random Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 επειδη κατεβαζω συνηθως απο privates, το DHT το εχω απενεργοποιημένο. ειτε εχει bug o Bc, ειτε oxi, το dht δεν θα παίξει. Για να κανεις "ζημιά" στον private tracker, πρεπει να αρχισεις κατεβασμα ενος Χ τορρεντ, να το ανεβάσεις σε ενα αλλο public tracker ξεκινοντας seed, και να "πεσει" ο private, και τοτε μπορει οι αλλοι peers του public να βλεπουν το torrent και να το κατεβαζουν. http://www.slyck.com/news.php?story=1021 Μιλαμε για seeding του συγκεκριμένου torrent file που πήρες απο τον private. Οχι το να φτιάξεις ενα νέο torrent που να αναφέρεται στα ίδια ακριβως αρχεια/ταινια/game/mp3 και να το ανεβασεις σε public για seed (*). Συγνώμη αν θίγω κανεναν απο εδώ, αλλα πρέπει να εισαι ηλίθιος ή εντελώς άσχετος για να κανεις κατι τέτοιο. Για να εισαι μελος στον private πρεπει να κρατας ενα ratio U/D. εστω οτι εχεις γραμμη 384/128: σε ιδανικές συνθηκες κατεβαζεις με 45 kb/s. σε κανονικές (Ελλάδα, πΟτέ) με 15-30. παντως σιγουρα πιό γρηγορα απο οτι ανεβάζεις : 10-12 kb/s ολοι μας, ανεξ.συνθηκων. Για να κανω catch up, πρεπει να δωσω ολο μου το διαθεσιμο Up στον private. και παλι ratio 1.00 ειναι δύσκολο. να μοιράσω το up μου μεταξύ του private (που μου μετράει στο ratio) και των leechers απο τα public ή με το DHT (που οσο up και να τους δώσω, το γράφουν στο χιόνι δανεικό κι αγύριστο) ????? δε σφάξανε. -------------------------------------------- Σε μερικούς απο τους τρακερς που μπαναραν το κομετ, το εκαναν για την εκδοση 0.60 με 0.59 πολλοί μπαίνουν http://www.slyck.com/news.php?story=1030 οχι οτι θα αλλαξω client για 5 υστερικούς, αλλα λεμε τωρα.
Dark-Shadow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 pou lete pedia evgala simera to bitcomet ke evala to μTorrent mou fenete kalo tha doume stin porei ke thnx paredwse gia tin pliroforia sou
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 file paredwse se alous tracker sou lene na apenergopieisis to DHT kai ksereis pio enoume Λοιπόν, επειδή τέθηκε από το μέλος stehellas το θέμα απενεργοποίησης του DHT από συγκεκριμένους private trackers, είδα ότι το μTorrent αναγνωρίζει αυτόματα την απαγόρευση DHT στους trackers αυτούς και απενεργοποιεί μόνο του τη λειτουργία αυτή για το συγκεκριμένο torrent χωρίς να χρειαστεί να κάνει τίποτα ο χρήστης. Οπότε ουδέν πρόβλημα. Σε κάποια δημοφιλή προγράμματα (BitComet έκδοση 0.60 μόνο, Azureus) χρειάζεται κεντρική απενεργοποίηση του DHT μέσω των επιλογών του κάθε προγράμματος. Οπότε χάνετε τη λειτουργία του DHT ακόμα και για όσους trackers το υποστηρίζουν. Σημειώστε όμως ότι όσοι private trackers έχουν ρητά απαγορεύσει (ban) το BitComet, πιθανόν να μην δεχθούν σύνδεση με το BitComet 0.60, ακόμα κι αν έχετε απενεργοποιήσει το DHT! Σημειώστε επίσης ότι τα BitTornado, ABC, TurboTorrent δεν υποστηρίζουν DHT οπότε δεν τίθεται θέμα απενεργοποίησής του.
Dark-Shadow Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 paredwse san mikri taxitita to mtorrent y?
akiss Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 paredwse san mikri taxitita to mtorrent y? prosopika exo me to μtorrent tis kaliteres taxythtes apo ola ta alla programmata to teleytaio 3mhno.Ena megalo syn,einai oti einai poli elafri gia to sisthma.
predator Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 το Bitlord επιρρεαζεται απο αυτο? για μενα ειναι το κορυφαιο προγραμμα για torrents.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 paredwse san mikri taxitita to mtorrent y? Δεν ξέρω να σου πω, εγώ πιάνω πολύ καλές ταχύτητες. Αυτή τη στιγμή, το μTorrent δείχνει 41 download και 20 upload. Είμαι με Forthnet 384/128.
tzinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 mias kai milate gia speeds kai ratios, prosopika kai me bitcomet kai abc synithos exo gyro sta 7k synoliko upload!! exo dokimasei na alakso settings alla tipota. Se ftp phgainei gyro sta 12 -15k alla se torents spania tha perasei ta 10, asxeta apo ta seeds/peers. me tellas 384 eno downloads exo poly kala, se kalla torrents pezo sta 38-48 k/sec ta uploads sernontai, opote pos na ftiakseis kalo ratio?? blepei kaneis allos perierga xamhlo speed se uploading?
