YiannisMn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Χτίζω ένα καινούριο pc (το προσωπικό μου για την επόμενη 3-ετία - μάλλον ) και κατέληξα να του πάρω αυτό το κουτί μαζί μ' ένα TAGAN τροφοδοτικό (580 W)... http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Cases&cp_id=53192 Αναρωτιέμαι που μπορώ να βρώ οδηγίες για το σωστό μοντάρισμά του (η συσκευασία μου δεν είχε, παρότι διάβασα κάπου ότι θα προσέθετε η εταιρεία), και τους σωστούς ανεμιστήρες (2 x 80 mm, 3 x 90 mm) για να λειτουργεί σωστά και να παραμένει "δροσερό" εσωτερικά με όσον το δυνατόν πιο αθόρυβη λειτουργία... Κανείς που να έχει αυτό το κουτί, παιδιά;;
nikostz9 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 ωραιο case και τρομερη επιλογη το τροφοδοτικο σου.
YiannisMn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Είναι όντος αρκετα εντυπωσιακό κι ευρύχωρο. Σκοπεύω να το φορτώσω αρκετα με h/w που ζεσταίνεται, συν αρκετούς σκληρούς (5 ή ίσως 8! δεν έχω αποφασίσει ακόμα) και γι αυτό του έβαλα και αυτό το σουπερ τροφοδοτικό. Θ' αναγκαστώ λοιπόν να το γεμίσω με ανεμιστήρες, και αναρωτιέμαι τι ανεμιστήρες να του βάλω ώστε να ΜΗΝ με τρελάνει στο θόρυβο! 5 ανεμιστήρες παίρνει το κουτί, και 1 του CPU = 6, άσε του τροφοδοτικού που ισχυρίζεται ότι δεν κάνει πολύ θόρυβο, η δε VGA φρόντισα να έχει παθητική ψήξη από τη μάνα της (Gigabyte X800) που είναι εντελώς αθόρυβη... 6 ανεμιστήρες λοιπόν, συν 2 του τροφοδοτικού, παραπάει νομίζω... Προτείνετε καναν δοκιμασμένο αθόρυβο ρε παιδιά στα 80 και 92 mm.
deathlok Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 an thes isixia ksexase tous 80arides anemistires kai pare kati pou na pernei 120arides.
YiannisMn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μα πως να βάλω 120αρηδες αφού οι θέσεις είναι για 80αρηδες κι 90άρηδες; Ν' αλλάξω κουτί εννοείς;
YiannisMn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 παρε ενα ρυθμιστικό στροφών Το σκέφτηκα, αν και οι προδιαγραφές της MB που θα του βάλω λένε ότι μπορεί να ελεγχθεί και από το BIOS αυτό... Περιμένω να δω πώς μπορεί να γίνει αυτό, και μέχρι πόσους ανεμιστήρες θα μπορεί να ελέγχει το MB... Η MB θα είναι η GB 8N-SLI ROYAL NF4 SLI, με P IV D830 επεξεργαστη. Δεν τα έχω συνδέσει ακόμα...
k_w_t Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Παντως εγω εψαξα στο google για φωτο απο αυτο το κουτι και ειδα οτι δεν χωραει και πολλα πραγματα μεσα!
YiannisMn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Είναι προς MIDI tower και έχει τις θέσεις για μέχρι 10 ή 11 σκληρούς. Τί άλλο θα ήθελες να χωρέσεις εκεί μέσα? Για παραπάνω πας σε FULL tower, φαντάζομαι...
deathlok Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 alakse kouti. den aksizoun oi 80arides katholou
YiannisMn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Λίγο δύσκολο αυτό τώρα... Θα το μοντάρω πρώτα, και μετά βλέπουμε... Πάντως για ήσυχους 80άρηδες/90άρηδες δεν γνωρίζουμε κανέναν, απ' ότι κατάλαβα...
Dark_son20 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 perneis tis enermax me tous roostates pano kai katharises episeis oi coolermaster tou multirama einai silent
chrisdel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Και οι zalman είναι αθόρυβοι . Έχω σύνολο 6 zalman μέσα στο case. Οι 4 είναι 80mm ένας είναι στη VGA και ένας στον επεξεργαστή. Έχει και δύο το τροφοδοτικό πάμε στους 8. Τους έχω όλους σε χαμηλές στροφές. Μαζί με το fan η zalman σου δίνει και μια αντίσταση η οποία αν τη συνδέσεις μειώνει 12V σε 7V νομίζω και ρίχνει τις στροφές του ανεμιστήρα οπότε δε χρειάζεσαι και fan controller. Αυτό που ακούγεται μόνο είναι οι σκληροί 3 maxtor.
deathlok Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Λίγο δύσκολο αυτό τώρα...Θα το μοντάρω πρώτα' date=' και μετά βλέπουμε... Πάντως για ήσυχους 80άρηδες/90άρηδες δεν γνωρίζουμε κανέναν, απ' ότι κατάλαβα...[/quote'] sorry nomiza pos den to ixes parei akoma alla skopeves na to pareis. tespa! isixi 80arides einai kati glacialtech pou exei to plaisio (sto site exei mono tous 120arides logika tha fernei tous 80arides)
Tenshi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Κοίτα για αντάπτορες απο 80mm σε 120mm.Κάνουν γύρω στα 5-6 ευρώ.Νομίζω οτι έχει στο Hacshop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.