TheBoyFromSalina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Θυμιζει συνθεση των Gamble & Huff. Η καποιο κομματι του Isaac Hayes.
dim_b Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δεν έχει σχέση με Philadelphia sound ή Isaac Hayes. Ήταν η πρώτη και μεγαλύτερη επιτυχία ενός πενταμελούς φωνητικού group από το Detroit (στην πραγματικότητα ίσως είναι η μοναδική τους επιτυχία ). Το 1977 πήγε #1 στα R&B και #2 στα Pop charts και ο τίτλος έχει σχέση με το όνομα του group. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, τα μέλη του group συστήνονται ένα-ένα αναφέροντας το όνομα και το ζώδιό τους.
Cristina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 'The Floaters - Float On' Όλοι το ξέραμε... Δεν μπορώ να πω... Και ο Mr. Google πρώτος από όλους. (Στο DC++ μέσα σε 1500 χρήστες το είχαν μόνο 4 ) Πάμε παρακάτω. Α! Καλημέρα!
Fozzy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 kalhmera curisuuu! pws kai toso nwris vre? PS: Gamwtoooo to kserw to kommati pou exeis valei sample!!! exei kollhsei to myalo mouuu argghhhh
Fozzy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 uhm... afto htan to efkolo dim_b? oxi apla de to exw ksanakousei..alla de mou thimise k tpt
Cristina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Είδες Γιάννη; Μας δουλεύει ο Δημήτρης. Εμένα μου θύμισε το 'Whiter Shade of Pale', αν και όσο το ακούω διαπιστώνω πως το ξέρω αλλά μάλλον δεν ξέρω τίτλο... :roll: Είδομεν.
dim_b Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν... πρόκειτε γιά Ελληνικό συγκρότημα, ίσως το μοναδικό που έχει κάνει κάποια επιτυχία στο εξωτερικό, η οποία όμως δεν είναι τίποτε μπροστά σε αυτά που κατάφεραν τα 2 από τα μέλη του στις solo καριέρες τους. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;
Cristina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μάλλον τους Aphrodite's Child (Β. Παπαθανασίου - Ν. Ρούσσο), εννοείς, ε; :roll: EDIT: 'It's 5 O'Clock'... :roll:
Cristina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Neeeeeeeeeext plz... Για εύκολο το βάζω... Ελπίζω να είναι... Πάντως είναι υπέροχο τραγουδάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.