Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

popo paparoupa aparadekto ayto pou sou sinebei. basika me ola ayta exo mperdeyth kai den ksero poia th na kano.

Sigoura tha peraso apo Σκουρόπουλο giati den pame kala, ores ores niotho ena pono sthn kardia kai mou lene eine apo thn stash pou kathome sthn karekla... An eine dinaton.

Gia ta mpratsakia pisteyo oti eine an den exeis ta xeria sto grafeio na ksekourazonte. Genikos pezoun pola rolo pantos, to ipsos tou grafeiou, ths othonis ktl ktl

ERGONOM.GIF

Enas filos mou guys exei mia polithrona gia karekla kai bithizete se aythn panta kai exei thn othonh arketa psila kai den kourazete pote.. otan ton protoida mou ekane entiposh alla meta ekatsa kai ego kai eida pos htan mia xara

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει από ένα κατάστημα που έιχε ΜΟΝΟ καρέκλες εδώ στο Ηράκλειο πριν 5-6 χρόνια μία no name, 45.000 δρχ τότε! Πάρα πολλά για καρέκλα σκέφτομουνα, αλλά μου είπε ο τύπος εκεί πέρα πάρτη και θα με θυμηθείς.

Ε, μετά από τόσο καιρό, με 10 ώρες/μέρα τουλάχιστον η καρέκλα δεν έχει πάθει τίποτα, ειδικά ο τρόπος που λυγίζει η πλάτη είναι γαμ@τος. Ασε είναι τόσο μεγάλο το κάθισμα που μπορώ να κάτσω ωκλαδών! (έτσι γράφεται?)

Γενικά πιστεύω ότι πρέπει αν όχι να τα σκάσει κάποιος, να μην τα λυπηθεί, ειδικά αν περνάει πολλές ώρες τη μέρα.

Δημοσ.

Παρεπιπτοντως, οταν την ειχα παρει μου ειπαν οτι ειναι ενα μαγαζι στο μοναστηρακι, οπως κατεβαινεις την Ερμου αριστερα, το οποιο ειχε παλια μοντελα γνωστων εταιρειων. Φυσικα εγω προτιμησα το επωνυμο...

Τωρα για τα μπρατσα νομιζω οτι ξεκουραζουν πολυ και εγω τουλαχιστον δουλευω πολυ πιο ξεκουραστα σε σχεση με την παλια μου καρεκλα που δεν ειχε.

Αυτο το οποιο δε βολευει (εμενα) ειναι να εχω την καρεκλα σε ανακλιση οταν δουλευω.

Οσο για την πολυθρονα, εγω εχω φερει μια μπερζερα στο δωματιο και οταν καθομαι σ'αυτην στο pc ειναι απιστευτα πιο ανετα σε σχεση με οποιαδηποτε καρεκλα γραφειου, αλλα μετα απο λιγο θελεις να κοιμηθεις...

Παντως αν εχετε χωρο και χρηματα αξιζει πολυ η λυση της πολυθρονας πιστευω.

Δημοσ.

Καλησπέρα....

είχα σκοπό να αγοράσω ένα καλό κάθισμα παίδες γιατι (όπως και οι περισσότεροι απο μας) κάθομαι πολλές ώρες στατικά στον υπολογιστή......

Ένας λόγος παραπάνω έλεγα στον εαυτό μου γιατι είμαι λιγάκι ψιλός και όχι απλά πιάνεται ο αυχένας μου, αλλά αναγκάζεται σχεδόν η μισή πλάτη μου να μην είναι σε ευθεία και να κυρτώνει.

Είπα και γω να κάνω οικονομίες για να αγοράσω ένα καλό ανατομικό κάθισμα και έβαλα στόχο να κρατήσω για καρέκλα γύρω στα 300 ευρώ....

Με το μυαλό μου είχα την εντύπωση ότι είναι πολλά αλλά έλεγα να κάνω τον χουβαρτνα στον εαυτό μου.............

Πάω με το μυαλό και γω να ρωτήσω για τιμές στην SATO......και μου απαντάνε χαμογελαστά οι άνθρωποι ότι μια καλή ανατομική καρέκλα ξεκινάει από 300 μέχρι 3000..............

