TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Βορειοι - Σαλουνα Aπ αυτους ξερω μονο το "Ηρθες κι εφυγες"! Ας βαλω και ενα sample μιας και αυτο πρεπει ναναι το σωστο. Οπτικοακουστικο
TheBoyFromSalina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Ειναι ενα κομματι που το εβαζε (ισως και το βαζει) ως μουσικο χαλι ο Καλαμιτσης στη ραδιοφωνικη του εκπομπη. Η τραγουδιστρια ειναι Γαλλιδα, το μικρο της θυμιζει την Εμανουελα, ενω το τραγουδι ειναι... ζουζουνιστικο.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Sylvie Vartan - Zum zum zum :roll: Οποιος θελει ας βαλει...
Mixalakis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μου φαίνεται πως το ξεχάσαμε το παιχνιδάκη μας.... 9 μέρες αποχής ήταν αρκετές... Για πάμε να ξαναζεσταθούμε με κάτι πολύ εύκολο έτσι για να αρχίσουμε....
Mixalakis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Στον καλλιτέχνη είσαι μέσα... Ο τίτλος όμως....
Cristina Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Magnetic Fields... (Μάλλον το Part I) :roll:
Mixalakis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μπράβο Χριστίνα μου.... Το Part II είναι.... Συνεχίζεις....
Cristina Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Παράξενο... Το Part II άκουσα και κάτι δεν μου κολλούσε και υπέθεσα πως θα είναι το Part I... Έρχομαι σε λίγο με sample. Άντε να δω τι θα βάλω κι απόψε. Κάτι εύκολο βέβαια για να παίξουμε αρκετά σήμερα και να μην κολλήσουμε. (Μπηχτή ήταν )
TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μη μου πειτε οτι θελετε hint! :shock:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.