GabrielConnor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα, εχω ενα xbox με xecuter 2 modchip χωρις καποιο switch για ενεργοποιηση - απενεργοποιηση του modchip. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Είχα διαβάσει κάπου για εναν τρόπο όπού μπορούσες να ενεργοποιεις - απενεργοποιεις το modchip (για να μπορώ να μπαίνω στο live χωρίς να φάω κανένα ban)αναλογα με το πιο κουμπι χρησιμοποιυσες για να ανοιξεις το xbox (power button - modchip on , eject button - modchip off). Γνωρίζει κανεις εαν γίνεται κάτι τέτοιο; Εάν ναι υπάρχει κάπου κάποιο tutorial; Εάν δεν γίνεται γνωρίζεται από που μπορώ να παραγγείλω ενα switch για xecuter2 καθως και που μπορώ να βρω ενα tutorial για την εγκαταστασή του; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
sargos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Dokimase na trexeis ena backup xekinontas to mixanima me tous duo tropous po aneferes...
GabrielConnor Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μα αυτό είναι το προβλημα μου. Σε εμένα το τσιπάκι είναι μονίμως ενεργό. Θέλω να έχω την επιλογη να το απενεργοποιώ για να μπορω να μπω στο xbox live...
Daredevil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 krata to eject pathmeno gia 3-5 secs kai tsekare na deis, emena etsi bootarei apo to original bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.