SupaCoopa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Εχω εναν εξωτερικο USB δισκο 2.5" της Freecom εδω και κανα εξαμηνο. Σημερα τον συνδεσα και δεν λειτουργει... :-x :-x :-x Το λαμπακι που δειχνει οτι παιρνει ρευμα αναβει, εμφανιζεται στην taskbar η ενδειξη οτι εχει συνδεθει, αλλα στον explorer δεν βλεπω τον δισκο και τα Windows κολλανε. Επισης ο δισκος κανει εναν θορυβο σαν να παει να ξεκινησει να γυρισει αλλα να μην μπορει, και την ωρα που ακουγεται αυτος ο ηχος, σβηνει το λαμπακι τροφοδοσιας. Μετα ξαναναβει το λαμπακι, ακουγεται παλι ο ηχος, σβηνει το λαμπακι και ουτω καθεξης... Καηκε ρε γμτ? Τον προσεχα μη μου πεσει, μη ζεσταθει, μη κρυωσει... Πως θα παρω τα αρχεια που εχω μεσα? Συνδεεται αυτο το πραμα σε IDE εσωτερικα αν το ανοιξω?
dpolal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Είναι fix κουτί και δίσκος έέέέέ;;;; Μάλλον δεν γίνεται τίποτα. Δοκίμασε κάνένα πρόγραμμα recover.
Sanctu82 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Oso gia ta arxeia sou me kapoio programma recover opos to Get Back Data tha kaneis ti douleia sou Dokimase ton prota kai se allo pc pote den xereis...
dtomgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Dokimase ton disko soy se kapoion allon ypologisth.... paizei kai to endexomeno na ta paiksane oi usb 8ires soy.....
SupaCoopa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Update... Πριν ποσταρω το πρωτο ειχα δοκιμασει σε τρια διαφορετικα PC και σ'ολα εκανε τα ιδια. Ασχοληθηκα κανα μισαωρο, restart κλπ. Μετα πηγα σπιτι, το εβαλα στο PC και εκανε τα ιδια. Μετα μου ηρθε να τον πεταξω απο το παραθυρο... Τελος και αφου ειχα συνδεσει και το δευτερο καλωδιο για εξτρα τροφοδοσια, εκανα δυο restart και μυστηριωδως ο δισκος εμφανιστηκε αθικτος στα Windows! Τελος καλο ολα καλα, μαλλον κατι παιχτηκε με την τροφοδοσια αλλα αφου "ξεκολησε" δεν ρωταω περισσοτερα. Εκανα παντως ενα format και δεν τον ξαναεμπιστευομαι
polaki Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 δεν ειναι θέμα δίσκου αλλά θέμα κουτιού... Έχω αλλάξει 7 διαφορετικά (ναι, 7...) εξωτερικά κουτιά, και ΟΛΑ μετά από λίγο καιρό τα παίζουν... Και μιλάω για 3.5 που εχουν και δική τους τροφοδοσία. Ουσιαστικά το όλο θέμα του εξωτερικού κουτιού εγω πιστεύω ειναι ακόμα στο επίπεδο της πατέντας, με εξαίρεση τα κουτιά τα οποια έρχονται έτοιμα με δίσκο μέσα, όπως πχ της Maxtor etc...
random Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 το προβλημα το έλυσες, αλλα σε περιπτωση που ξανατυχει, για να μην πετάξεις αδικα εναν καλο -και ακριβο- δισκο 2.5'', υπάρχει ανταπτορας για συνδεση πανω σε κοινές IDE.. http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=67 Drive > Drive Accessory \ Adaptor HDD 2.5" - 3.5" Είδος: Μετατροπέας σκληρού δίσκου Συμβατότητα: Μετατρέπει την σύνδεση σκληρού δίσκου 2.5" σε δίσκο 3.5" Τιμή: ?15.01 με Φ.Π.Α. 19%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.