Eusebius Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ξέρω να σου πω, εγώ πιάνω πολύ καλές ταχύτητες. Αυτή τη στιγμή, το μTorrent δείχνει 41 download και 20 upload. Είμαι με Forthnet 384/128. paredwse, κάτι δεν πάει καλά. Ή δεν είσαι σε 384/128 ή κλέβει το μTorrent στις ενδείξεις. 384kbps = 48kB/s 128kbps = 16kB/s Κι αυτές είναι ονομαστικές τιμές. Οι πραγματικές είναι πολύ παρακάτω. Για το Up θα είναι το πολύ 14, για το Down ανάμεσα σε 32 και 45. Άμα κατεβάζεις πράγματι με 41, σημαίνει ότι έχεις σούπερ σύνδεση. Αλλά το ανέβασμα με 20 αποκλείεται σε 128/384.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 paredwse' date=' κάτι δεν πάει καλά. Ή δεν είσαι σε 384/128 ή κλέβει το μTorrent στις ενδείξεις. 384kbps = 48kB/s 128kbps = 16kB/s Κι αυτές είναι ονομαστικές τιμές. Οι πραγματικές είναι πολύ παρακάτω. Για το Up θα είναι το πολύ 14, για το Down ανάμεσα σε 32 και 45. Άμα κατεβάζεις πράγματι με 41, σημαίνει ότι έχεις σούπερ σύνδεση. Αλλά το ανέβασμα με 20 αποκλείεται σε 128/384.[/quote'] Το ξέρω ότι είναι περίεργο αλλά έτσι είναι από τότε που ασχολούμαι με torrents (δηλ. από το Μάρτιο 2005). Το maximum που έχω δει σε download είναι 42, όχι παραπάνω (εννοώ να κρατιέται για ώρα στην τιμή αυτή). Αν αφήσω unlimited upload, βλέπω συνήθως 25-28. Κι αυτό το έβλεπα και με το ABC (με το οποίο ξεκίνησα) και με το Azureus (που είχα για αρκετό καιρό) και με το μTorrent που έχω τώρα. Οπότε ή κλέβουν και οι τρεις clients ή όντως έχω άνω των 25 upload. Και αυτή η τιμή δεν βγαίνει αυθαίρετα: κάθησα και προσέθεσα τις μεμονομένες τιμές upload κάθε torrent και μου βγαίνει η τιμή που δείχνει στο status bar... Έχω υπ'όψιν μου τις ονομαστικές τιμές (καλό είναι που τις έγραψες) αλλά έτσι "παίζει" η σύνδεσή μου. Δεν με νοιάζει τι συμβαίνει, απλά το απολαμβάνω.
KenZone Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 wraios .. na rwtisw kai kati .. paizei kamia sundesi adsl mou to upstream na einai idio to to downstream i kai megalutero ?? dn exw dei pou8ena kamia .... einai o kalutero tropos na katevazeis grigora etsi apo private trackers ..
random Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Οι μονες που ξερω εδω στην Ελλαδα, με ιδιο u/d, ειναι οι SDSL απο Telepassport, vivodi. τα συν και τα πλήν της, εδώ http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=37
Dark-Shadow Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 paredwse ke ego tin idia sindesi exo 384 tis forthnet alla kati paei strava i magaliteri ttaxitita pou exo piasei eine to 10kb mipos prepei na kano kamia rithmisi?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 paredwse ke ego tin idia sindesi exo 384 tis forthnet alla kati paei strava i magaliteri ttaxitita pou exo piasei eine to 10kb mipos prepei na kano kamia rithmisi? Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση, γιατί εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Προφανώς κάτι παίζει με τη σύνδεσή μου (κάτι καλό!) γιατί ένας κολλητός μου φίλος, ακριβώς διπλανό σπίτι από το δικό μου, έχει σύνδεση Forthnet 384/128 (μαζί τις πήραμε), είναι συνδεδεμένος στο ίδιο DSLAM και έχει ανώτατο upload 10-12... Τι να πω... Δεν το εξετάζω, δεν με ενδιαφέρει.
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 mia erotisi xthes katevaza (KATI) se torrent itan 4gb otan eipa pou na to apothikefsei ke patisa start donwnload mou eipe den iparxei diathesimos xoros ston disko ti lete na fteei o hd mou eine 200gb nomizo eine epidi eine fat32 ke oxi ntfs ti prepei na kano?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.