Προς το περιεχόμενο

Liteon16p9s Vs Plextor130A

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Gary μαλλον εχεις καει απο Plextor' date=' η μαλλον δεν διατιθεσαι να πληρωσεις το κατι τις παραπανω για Plextor και γιαυτο εισαι τοσο απολυτος.

Μηπως ειναι απωθυμενο των παλλιων εποχων που καποιοι ειχαμε scsi Plextor που κοστιζαν 130χλ+ και εσυ ειχες IDE Sony ? Σταληθεια ετσι οπως μιλας για την Plextor οντως κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει.

Οπως και να εχει δεν εχεις επιχειρηματα ωστε να βγαλεις την Plextor χειροτερη απο καποια αλλη μαρκα οποτε ας το σταματησουμε εδω :)[/quote']

Εσύ ποια επιχειρήματα έχεις να πείσεις ένα "καμμένο" για το αντίθετο ,δεν το είδα ως τώρα....ενώ για Japan CDRW ανέφερα ήδη τα θετικά μου σχόλια ,άλλα είναι σαν όνειρο πια ...

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξερω...Ισως οι γνωμες ειδικων πανω στο θεμα που ειναι ουκ ο λιγες και υπαρχουν online ? Μηπως τα βραβεια της Plextor τοσο απο περιοδικα, sites οσο και απο διεθνεις διοργανωσεις ? Το Recommended by Plextor που εχουν μερικες εταιρειες πανω στα δισκακια τους ?

Ειναι απλα σαν να προσπαθεις να βγαλεις καλυτερη την Fiat , Citroen απο την Mercedes...Πολυ απλα δεν γινεται.

Δημοσ.
gary otan me to kalo epistrepso athina tha sou steilo deltio apostolhs ths DHL me hmerominia dekemvrio 2005' date=' giati otan leme kati prepei na to stirizoume

synergazete me dhl, oxi me alles ftinoteres, thelei 4 meres gia thn apostolh (se emena 2 ergasimes, epese kai to soukou mesa)

6-10 genari anevaino athina, scanarisma kai upload h apodixh, kai ama thelete kai ta mails pou eixa me thn plextor kanena provlhma (kai ama deite giati zitisa allagh tha katalavaite thn yperoxh ths plextor, ekei pou oi alles etairies tha me evrizan)

den exo provlhma na ta doso ayta ta stoixeia, alla epitelous parte apofash oti otan plironeis thn plextor to kaneis KAI gia to support, den to thes? mh to plironeis... diko sou thema

alla ase stous ypoloipous thn epilogh na dialexoun kai mhn prospatheis na rixeis mia etairia me pramata pou den isxyoun[/quote']

Aνέφερα ότι στην δουλειά μου ,στη συσκευή που χάλασε το tray ,αυτή έγινε με ACS τέλη Οκτωβρίου (γι'άυτό το ανέφερα) και δεν ήθελαν να παραλάβουν το παλιό...Στα υπόλοιπα δεν μπορώ να κάνω το ίδιο,δεν είναι του χεριού μου και να θέλω-Για τις υπολοιπες φίρμες μπορείς να ρωτήσεις τις αντιπροσωπείες

τι χρόνο κάνουν πλέον από εγγύηση,επειδή δεν στο φέρνουν στο χώρο σου,δεν είναι το τόσο σημαντικό,αν ψωνίζεις από κατάστημα που εμπιστεύεσαι και σε ξέρουν. Με τον να λές τις ισχύει ,και να προκαλείς να το ελέγξει ο άλλος,δεν ρίχνεις καμιά εταιρία.

sboo den eixa pote LG drive, kai den xero ti poiothta exoun, den milao gia kati pou den exo stoixeia

Gary oi sklhroi diskoi ths IBM hsante apo tous xeiroterous pou mporouse na parei kapoios

sto exoteriko mporei na einai kalhteroi kai apo tous seagate, oi partides pou erxontousan sthn ellada den eixan apolytos tpt na dixoun

mhn akouo loipon oti h ibm einai koryfh, sthn ellada DEN EINAI

sthn agora (me alla logia) pezoun rolo paaara pola pramata

e h plextor exei exalipsei fainomena "xalasmenhs partidas"

ena akoma apo ta pramata pou deixnoun thn yperoxh ths

Τα LG DVD-ROM drive έχουν διαφοροποιήσεις ανά μοντέλο-Το γνωστό τους πρόβλημα είναι ότι αργούν ν'αναγνωρίσουν το δισκάκι,και δεν έχουν υποστήριξη σε νέο firmware-Πάντως είναι καλοφτιαγμένα σαν κατασκευή.

