corsakias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 παιδες, εχω ενα προβλημα!οταν αλλαζω τη γλωσσα εγραφης απο το πληκτρολογιο, και συνεχιζω να γραφω, μου τρωει το πρωτο γραμμα της πρωτης λεξης μετα την αλλαγη.πρεπει να περιμενω μερικα δευτερα.Γινετε κατι να μην περιμενω σαν μ@λ@κ@ς, ή να ξαναγραφω το πρωτο γραμμα? Μου σπασε τα νευρα!Ηρθε η ωρα να ζητησω βοηθεια! :grin:
S2Katana Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Nαι και σε εμενα το κανει αυτο.Πολυ σπαστικο ειναι!!!Μηπως ειναι M$ το πληκτρολογιο σου?Γιατι εμενα ναι δυστυχως...
S2Katana Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Και στο φορητο μου συμβαινει αυτο (ΙΒΜ R40)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δοκίμασε να πατάς πρώτα το Alt και μετά το Shift.
xsterg Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 paidia kai se emena symbainei ayto. exo pliktrologio ths ms. to exo parathrhsei kai se alloys ypologistes me kai xoris pliktrologia ths ms. to exo apodexthei xoris na mporo na kano tipota. an kapoios exei na proteinei kaiti einai eyprosdekto.
Λαλάκης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ έχω αλλάξει την συντόμευση απο alt+shift σε control+shift και δεν μου το κάνει.
nick_gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 το ίδιο πρόβλημα το έχω και εγώ αλλά μου δημιουργήθηκε τώρα τελευταία που άρχισα να γράφω πολύ γρήγορα και θεώρησα ότι είναι αυτό... λέτε να έχουμε κολλήσει τπτ? να προσθέσω ότι έχω πληκτρολόγιο της Logitech, μήπως να είναι το πρόγραμμα που τσεκάρει για keyloggers?
S2Katana Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Xρονια Πολλα.βασικα μαλλον εχει σχεση με την ταχυτητα της γραφης μας.Σαν να μην προλαβαινει το pc να κανει την αλλαγη της γλωσσας...Τι να πω, ειμαστε πιο γρηγοροι και απο pc!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.