Cristina Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 'Time Bomb' ίσως; Μόνο που αυτό νομίζω πως δεν είναι από το 1ο τους album... :roll: Δεν ξέρω... Δεν τα έχω κι εδώ τα mp3, να τα ακούσω γμτ.
hugelacky Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Gamwto, me prolabes Cris... ontws to Time Bomb einai! Einai apo ton 3o tous disko,afton pou tous ekane (arketa) gnwstous!
sboo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 time bomb!!! sorry nomiza oti einai apo ton prwto disko..
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 E δωσε και κανα κλου ΥΓ Καλημερα και σε σενα.
Cristina Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Hhhmmm... Θα πω πως αυτό το τραγούδι... Ο τίτλος του... Μου θυμίζει εσένα (το nick σου). Υ.Γ.: Καλημέρα Γιάννη
Fozzy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 kala re kammena... ksipnia eiste akoma? etsi mpravo! egw paw gia ypnooooo Curisu...kairo exoume na ta poume vreee!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Hhhmmm...Θα πω πως αυτό το τραγούδι... Ο τίτλος του... Μου θυμίζει εσένα (το nick σου). "To παιδι του σωληνα"? "Ενα αγορι παραπονεμενο"? "Ηταν ενα αγορι"?
Cristina Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Το group αυτό είχε μόνο 2 επιτυχίες νομίζω. Ένα μέλος του group είχε σχέση και με τους 'Νοστράδαμος'... Άντε, όλα τα είπα τώρα. Γιάννη... PM;
Κοπρίτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Aphrodites Child - Its five o'clock maybe???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.