Προς το περιεχόμενο

ATI TOOL και tuning σε X800 Pro

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα!

εχω την RADEON X800 PRO και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος. Αλλα, αντιθετα στον νομο: Never touch a running system ηθελα να κανω καπιο tuning/overcocking στιν καρτα γραφικον μου.

Κατεβασα λοιπον το τελευταιο ATI TOOL (0.25 Beta) και το εβαλα να βρει το max core (που δεν ξερω τι ειναι, τελος παντον το εκανα) και μους εσβισε μετα απο κανενα δεκαλεπτο.

Μετα που το ανοιξα παλη, μου λεει οτι εσβησε οταν το Core ηταν στα 516.38 MHZ και το Memory στα 445.50Mhz.

Τορα η ερωτηση μου: Ποιες ρυθμησεις θα μου προτεινατε???

Ευχαριστο.

Δημοσ.

Δοκίμασε επίσης το TRIXX tool της Sapphire.Κάνει την ίδια δουλειά (πάνω κάτω) και ταυτόχρονα σου δίχνει τα temps του πυρήνα και της μνήμης.

Πάντως για να έσβησε το pc, δέν θα είναι για καλό.Ισως υπερθερμάνθηκε η κάρτα,ίσως το τροφοδοτικό.Καλό θα ήταν η VGA να μήν δουλεύει σε πάνω απο 80C θερμοκρασίες (και πολύ μπορέι να λέω)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ti treles thermokrasies eiani afes re c..kane ligo kaliteri psiksi sto tower su dn tin vgazeis to kalokairi..egw vlepw 57-60 MAX se gpu kai 50 se cpu... mb =30 kai enapou leei system sta 32... ta symperasmata dika su

Δημοσ.
γεια χαρα!

εχω την RADEON X800 PRO και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος. Αλλα' date=' αντιθετα στον νομο: Never touch a running system ηθελα να κανω καπιο tuning/overcocking στιν καρτα γραφικον μου.

Κατεβασα λοιπον το τελευταιο ATI TOOL (0.25 Beta) και το εβαλα να βρει το max core (που δεν ξερω τι ειναι, τελος παντον το εκανα) και μους εσβισε μετα απο κανενα δεκαλεπτο.

Μετα που το ανοιξα παλη, μου λεει οτι εσβησε οταν το Core ηταν στα 516.38 MHZ και το Memory στα 445.50Mhz.

Τορα η ερωτηση μου: Ποιες ρυθμησεις θα μου προτεινατε???

Ευχαριστο.[/quote']

filaraki sorry pou sto leo alla pos pas na kaneis oc otan den ksereis ta vasoka (ti einai to max core???)..tha thn kapseis thn karta....

Δημοσ.
εχεις δικαιο. το ρισκαρα λιγακι για τα καλα...

1)katevase tin 0.24

2)ma8e tis ennoies max core,max memory,artifacts

3)kalou kakou simiose tis default times kapou

4)find max core(sou vriski mia timi,tin simionis,vazis tin default)

5)find max memory(sou vriski mia timi,tin simioneis,vazis tin default)

6)vazeis tis dio megistes times pou vrikes(prosexontas kai gia artifacts dipla)

7)test test and testing vale kana paixnidi,des an zorizetai,an se petai ,xamilose ligo tis times,vres mia idaniki timi pou na trexei kai me antializing...

8)new,save kai ka8e fora 8a to fortonis..

9)Giati na kanis o/c stin karta?astin isixi,asxolisou ligo me to xoro kai meta siga siga..ola 8a r8oun :-D

Filika

Δημοσ.

ευχαριστο φιλε, αλλα τα εκανα αυτα. :)

δεν ειδα και μεγαλη διαφορα και τα εβαλα καλου κακου παλη στα default μετα απο κατι test με το fifa06 και το nfsmw...

Δημοσ.
ευχαριστο φιλε' date=' αλλα τα εκανα αυτα. :)

δεν ειδα και μεγαλη διαφορα και τα εβαλα καλου κακου παλη στα default μετα απο κατι test με το fifa06 και το nfsmw...[/quote']

vale to 3dmark 06 kai dokimase kai kana pexnidi tis prokopis..

Δημοσ.

αν και δεν ειναι το topic:

το δικο μου το πηρα τον οκτωβριο του 2004:

AMD Athlon 64 2000Mhz 3000+ ClawHammer-512

ASUS K8V Se Deluxe 754 Sockel

1GB SDRAM

1x Maxtor SATA 300GB

1x 2+0 SATA Stripe με 2x Samsung Spinpoint 320GB

και οπως ειπα, RADEON X800Pro

τελος παντον.... μην το κανουμε show-room τον υπολογιστον μας εδω... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...