TheBoyFromSalina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Αlternative/grunge??? Εγω Cranberries θαλεγα Αλλα... τωρα που το ξανακουω... Μηπως ειναι Smashing pumpkins?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 1η επιτυχια?? Ηταν εκεινο με το βιντεο με το γαλατα, αλλα δεν ειναι αυτο που εχεις βαλει... Πρεπει ναναι εκεινο με τις καμπανες αλλα και παλι δε θυμαμαι τιτλο
hugelacky Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Eides pou to brhkes telika? Afto me thn kampana einai...to Disarm :wink: your turn...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Α μπραβο, ναι! Λοιπον, κλασικη κιθαρα κι απο μενα, πολυ ευκολο. Αντε, Cris, ετοιμασου να βαλεις την τραγουδαρα σου. hugelacky, εννοειται οτι αν το βρεις κ συ, το λες. Sample
Cristina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Και πριν λίγο άκουγα Dirty Three... Και το απόγευμα άκουσα μια διασκευή/remix από τους Stereomatics (Έτσι τους είπαμε Δημήτρη; )... Αυτό τώρα είναι το original;
dim_b Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Έτσι τους είπαμε. Να δούμε που θα βρούμε και το album τώρα
TheBoyFromSalina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μπραβο, πολυ καλη κινηση. Πολυ θαθαλα να τ ακουσω αυτο το album. Ελα, Cris!! σειρα σου.
Cristina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Θα το βρούμε! Πάρτε και το sample! Υ.Γ.: Γιώργο...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Λοιπον, αυτο ειναι ενα απο τα κομματια που μου αρεσαν παλια, αλλα εχω να τ ακουσω απο τοτε που βγηκαν! Και φυσικα δε θυμαμαι ποιο ειναι! Edit Mηπως ειναι Bryan Adams - Thought I 'd died and gone to heaven?
Cristina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Ah! Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ!!! Να δώσω hint... Αρχές 90ς. Άνδρας καλλιτέχνης. Ένα άλλο του τραγούδι είχε κάνει ρεκορ όλων των εποχών... Δεν θα πω ακόμα σε τι... EDIT: ΑΑΑΑ!!! Έκανες edit! Ναιιιιιιιιιι!!! Αυτό είναι!!! Δεν είναι τραγουδάρα;;;
TheBoyFromSalina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Ειναι! Καλα ε, πρεπει να το ξαναβρω! Ένα άλλο του τραγούδι είχε κάνει ρεκορ όλων των εποχών...Δεν θα πω ακόμα σε τι... Στο να το βαρεθουν οι περισσοτεροι ανθρωποι στον κοσμο? Βρηκα αυτο το χριστουγεννιατικο δεντρο και ειπα να μπω στο κλιμα των εορτων.
dim_b Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Το τραγούδι πρέπει να είναι το "Girl from Ipanema". Η κυρία δεν ξέρω ποιά είναι. Ας πω στην τύχη την Astrud Gilberto που το είχε πει πρώτη (αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είναι αυτή )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.