Oσο αφορά την ΙΒΜ ,αναφέρθηκα γενικά,όχι στην Ελλάδα ,ότι ήταν πολύ καλοί,όσο ήταν η Plextor παλιά-Είναι γνωστό,στην Ελληνική αγορά,και συνεχεια αναφέρω για τα διαλογής προιόντα που φέρνει πλεον οποιοσδήποτε,ότι θέλουν προσοχή και πρώτα κοιτάμε την εγγύηση και μετά την τιμή.

Δημοσ.
Δεν ξερω...Ισως οι γνωμες ειδικων πανω στο θεμα που ειναι ουκ ο λιγες και υπαρχουν online ? Μηπως τα βραβεια της Plextor τοσο απο περιοδικα' date=' sites οσο και απο διεθνεις διοργανωσεις ? Το Recommended by Plextor που εχουν μερικες εταιρειες πανω στα δισκακια τους ?

Ειναι απλα σαν να προσπαθεις να βγαλεις καλυτερη την Fiat , Citroen απο την Mercedes...Πολυ απλα δεν γινεται.[/quote']

Ξαναγράφεις τα ίδια με παραπάνω ποστ...

Εχω απαντήσει ότι αν πας στα site των κατασκευαστών,ή αν δείς διαφημίσεις ,όλες οι εταιρίες μιλάνε για βραβεία.Δεν λέει τίποτε αυτό.

Οσο αφορά η ξανά σύγκριση με αυτοκίνητα,μάλλον άτοπη είναι ,γιατί συζητάμε για ίδια κατηγορία προιόντων και προδιαγραφών.

Δημοσ.

Μα καμια αλλη εταιρεια δεν εχει να δειξει τα βραβεια που εχει παρει η Plextor και το εχω ψαξει αρκετες φορες το θεμα.

Οσο για το παραδειγμα των αυτοκινητων εφοσον το Plextor ειναι 30% πιο ακριβο απο ενα αλλο drive nec, teac , Lg και εφοσον το Plextor εχει καλυτερες επιδοσεις ( access time , Data Buffer , Compatible CD,DVD formats ) μονο ατοπο δεν το βρισκω.

ΥΓ : H ACS δεν στελνει εξωτερικο προιοντα. Οποτε η το πηγε στον αντιπροσωπο η πολυ απλα το εστειλε εκσωτερικο μεσω DHL, FedEx με τις οποιες συνεργαζεται.

Δημοσ.

Ανάλογα το βραβεία-Αλλο ενα βραβείο αξιοπιστίας ,αλλο ένα βραβείο κάποιας τεχνικής ,άλλο βραβείο επιδόσεων κλπ -Αν ήταν έτσι ,οτιδήποτε προιόν πωλειται ακριβότερα επειδή κάτι καπου κοστίζει περισσότερο, όπως πχ η έρευνα και αναπτυξη (που δεν κάνει τόσο η Plextor όπως αναφέρθηκε), άλλωτε το δίκτυο διαθεσης ,άλλωτε λόγω προθεσης αισχροκέρδιας, έτσι πάντα θα είναι και καλύτερο ένα προιόν ?

-Ομως τα διάφορα "αξιόπιστα" review δεν βγάζουν έτσι το νικητή ,γιατί παρά τις ονομαστικές τιμές χαρακτηριστικών που αναφέρεις, σε καμιά εταιρία δεν είναι τόσο πραγματικές απόλυτα. Τα υπόλοιπα τ'άναλαμβάνει το marketing,αλλά μακροπρόθεσμα ο καταναλώτής καταλαβαίνει την απάτη,άμα ξέρει λίγο με ποιές προυποθέσεις ξεκίνησε κάποια φίρμα την ιστορία της.

