Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το συγκρότημα εμφανίστηκε το 1994. Το 1995 έγραψαν το soundtrack μιάς ταινίας όπου το ζητούμενο κομμάτι ήταν το βασικό θέμα. Κυκλοφόρησαν άλλα δύο άλμπουμς το 1996 και το 1998 και από τότε αγνοείται η τύχη τους.

Hint στο hint... ο τίτλος του κομματιού θυμίζει ταινία του Hitchcock

Δημοσ.

Το όνομα του συγκροτήματος αποτελείται από 2 λέξεις. Η μία είναι το όνομα ενός πολύ μεγάλου εφευρέτη.

Mixalakis, αν πω τη δεκαετία θα είναι σα να σου δίνω τον τίτλο :P

Πάντως είναι από τις πιό γνωστές ταινίες του (και δεν είναι το "Dial M for murder")

Δημοσ.

Psycho killer? Οχι, αυτο ειναι Talking heads

Vertigo? Οχι, αυτο ειναι 1 λεξη και U2

Νοtorious? Οχι, κι αυτο ειναι 1 λεξη κ Duran Duran

Η δεκαετια ειναι προφανως 90s αλλα πως προδιδει αυτο τον τιτλο?

*ζαλιστηκε*

Δημοσ.

Πωπω!!! Μάλλον σε μπέρδεψα πολύ :P

Το όνομα του group αποτελείται από 2 λέξεις, που η μία είναι το όνομα ενός διάσημου εφευρέτη. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι μονολεκτικός και θυμίζει ταινία του Hitchcock (είναι ο ίδιος τίτλος, ελαφρά παραλαγμένος). Το τραγούδι είναι του 1995 και ακουγόταν στην αρχή και το τέλος μιάς ταινίας γιά την οποία το group είχε γράψει όλο το soundtrack.

Και άλλο ένα hint (επειδή πάω γιά ύπνο τώρα :P), η ταινία έχει σχέση με τον Tarantino.

Δημοσ.

Επειδή κάτι μου λέει ότι ούτε η Cris το ξέρει, δίνω ένα τελευταίο hint και όποιος προλάβει :P

Η ταινία στην οποία ακουγόταν το τραγούδι, διαδραματιζόταν σε ένα ξενοδοχείο.

Δημοσ.

Αυτό για μια στιγμή πήγε να μου θυμήσει το theme του 'Dr Who'... :roll:

Και μόλις μου το θύμισε, άλλαξε... :P

Δημοσ.
Αυτό για μια στιγμή πήγε να μου θυμήσει το theme του 'Dr Who'... :roll:

...που θαταν το επομενο sample που θα εβαζα :shock: και που οντως μοιαζει με το sample' date=' αλλα.... :(

Combustible Edison - Vertigogo

:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...