TheBoyFromSalina Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Μου θυμισε το θεμα απο το Αστυνομικο Τμημα της Hill street αλλα καμια σχεση...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Kαμια βοηθεια? Μου ακουγεται 80s.
Cristina Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Το τραγούδι αυτό είναι από το πρώτο album που κυκλοφόρησε το 1996 μετά από μια συνεργασία 2 μελών ενός πολύ γνωστού metal group το οποίο ξεκίνησε κάπου στις αρχές των '80ς. Όλα τα albums αυτού του group έχουν κάτι κοινό.
Cristina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Ποιός είναι ο Eddie; Λοιπόν... Το παίρνει ο ποτάμης... Το sample αυτό θα μπορούσε να ανήκει σε 2 τραγούδια ('An Angel Came Down' / 'An Angel Returned') από το ίδιο album μιας κι έχουν την ίδια εισαγωγή αλλά έχουν άλλους στίχους. Το συγκρότημα είναι οι Trans-Siberian Orchestra, δημιούργημα του Jon Oliva & Paul O'Neill των Savatage. Το κοινό όλων των albums τους είναι πως έχουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια! Χρόνια πολλά!!! Btw, ο Jon Oliva ήταν σήμερα στην Θεσσαλονίκη και αύριο (και μεθαύριο, για ένα special acoustic show) στην Αθήνα με το νέο του σχήμα 'Jon Oliva's Pain'. Υ.Γ.: Λεπτομέρειες θα βρείτε στο site τους: http://www.trans-siberian.com
dim_b Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Ποιός είναι ο Eddie; Δεν ξέρεις τον Eddie??? btw, ωραίος δεν είναι σαν Αη-Βασίλης;
hugelacky Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Ποιός είναι ο Eddie; to pankometaliko frikio pou pozarei se ola ta ekswfylla twn Iron Maiden... ps.to exete riksei poly sta disko teleftaia re paidia...exw na brw kommati apo tou agiou ****** anhmera :? EDIT: me prolabes telika dim_b :wink:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Ε βαλε κατι τοτε... Δεν υπαρχει περιπτωση να το βρω τουλαχιστον εγω ομως. :neutral:
Cristina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Αν δεν είναι εδώ ο hugelacky, ή δεν θέλει να βάλει, να βάλω μια τραγουδάρα που μόλις ετοίμασα; Υ.Γ.: Δεν ήξερα πως το έλεγαν Eddie αυτό το πράγμα! Όταν ήμουν μικρή, με τρόμαζε...
Cristina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Αν δεν είναι εδώ ο hugelacky, ή δεν θέλει να βάλει, να βάλω μια τραγουδάρα που μόλις ετοίμασα; Υ.Γ.: Δεν ήξερα πως το έλεγαν Eddie αυτό το πράγμα! Όταν ήμουν μικρή, με τρόμαζε...
hugelacky Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Cristina, mallon 8a er8ei grhgora h seira sou...
Cristina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 hugelacky, πάνω που πάει να μου θυμήσει κάτι μου φεύγει κιόλας... Τί γυμνάσια μου κάνεις πρωί-πρωί, βραδιάτικα! Aaaaah! Δώσε hint πάραυτα!
hugelacky Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Xmmm...loipon... live & akoustikh opws katalabes ektelesh tou 1ou single enos megalou (alternatine/grunge) sygrothmatos twn '90s...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.