Προς το περιεχόμενο

..το κέρατό μου..

conjure

Προτεινόμενες αναρτήσεις

¨ελεος καινούριο laptop και χωρίς λόγο εσπασε τι? η βάση μιας βίδας από αυτές που βιδώνουν από κάτω.Ευτυχώς η βίδα δεν έφυγε (και ούτε βγαίνει) αλλα είναι τέλεια τώρα που τα υπολοιπα κοματάκια τα ακούω να σέρνονται μες στο laptop...,κατάφερα να βγάλω ένα αλλα για τα άλλα... :-x 2 μηνών τι κάνω?πάω εγγύηση η το αφήνω όπως είναι.Να σημειώσω πως όλα δουλέυουν κανονικά,δεν εμποδίζεται η λειτουργία του όπως επίσης το ότι δεν πιάνει μία βίδα δε σημαίνει ότι ανοιγει το κουτι! Και η απόλυτη πληροφορία: ναι είναι

A.C.E.R =L.A.D.A και alman ο καλύτερος συνδιασμός!! Αλλά το πήρα πολύ φτηνα οπότε ok .. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα σου πώ ότι δεν κατάλαβα τίποτα !

Καλως ήρθες στο forum, αλλα προσπάθησε να γράφεις πιο συγκεντρωμένα και απλά αυτό που θέλεις να μοιραστείς μαζί μας.

εσπασε το κεφαλι της βιδας (αυτο στο οποιο βαζουμε το κατσαβιδι?) και τωρα κοβει βολτες μεσα στο λαπτοπ; Προσπαθησες να την βγαλεις και εγινε αυτο; Πως ξερεις οτι ειναι η βιδα και οχι κατι αλλο;

Τεσπα, αν δεν εχει εμφανη σημαδια επεμβασης απο εσενα, στη θεση σου θα το πηγαινα αμεσως για αλλαγη/διορθωση γιατι αν μετα θες να κανεις καμια αναβαθμιση πως θα γινει; Χωρια που μπορει να τυχει μια στις χιλιες μετακινησεις να παει το κομματακι και να χωθει εκει που δεν πρεπει νκαι να σου καψει τιποτα.......

Χρόνια πολλά σε όλους. Στο θέμα,δεν έσπασε η βίδα αλλά η υποδοχή της πάνω στη βάση του λαπ. Δηλαδή το βαρελάκι στο οποίο πιάνουν οι στροφές! και βρίσκεται εσωτερικά του κουτιού.¨Εβγαλα ένα κομμάτι μισο ανοίγοντάς το.Τώρα αυτό είναι σε εγγύηση και δεν έχει σημάδια από δική μου επεμβαση,Αλλά ρε παιδιά δεν θα πρέπει να αλλαχτεί όλη η βάση ? δηλαδη δε νομιζω να το ξαναδώ ποτέ αν το πάω αλμαν.Ασε που έχω και την εμπειρία μιας και όταν το πήρα είχε χαλασμένο drive και σε 20 μέρες σύνολο μου φέραν άλλο.Το κουτί ανοίγει για αναβάθμιση πάντως ,η βίδα είναι εκεί και δεν βιδώνεται ούτε ξεβιδώνεται απλά περιστρέφεται .Το κατάλαβα ότι ήταν αυτο γιατί όταν πήγα να ξεβιδώσω για να δώ τι σέρνεται στο εσωτερικό η βίδα ήταν στον αέρα και το κατάλαβα από το κοματάκι που έβγαλα. ε.. και δεν έμεινα με τη χαρά !μια χαρά δουλέυει είναι πολύ καλό ,δε καιει τίποτα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...