Προς το περιεχόμενο

[case] Aplus X-blizzard

YiannisMn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτίζω ένα καινούριο pc (το προσωπικό μου για την επόμενη 3-ετία - μάλλον :)) και κατέληξα να του πάρω αυτό το κουτί μαζί μ' ένα TAGAN τροφοδοτικό (580 W)...

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Cases&cp_id=53192

Αναρωτιέμαι που μπορώ να βρώ οδηγίες για το σωστό μοντάρισμά του (η συσκευασία μου δεν είχε, παρότι διάβασα κάπου ότι θα προσέθετε η εταιρεία), και τους σωστούς ανεμιστήρες (2 x 80 mm, 3 x 90 mm) για να λειτουργεί σωστά και να παραμένει "δροσερό" εσωτερικά με όσον το δυνατόν πιο αθόρυβη λειτουργία...

Κανείς που να έχει αυτό το κουτί, παιδιά;;

Δημοσ.

Είναι όντος αρκετα εντυπωσιακό κι ευρύχωρο.

Σκοπεύω να το φορτώσω αρκετα με h/w που ζεσταίνεται, συν αρκετούς σκληρούς (5 ή ίσως 8! δεν έχω αποφασίσει ακόμα) και γι αυτό του έβαλα και αυτό το σουπερ τροφοδοτικό.

Θ' αναγκαστώ λοιπόν να το γεμίσω με ανεμιστήρες, και αναρωτιέμαι τι ανεμιστήρες να του βάλω ώστε να ΜΗΝ με τρελάνει στο θόρυβο!

5 ανεμιστήρες παίρνει το κουτί, και 1 του CPU = 6, άσε του τροφοδοτικού που ισχυρίζεται ότι δεν κάνει πολύ θόρυβο, η δε VGA φρόντισα να έχει παθητική ψήξη από τη μάνα της (Gigabyte X800) που είναι εντελώς αθόρυβη...

6 ανεμιστήρες λοιπόν, συν 2 του τροφοδοτικού, παραπάει νομίζω...

Προτείνετε καναν δοκιμασμένο αθόρυβο ρε παιδιά στα 80 και 92 mm.

Δημοσ.
παρε ενα ρυθμιστικό στροφών

Το σκέφτηκα, αν και οι προδιαγραφές της MB που θα του βάλω λένε ότι μπορεί να ελεγχθεί και από το BIOS αυτό...

Περιμένω να δω πώς μπορεί να γίνει αυτό, και μέχρι πόσους ανεμιστήρες θα μπορεί να ελέγχει το MB...

Η MB θα είναι η GB 8N-SLI ROYAL NF4 SLI, με P IV D830 επεξεργαστη.

Δεν τα έχω συνδέσει ακόμα...

Δημοσ.

Είναι προς MIDI tower και έχει τις θέσεις για μέχρι 10 ή 11 σκληρούς. Τί άλλο θα ήθελες να χωρέσεις εκεί μέσα?

Για παραπάνω πας σε FULL tower, φαντάζομαι...

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο αυτό τώρα...

Θα το μοντάρω πρώτα, και μετά βλέπουμε...

Πάντως για ήσυχους 80άρηδες/90άρηδες δεν γνωρίζουμε κανέναν, απ' ότι κατάλαβα...

Δημοσ.

Και οι zalman είναι αθόρυβοι . Έχω σύνολο 6 zalman μέσα στο case. Οι 4 είναι 80mm ένας είναι στη VGA και ένας στον επεξεργαστή. Έχει και δύο το τροφοδοτικό πάμε στους 8. Τους έχω όλους σε χαμηλές στροφές. Μαζί με το fan η zalman σου δίνει και μια αντίσταση η οποία αν τη συνδέσεις μειώνει 12V σε 7V νομίζω και ρίχνει τις στροφές του ανεμιστήρα οπότε δε χρειάζεσαι και fan controller. Αυτό που ακούγεται μόνο είναι οι σκληροί 3 maxtor.

Δημοσ.
Λίγο δύσκολο αυτό τώρα...

Θα το μοντάρω πρώτα' date=' και μετά βλέπουμε...

Πάντως για ήσυχους 80άρηδες/90άρηδες δεν γνωρίζουμε κανέναν, απ' ότι κατάλαβα...[/quote']

sorry nomiza pos den to ixes parei akoma alla skopeves na to pareis. tespa!

isixi 80arides einai kati glacialtech pou exei to plaisio (sto site exei mono tous 120arides logika tha fernei tous 80arides)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...