Προς το περιεχόμενο

Τραγουδια γυμναστικης;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω για τραγουδια/albums που εχουν βγαλει γνωστες γυμναστριες. οχι της πετρουλακη, που ειναι για γιογκα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

ξερει κανεις τιποτα; επισης γενικα κομματια που ειναι απο djs ή διαφορα αλλα, που ειναι καταλληλα για να παιζονται σε γυμναστηρια. μας τα ζητησε μια γυμναστρια, για αυτο τα θελω.

Δημοσ.

Συνήθως χρησιμοποιούν χορευτικές μιξαρισμένες συλλογές. Τις ακούνε κι αναλόγως βγάζουν τα προγράμματα που θέλουν.

Όμως συνήθως στα σεμινάρια που γίνονται για γυμναστές, πωλούνται τέτοιες παραγωγές αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό. Ή απλά ο γυμναστής ή η γυμνάστρια συνεργάζεται με κάποιον dj για να φτιάξει κάποιο σετ ανάλογο των απαιτήσεων τους. Αν ασχολείσαι με την γυμναστική, τότε ξέρεις στο περίπου τι ακριβώς θέλει! :roll:

Δημοσ.

η μητερα μου παει γυμναστηριο και μου το ζητησε αυτο. εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα..

Δημοσ.

Tότε καλύτερα θα είναι να πας μια μέρα με τη μητέρα σου στο γυμναστήριο και να συζητήσεις ο ίδιος τι ακριβώς θέλει η γυμνάστρια. Με μεσολαβήτρια την μητέρα σου, θα μπερδευτεί το πράγμα, αν η ίδια δεν ξέρει και πολλά από αυτά! ;)

Δημοσ.

δεν ειναι δυσκολο. θελω τραγουδια οπως τα :

Benassi Bros. ft. Paul French - Memory Of Love

και

Ziggy X - Thiz Rox

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...