Οσο αφορά το θέμα της courier,η ΑCS στέλνει και απευθείας εξωτερικό,και φυσικά θα συνεργάζεται και με άλλους στα πλαίσια του εμπορίου.

-Δεν ήταν το θέμα αυτό,απλά ότι αρνούνται πλέον να παραλάβουν τα χαλασμένα drives ,σαν πολιτική της Plextor,εκτός αν ζητηθεί....πράγμα που σημαίνει ότι είναι σε γνώση τους τι προιόντα πουλάνε,δεν κάνουν τον κόπο λόγω κόστους επιστροφών (από την συχνότητα βλαβών προφανώς) ,για να ελέγξουν αν ο πελάτης λέει αλήθεια ,πράγμα νοσηρό για την σχέση πελάτη πωλητή αφού ενθαρρύνει κακοβουλίες.

Δημοσ.

Εγω εχω στειλει , ο mandos εχει στειλει και στους 2 επιστραφησαν μεσα σε 4 μερες οποτε γιατι να πιστεψω οτι δεν δεχονται αντικατασταση στην Plextor ??

Η ACS δεν στελνει στο εξωτερικο σαν Acs , οπως ειπα συνεργαζεται με αλλες εταιρειες για αυτο τον λογο.

Τωρα αν ενα Optical Drive εχει βραβειο Best Choice απο 20 περιοδικα και 20 βραβεια απο διοργανωσεις δεν θα ειναι καλυτερο απο ενα που θα εχει 5 συνολικα ?

Και γενικα αν κανεις ενα search στο ιντερνετ θα δεις την γνωμη ολων για την plextor.

Δημοσ.
...απλά ότι αρνούνται πλέον να παραλάβουν τα χαλασμένα drives ,σαν πολιτική της Plextor,εκτός αν ζητηθεί.......

Ακόμα και αυτό σε πείραξε; Αν είναι δυνατόν. :-?

Δημοσ.
Ακόμα και αυτό σε πείραξε; Αν είναι δυνατόν. :-?

Δεν καταλαβαίνω τι θες να υπονοήσεις μεμονομένα από τo post μου,αφού εξήγησα τι εννοώ-Αν είναι για εντυπώσεις ,ή απλά για να ποστάρεις να περάσει ή ώρα σου,αλλού....

Δημοσ.
Εγω εχω στειλει ' date=' ο mandos εχει στειλει και στους 2 επιστραφησαν μεσα σε 4 μερες οποτε γιατι να πιστεψω οτι δεν δεχονται αντικατασταση στην Plextor ??

Η ACS δεν στελνει στο εξωτερικο σαν Acs , οπως ειπα συνεργαζεται με αλλες εταιρειες για αυτο τον λογο.

Τωρα αν ενα Optical Drive εχει βραβειο Best Choice απο 20 περιοδικα και 20 βραβεια απο διοργανωσεις δεν θα ειναι καλυτερο απο ενα που θα εχει 5 συνολικα ?

Και γενικα αν κανεις ενα search στο ιντερνετ θα δεις την γνωμη ολων για την plextor.[/quote']

Επιλεκτικά ίσως ,διότι μην ξεχνάς πολλά με μη σοβαρές βλάβες,τα ξαναφτιάχνουν για να τα δώσουν αλλού,σαν αντικατάσταση ,και δεν πρέπει να υπάρχει έλλειψη σε stock.

Για τα βραβεία ανέφερα πιό πάνω,είναι ανάλογα τι αφορά,και όλοι λένε ότι έχουν-Αν είναι 20-30-1000 ειναι και θέμα marketing τις περισσότερες φορές-Οταν όμως ένα προιόν πουλά εύκολα ,δεν χρειάζεται και να το διαφημήσεις και με πλάγιο τρόπο. Για το search που προτείνεις,ήδη το'χω πεί εξαρχής και γώ ,προτού ξεχειλώσουμε το thread ανακυκλώνοντας τα ίδια.

