dim_b Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Όχι. Είναι Βρετανός, έβγαλε το πρώτο και πιό επιτυχημένο άλμπουμ του το 1978. Αυτό το τραγούδι ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία του. Ήταν δηλωμένος ομοφυλόφιλος και το BBC αρνήθηκε να μεταδώσει ένα από τα πρώτα τραγούδια του (πριν την κυκλοφορία του άλμουμ) λόγω του θέματός του.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Tom Robinson band - 2-4-6-8 Motorway ?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 *ακουει φουρνο να γκρεμιζεται* Επιτελους! Παραμενουμε στην ιδια περιοδο, αλλα περναμε στην απεναντι πλευρα του Ατλαντικου. Sample
TheBoyFromSalina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Ελεγα να το βαλω εγω την επομενη φορα (και μαλιστα σε βιντεο) ! Απο τα αγαπημενα μου κομματια EVER! Το αφηνω μηπως το βρει κανας αλλος.
Cristina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Πάλι κάποιος σου έκανε χαλάστρα! Ftoo! Κι εγώ δεν το λέω... Ας το πει άλλος...
Mixalakis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Τι δηλαδή είστε έξυπνοι εσείς που δεν το λέτε???? Δεν το λέω ούτε εγώ!!!
Mixalakis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Να το πω εγώ; ahahahahahahha! Και δεν το λές.... Θα είναι κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομένα του παιχνιδιού.... Αλήθεια το ξέρεις??????????
TheBoyFromSalina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Ακομα?? Αντε, το λεω, γιατι με πριζωσε και ο Dim που με προλαβε στο Name that tune Barry Ryan - Eloise. Δυσκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.