Green Dragon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Χρειάζομαι να κάνω format και να επαναγκαταστήσω τα WinXP, το SP2 και όλα τα προγράμματά μου...........πολλές ώρες δουλειά και μεγάλη βαβούρα.........ας πρόσεχα! Αν μπορείτε βοηθήστε με στο εξής: Με ποιό τρόπο μπορώ μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού και των βασικών προγραμμάτων, να κρατήσω μία κόπια ( δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω ) .......ώστε άν μου ξαναχρειαστεί να κάνω format να είναι πιό απλά τα πράγματα; Όποιος μπορεί να με βοηθήσει άς είναι λίγο αναλυτικός γιατί είμαι ψιλοάσχετος. Επίσης κάποια σχετικά links, αν υπάρχουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
accipio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Με Norton Ghost ή Acronis TrueImage κάνεις πλήρες backup του partition που εγκαθιστάς τα Windows+software και αν χρειαστεί τα επαναφέρεις σε λίγα λεπτά. Θα χρειαστείς ένα partition επιπλέον ή άλλον σκληρό για να αποθηκεύσεις το image που δημιουργούν τα εν λόγω προγράμματα. Ψάξε για αυτά τα προγράμματα στο φόρουμ, θα βρεις αρκετό υλικό.
polaki Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δεν χρειάζεσαι αλλο partition, απλά με το Acronis παίρνεις το image στον ίδιο δίσκο, και μετά το αντιγράφεις σε DVDR. Φυσικά θα το φτιάξεις αμέσως μόλις βάλεις ολα τα προγράμματα, και αφού ξηλώσεις το System Restore & το Virtual Memory (swap file) ωστε το μεγεθός να χωράει σε DVD. Την επόμενη φορά απλα ξεκινάς με Acronis Boot CD, και "φορτώνεις" το image απτο DVD που έχεις φτιάξει... Σε 12-14λεπτά θα είσαι έτοιμος...
Green Dragon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια σας. To Acronis TrueImage δεν το έχω αλλά το Norton Ghost το έχει ο αδερφός μου. Ωραία λοιπόν βολεύεται η κατάσταση. α). Πόσο χώρο χρειάζεται περίπου το image; Αυτό βέβαια εξαρτάται από τα προγράμματα, αλλά μιλάμε για τα βασικά. β). Έχω ένα εξωτερικό σκληρό 20Giga, που τον συνδέω με usb στο pc. Μπορώ να αντιγράψω το image σε αυτό το δίσκο, αλλά το θέμα είναι πως θα κάνω boot από αυτόν; Συγγνώμη αν ρωτάω χαζά Θα ψάξω και το forum για Norton Ghost
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.