Δημοσ.
ή απλά για να ποστάρεις να περάσει ή ώρα σου,αλλού....

Φυσικά και ποστάρω για να περάσω την ώρα μου. Εσύ το κάνεις επειδή βγάζεις λεφτά με αυτό;

Δημοσ.
Φυσικά και ποστάρω για να περάσω την ώρα μου. Εσύ το κάνεις επειδή βγάζεις λεφτά με αυτό;

Λες να με πληρώνει το Insomnia να ποστάρω,ώστε να πετάγομαι "να την λέω" στους άλλους όπως εσύ, χωρίς λόγο, και επιλεκτικά ?

Δημοσ.

Ρε Gary μου λες τρελες ωρες ωρες και το ξερεις και ο ιδιος.

Η Plextor δεν ειναι εταιρεια που θα πουλησει περισσοτερα κομματια απο την Teac η την Nec για τον λογο που αναφερα πιο πανω ( Βλεπε ετοιμα PC και νεους users ) οποτε τωρα δεν θιγουμε ποιο drive εχει τις περισσοτερες πωλησεις. Με αυτη την λογικη πριν 2 χρονια η Gforce Mx440 ηταν πρωτη σε πωλησεις αφου την δινανε σε ολα τα ετοιμα PC, αυτο παει να πει πως ηταν καλυτερη απο την 9800pro η καποια αλλη καρτα ?

Αντιθετα οι Scsi ATLAS που ηταν οι καλυτεροι οταν πρωτοβγηκανε ειχαν τις λιγοτερες πωλησεις λογο τιμων και της ιδιαιτεροτητας Scsi, μηπως και εκεινοι ηταν χαλια ? Τεσπα.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες, όταν ένα προιόν πουλά , όπως πουλά ,δεν χρειάζεται "βραβεία"- Επιβεβαιώνεται από τους χρήστες -Οσο άσχετοι και να είναι ,άν δεν μείνουν ευχαριστημένοι ,δεν θα ξαναπάρουν στο μέλλον -

Ολες οι εταιρίες έχουν και τις αποτυχίες τους σε προιόντα ,αλλά η παραγωγή τους πρέπει να πωληθεί με οποιοδήποτε τρόπο.

Στις πωλήσεις αναφέρθηκες εσύ πρώτος ,υποτιμώντας κατά την γνώμη μου όλους τουs Insomniacs ,ότι λειτουργούν με μέτριο εξοπλισμό,λόγω κόστους ,επειδή οι πωλήσεις αυτό δείχνουν,και έτσι δεν ξέρουν πολλά.

-Σκέφτηκες όμως μήπως είναι εμπορική πολιτική για να πουλιώνται ακριβότερα σαν μεμονωμένα, διάφορα περιφεριακά (γιατί ορισμένοι υπολογιστές έχουν αν το επιλέξεις επιπλέον Plextor ,όπως και οθόνη σαν extra ,και δεν σημαινει ότι είναι και καλύτερα σαν ποιότητα από τα υπάρχοντα του πακέτου,απλά σαν "μόστρα" του καλού )

Εκτός αν νομίζεις ότι η (κάθε) Plextor δεν θέλει ν'αυξήσει τις πωλήσεις ,τα κέρδη της ,αλλά δυστυχώς καθένας διαλέγει πως,και ανάλογα πράτουν οι ανταγωνιστές.

Δημοσ.

Ποτε μιλησα για τα παιδια εδω μεσα ??? Εγω οταν μιλαω μιλαω για ολο τον κοσμο οχι μεμονομενα.

Οσο για την Plextor ειναι σαν να λες πως και η Eizo Πουλαει μουρη και οχι ποιοτητα.

Ειναι χαμενος σκοπος να προσπαθεις να βγαλεις σκαρτη την Plextor Gary οποτε καλυτερα να στρεψεις αλλου τα πυρα σου.

Ισως σε καμια Liteon η Sony για τις οποιες θα βρεις και υλικο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...