TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Hint Πηγε #1 στη Βρετανια την ανοιξη του 1974, αλλα ως b-side. Το σινγκλ ηταν το πρωτο απο τα 9 #1 που ειχε το συγκροτημα στη Βρετανια.
dim_b Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 ABBA - Watch Out Όπως καταλαβαίνεις Γιώργο, έπεσε googling αφού δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι αυτό που μου θύμιζε κάτι από Black Sabbath ήταν τελικά ABBA
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Nαι, οι ΑΒΒΑ περασαν και μια glam rock περιοδο Για να δουμε το επομενο...
Mixalakis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Βρε αθεόφοβε 44 sec sample έβαλες????? Την άλλη φορά να βάλεις όλο το κομμάτι! Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι..... Αμφιβάλλω αν το έχω ξανακούσει! Αλήθεια μήπως πρέπει να χαλαρώσουμε λιγάκι στις επιλογές μας......??? Γκράν-γκινιόλ το έχουμε κάνει το game..... Φιλικά πάντα... :wink: Εντούτοις Hint παρακαλώ!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 E, ενταξει, οχι και γκραν γκινιολ. Πασιγνωστο ειναι το κομματι - σαν ακουσμα. Αγνωστων ομως λοιπων στοιχειων Hint παραυτα!
dim_b Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Λοιπόν, αφού δεν το βρήκες ούτε εσύ, μάλλον χρειάζεται hint. Το κομμάτι ανήκει σε κάποιους session μουσικούς που στις αρχές της δεκαετίας του '60, ανάμεσα στις υποχρεώσεις τους στο studio, ηχογραφούσαν κάποια rock 'n' roll instrumentals (πολλές φορές βασισμένα σε γνωστές μελωδίες) και τα κυκλοφορούσαν με διάφορα ονόματα. Το συγκεκριμένο κομμάτι (που βασίζεται σε μιά κλασσική μελωδία), έγινε αρκετά μεγάλη επιτυχία στην Αμερική, αλλά στην Αγγλία έφτασε μέχρι το #1. ΥΓ. τα 44" μου φάνηκαν κι εμένα πολλά, αλλά ήθελα να ακούσετε αρκετά μεγάλο sample μήπως σας έρθει καμιά ιδέα ΥΓ2. αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να ακουγόταν σαν σήμα κάποιας ραδιοφωνικής εκπομπής. Μήπως έχει κανείς κάποια ιδέα; :roll:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Β Βumble and the Stingers - Nut rocker Τωρα που ακουγοταν, θα σε γελασω. Διαφημιση ηταν, εκπομπη ηταν, ταινια ηταν, δεν ξερω. Ειναι πολυ γνωστη μελωδια οντως. Ας το διευκολυνω το παιχνιδι λοιπον. Σκοτωστε το χορογραφο
Cristina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Αυτό μου θυμίζει το 'I Feel Love' της Donna Summer... :roll:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Λες ναναι αυτο?? Σειρα σου, φυσικα.
Cristina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Ορίστε. Τωρα που ακουγοταν, θα σε γελασω. Διαφημιση ηταν, εκπομπη ηταν, ταινια ηταν, δεν ξερω. Ειναι πολυ γνωστη μελωδια οντως. Μάλλον τον Tchaikovsky θα σου θύμισε... Κάθε Χριστούγεννα έβαζε τον Καρυοθραύστη, πριν πολλά χρόνια...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Ενδιαφερον και...λιγο. Oσο για τον Καρυοθραυστη... Οχι, δε νομιζω. Δεν ειναι οτι μου θυμιζει κατι αλλο (αν και σε καποια στιγμη φερνει στο ....ασε, θα το βαλω σε sample 8) ), αλλα ηταν καπου μουσικο σημα, ή μουσικο χαλι ή soundtrack. :roll:
Cristina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Και η συνέχεια είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα... :roll: Φωνή που σε καθηλώνει... Σε κυριαρχεί! Αυτό έπαθα την 1η φορά που άκουσα το τραγούδι αυτό το 1997. Μια πολύ έντονη σεξουαλική επιθυμία για ό,τι πιο πρωτότυπο, διαφορετικό, διεστραμένο και σκοτεινό... Απόλυτη ευχαρίστηση, χωρίς έλεος...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μια πολύ έντονη σεξουαλική επιθυμία για ό' date='τι πιο πρωτότυπο, διαφορετικό, διεστραμένο και σκοτεινό... Απόλυτη ευχαρίστηση, χωρίς έλεος...[/quote'] Aν υπαρχει τετοιο κομματι, να το κοψουμε το σεξ Καμια μεγαλυτερη... βοηθεια?
Cristina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Η καταγωγή της είναι από Ιταλία (νομίζω και από Ελλάδα) αλλά ζει στην Αμερική. Είναι μοντέλο, ζωγράφος, φωτογράφος, τραγουδίστρια. Το SEX είναι το σήμα κατατεθέν της και κυριαρχεί σε όλες τις καλλιτεχνικές της εκφράσεις. Τα αρχικά της: SMG. Gothic girlie...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.