Adavis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Θέλω να αποκτήσω πρόσβαση στο Internet από τον φορητό μου. Ξέρει κανείς αν μου πει τι επιλογές έχω; Το μόνο που θέλω είναι ο λογαριασμός να είναι ανεξάρτητος από το κινητό μου τηλέφωνο. Μπορώ πχ να αγοράζω κάποιο χρόνο και όταν τελειώνει να τον ανανεώνω; Χρειάζομαι κάρτα PCMCIA ή είναι καλύτερα να μπαίνω από το κινητό; Ευχαριστώ πολύ!
doundoul Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ DIALUP ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ Vodafone mobile connect 3G/GPRS/QUAD BAND ΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ DATA ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ 3G ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΜΕ 384k ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ 56k. ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 43 EUROS ΚΑΙ Η VMCC ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 180EUROS. EINAI ΑΚΡΙΒΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ 3G ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ GPRS. ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΗ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!! ΚΑΛΟ SERFARISMA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.