Προς το περιεχόμενο

Ένας απίστευτος ΟΤΕ...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλετε να ακούσετε το πιο τρελό που έχει κάνει ο ΟΤΕ;

Την Δευτέρα έκανε ένα μικρό σεισμό στην Άρτα (4.7).

Από αυτόν, κόπηκε ένα καλώδιο καιμια μεγάλη περιοχή της Άρτας έμεινε χωρίς τηλέφωνο. Εγώ στο σπίτι δεν είχα πρόβλημα (ISDN/ADSL). Από χθες έγινε το απίστευτο........ Ξαφνικά δεν είχα τηλέφωνο (και δεν έχω ακόμη). Το έδωσα σαν βλάβη αλλά μου είπαν "αύριο, μετά τις 3:00 δεν υπάρχει τεχνικός". Έτσι αποφάσισα να δω μόνος μου αν είναι από την πλευρά μου. Συνδέω λοιπόν ένα τηνέφωνο ΠΡΙΝ την ISDN να δω αν έρχεται ρεύμα (φοβήθηκα μην χάλασε το ADSL split. Και τι ανακαλύπτω; ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...

-Αδύνατον σκέφτηκα... Δεν μπορεί να δουλεύει το τηλέφωνο ΕΚΕΙ, δηλαδή πριν την ISDN. Σκέφτηκα ότι μου μετέτρεψαν την ISDN/ADSL σε απλή γραμμή... Και τότε κάνω το απίστευτο... Πήρα τηλέφωνο από εκεί στο κινητό μου. Και τι είδα; Ότι με καλούσε ένα άγνωστο νούμερο... Αρτινό, αλλά όχι το δικό μου...

ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ (κατά λάθος) ΝΟΥΜΕΡΟ!!! Μάλλον με συνέδεσαν σε λάθος καλώδιο...

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ;

(περιμένω αν δω αν θα λυθεί και αν θα κάνουμε Χριστουγεννα με τηλέφωνο ή όχι)

Δημοσ.

Βλακείες, μάλλον ψέμματα λες... :grin: :grin: :grin:

Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα !!! :-x :-x :-x

Ρε τι έχουμε να δούμε ακόμα..... :? :? :?

Δημοσ.

Θα κάνανε λάθος στην μούφα που συνδέσανε τα καλώδια στο κόψιμο μάλλων και έτσι σου ήρθε άλλο νούμερο σε σένα. Απλά χρειάζεται αλλαγή από το κέντρο ή το καφάο από έναν του ΟΤΕ.

Δημοσ.

τι λες τωρα??Σοβαρα??δεν το περιμενα να μπορει να γινει ελλαδα αυτο!να δεις κεφαλονια τι μαλακιες κανουνε καθε μερα....

Δημοσ.

Πάντως έχει τύχει και σε μένα να παίρνουν τηλέφωνό άλλον και να βγαίνω εγώ , και φυσικά να παίρνουν τηλέφωνο εμένα και να βγαίνει ο άλλος. Όπως και να παίρνω εγώ τηλέφωνο και να χρεώνεται ο άλλος ή και το αντίθετο. Κάναν να το φτιάξουν μια βδομάδα τότε και ευτυχώς που αν και ο άνθρωπος είχε μαγαζί ήταν συννενοήσιμος και δεν έκανε έξτρα τηλέφωνα, όπως συννενοηθήκαμε.

Δοκίμασε να βρείς σε ποίον ανήκει το τηλέφωνο [11888 ή απο το site] και δες μήπως είναι κανένας απο απέναντι σου, ώστε να προλάβεις τίποτα χρεώσεις..

Και επειδή το 11888 είναι φωτιά [πάνω απο 10 μονάδες, νομίζω 13..] δοκίμασε εδώ http://whitepages.oteshop.gr/gr/index.jsp

Δημοσ.

Φιλε, τώρα που έρχονται γιορτές κάνε όσα τηλεφωνήματα θέλεις, κατέβασε όποιον dialer σ αρέσει! Όλα είναι κερασμένα.

Δημοσ.

Αν έχει γίνει τράμπα μεταξύ εσένα και του άλλου χρήστη στις γραμμές, εσύ δεν έχει να φοβηθείς τίποτα από θέματα χρεώσεων. Ο άλλος δεν είχε ISDN άρα ούτε και ΤΑ (NetMod) οπότε δε μπορεί να κάνει χρήση της γραμμής σου.

Η μαμακια είναι ότι δεν έχεις DSL...

Δημοσ.

OK... Σήμερα έλειξε το θέμα...

Το καλό ήταν ότι το δικό μου νούμερο ήταν νεκρό, δηλαδή δεν είχε πάει σε άλλο σπίτι.

Τελικά, εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, βλέπεις ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

Πρέπει να ομολογήσω ότι μέχρι σήμερα το μεσημέρι, παραμονή χριστουγέννων, οι τεχνικοί του ΟΤΕ ήταν στο δρόμο, η γραμμή μου έφτιαξε στις 2 το μεσημέρι. Τους είδα μέσα σε μια τρύπα να βάζουν καλώδια.

Δημοσ.

Παραμονή Χριστουγέννων και οι τεχνικοί του ΟΤΕ ήταν στο δρόμο???????????

Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα !!!

Στην Ελλαδα ομως με τον πΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !!!!!!

Ευχές!!!!!!!!!

Δημοσ.
file sharky ok ola auta den ta exei ...alla ama exei thio sthn austria p.x. ti ginete ;) filika panta kai xaritologontas ;)

μωρε στην αυστρία καλά θα ήταν, εχει και ευρωπαικη χρέωση... Για φαντάσου να είχε τίποτα παλιούς συμφοιτητές απτο Πακισταν??? :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...