Προς το περιεχόμενο

Μενού με tree

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

χρειάζομαι τα φώτα σας για το εξής.

Στην ιστοσελίδα που ανακατασκευάζω θέλω να δημιουργήσω ένα μενου με χρήση tree view. Αν δεν καταλάβατε τι εννοώ θέλω κάτι σαν αυτό που εμφανίζεται στον Windows Explorer δηλ. η δομή του δέντρου.

Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι:

1. να μην υπάρχει περιορισμός στις κατηγορίες και υποκατηγορίες (σε ανθρώπινα πλαίσια πάντα)

2. να είναι εύκολο να περάσεις ή να διαγράψεις μια κατηγορία/υποκατηγορία

3. αν γίνεται να υποστηρίζει εικονίδια - ξεχωριστά για κάθε κατηγορία, να μπορώ να τα ρυθμίζω εγώ

4. να μην χρειάζεται να "κατεβάσει" κάτι ο επισκέπτης της σελίδας μου για να το δει

5. να είναι free

**** αν έχετε υπ'ψην σας και κάποιο άλλο μενού (όχι κατ' ανάγκην tree) και πιστεύετε ότι είναι καλό βάλτε το link

αυτά προς το παρόν.

ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά

Δημοσ.
me ena search sto google vrika ayto desto mia mpas kai sou kanei

http://www.soft32.com/download_12403.html

όχι δεν μπορείς να αλλάζεις τα εικονίδια όπως θέλεις εσύ. Ευχαριστώ πολύ πάντως. ;-)

και εγώ έκανα search και βρήκα πάρα πολλά άλλα έβαλα εδώ το post για να απαντήσει κάποιος που ξέρει, που τα έχει δουλέψει ή τα χρησιμοποιεί ήδη στο site του

Δημοσ.

τελικά βρήκα ένα τέλειο που το είχα δουλέψει και παλιότερα.

το κακό είναι όμως ότι δεν θυμάμαι πως το "σετάρω". Παλιότερα πάλι είχα παιδευτεί άλλα δεν ......κράτησα σημειώσεις.

Αν κάποιος το κατεβάσει (είναι πολύ μικρό) και μπορεί να βοηθήσει...

το θέμα είναι ότι θέλω να το βάλω σε ένα custom block στο CMS που χρησιμοποιώ.

**** τελικά μήπως για να φτιάξω ωραία μενου για το site μου υπάρχει και κανένας πιο εύκολος τρόπος? μήπως γίνεται με απλή ΗΤΜL ή DHTML (αλήθεια αυτή η τελευταία τι είναι?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...