Είναι περιττό να πώ ότι δεν μπορούσα στην αρχή να συνειδητοποιήσω την ανάλογία του ποσού μετο προϊόν.......και βέβαια στο τέλος ένοιωσα ότι ήμουν και πολύ φτηνιάρης που έβαλά για προυπολογισμό μιας καρέκλας το πολύ 300......!!!!

Και να φανταστείτε ότι με τα 300 ήταν μια κλασική καρέκλα πάνινη από τις γνωστές μόνο που είχε μεγάλη πλάτη....

Το σχόλιο που μπορεί κανείς να κάνει είναι........ότι ακόμα και η υγεία στην σημερινή εποχή είναι για λίγους....

Αυτά.....

Δημοσ.

Να ανοίξουμε και ένα thread και για τα γραφεία μιας και αφού οι καρέκλες ανήκουν στην κατηγορία HARDWARE και έχουν τέτοια απήχηση, είμαι σίγουρος ότι πολύς κόσμος θα ενδιαφέρεται και για ένα καλό γραφείο.

Δημοσ.

τελικα οι καρεκλες με ψηλη πλατη(διευθυντικες) είναι καλυτερες στην στηριξη της πλατης, απο τις 'κοντες'?

Γιατι εχω μια τετοια διευθυντικη και δεν με στηριζει σχεδον καθολου(μονο χαμηλα), ενω μια με κοντη πλατη φαινεται να με στηριζει πιο καλα.

Δημοσ.

Αναλογα την καρεκλα και το σχημα που εχει. Εκει παιζει ρολο βεβαια και η στAση του σωματος ομως και το σε τι υψος/βαθος εχεις βαλει την πλατη. Αμα σε πιανει ψηλα η καρεκλα δοκιμασε να ρυθμισεις την πλατη μερικες μοιρες πιο ξαπλωτα και σε περιπτωση που εχει ρυθμιση μεσα-εξω (ως προς το καθισμα) να την φερεις πιο μεσα.

L@L

Δημοσ.

loipon ena thema gia prosoxi...eixa mia karekla 10 xronia sxedon skili poli kali... apofasisa na alakso me mia gia kaliteri stasi kai gia mouri sto domatio...perno mia karekla akivi kali kai ola ok mexri xtes!

ta podia pou kataligoun sta rodakia itan koufio plastiko! me apotelesma ligo zori parapano kai espase...fisika eixa kratisei tis palia ta opia mesa apo to plastiko ixan lamarina kai ta ekana skatza....

prosoxi giati kovoun fraga apo opou vroun

Εκει παιζει ρολο βεβαια και η στηση

ferongr den ksero ti skeftosouna :P ala i STISI paizei rolo mono an to grafio einai xamilo :P :p

Δημοσ.

δωστε λεφτα για καλη καρεκλα παντως.

πιο παλια καθομουν σε μια μουφα κι ειχα προβλημα για μηνες!!! :)

Δημοσ.

Ωραία threadάκι αυτό, απορώ πως δεν το είχα προσέξει.

GRRRRRRRRR απίστευτο πάνω που γράφω την παραπάνω πρόταση μου σπάει το αριστερό χερούλι της καρέλκλας για την οποία θα έγραφα καλά/μέτρια λόγια!!!

Θα επανέλθω με update.

Α ρε Αλέξη όντως με πακέτωσες τελικά!

Δημοσ.

Ανεξάρτητα της καρέκλας η στήση είναι το σημαντικότερο από όλα, ίσως αν κάποιοι εδώ ξέρω γω κάναν καρεκλάτα καλά και ξεχαρμανιάζανε να μην ασχολιόντουσαν αν οι καρέκλες είναι σάτο ή ματο και να βολεύονταν με κανά σκαμπό...

Δεν απορίπτω με αυτά το thread γιατί όντως η στάση του σώματος έχει μεγάλη σημασία για να μη κακοφορμίσει κανείς που δουλεύει σε υπολογιστή, απλώς τονίζω αυτό που εκ παραδρομής είπε ο φίλος, ότι η στήση είναι σημαντικότερη της στάσης, σε αυτό δε χωρά συζή(σ)τηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...