Προς το περιεχόμενο

Δύσκολη ερώτηση για UPS


apostolis22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω ένα UPS.Ξέρω πως οι καλύτερες μάρκες ειναι APC και MGE.Αλλά πάνω από 150 ευρώ δεν δίνω για UPS.Οπότε σκέφτομαι να πάρω τον σταθεροποιητή τάσης APC.

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=843&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=84552&Merchant_Id=1&sts_cid=3

 

Και ένα πολύ φτηνό ups. Πως όμως θα γίνει η συνδεσμολογία? Πρώτα το UPS και μετά ο σταθεροποιητής ή το αντίστροφο? (Το Ups δίνει τετραγωνικής και όχι ημιτονοιδής μορφής ρεύματος) .Θα ήθελα μια απαντηση με επιχειρημα.

 

Δεν ξέρω αλλά το MGE http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=835&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=274750&Merchant_Id=1&sts_cid=3 μου φαίνεται οτί είναι πολύ φθηνό για να είναι καλό.Διάβασα σε αυτό το φορουμ πως καλύτερα να μείνω μακριά από την φτηνή σειρά MGE. Τι λέτε?

 

Σας ευχαριστώ θερμά!

  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
UPS MGE NOVA 1100VA SERIAL ego auto protino einai thiriokataskevasma kai kanei kati ligotero apo 150 kapou 140euro

 

Από ότι θυμάμαι ( βαριέμαι και να κοιτάξω τώρα ) αυτό είναι Stand-by UPS... απλά ROFL.

 

Αν δεν είναι Line Interactive δεν παίρνεις UPS...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...