δεν κάνουν τον κόπο λόγω κόστους επιστροφών (από την συχνότητα βλαβών προφανώς) ,για να ελέγξουν αν ο πελάτης λέει αλήθεια ,πράγμα νοσηρό για την σχέση πελάτη πωλητή αφού ενθαρρύνει κακοβουλίες." (ποστ)

αποδεικνύεται πως την Plextor δεν την ενδιαφέρει αν μερικοί πελάτες της κακόβουλα ή και υστερόβουλα πράττουν εναντίον της, όταν σε καμιά περίπτωση με τις πράξεις τους αυτές δε βλάπτουν τα συμφέροντα των υπόλοιπων πελάτών της, έστω κι αν σε τελική ανάλυση βλάπτουν την ίδια την Plextor.

Αντίθετα η Plextor, δε ζητάει τα recorder της πίσω για τεχνικό έλεγχο και επιβεβαίωση της πιθανής βλάβης, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στην ειλικρίνεια των πελατών της, ίσο με την προτίμηση που δείχνουν οι πελάτες της επιλέγοντας και αγοράζοντας τα προϊόντα της.

Εσύ πως ξέρεις αν πολλοί δεν θα το κάνουν και επίτηδες μήπως πάρουν νεώτερο μοντέλο drive για αντικατάσταση ?

Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό -Κοστίζει το courier ακριβά πλέον ,και έχει τα περιθώρια από την αισχροκέρδια της ποιότητας που πουλά (γιατί από τα SN ,ξερει που και πως έχει φτιάξει κάτι για πιθανές βλάβες) ,που σου κάνει δώρο το παλιό ,για να σου χρυσώσει το χάπι "Να συμβαίνει και στις καλές οικογένειες" -μόνο που την όποια ταλαιπωρία την τραβάς εσύ σαν καταναλωτής ,και κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα σου ξαναχαλάσει πάλι στον υπόλοιπο χρόνο της εγγύσης,ειδικά αν είναι επισκευασμένο ,επειδή αυτό το προιόν έχει σε ποιότητα ,δεν αλλάζει.-Οπότε και μερικοί να την κοροιδέψουν,πάλι κερδισμένη είναι !

Και κάτι τελευταίο, έστω και ένας από τους μέχρι τώρα συμμετέχοντες αυτού του thread μου πει ότι είμαι κάπου υπερβολικός στο ποστ αυτό, σου ζητώ από τώρα ταπεινά συγνώμη.

Που ξέρεις ,μπορεί να γραφτεί κάποιος με διαφορετικό nick name ,για να υποστηρίξει τα συμφέροντά σου ,και περαστικά του ,εδώ είμαι εγώ !

Δημοσ.

Μηπως ισχυριστικαμε ποτε πως τα Plextor ειναι φερμενα απο μια αλλη διασταση , μια αλλη timeline 200 χρονια μπροστα η ειναι φτιαγμενα απο duraluminium και ετσι δεν χαλανε ποτε ???

Δεν νομιζω οποτε λογικο ειναι οταν ενας πελατης λεει πως του χαλασε το drive η Plextor να του στελνει καινουργιο. Οπως και να εχει σε αυτη την περιπτωση μονο ο πελατης βγαινει κερδισμενος.

Τωρα να επικρινουμε μια εταιρεια που κοιταει τον πελατη πανω απο την ιδια θα πω μακαρι να ηταν ΟΛΕΣ οι εταιρειες ετσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...