Cristina Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 hahahahahaha! Αχ εσύ και οι άκρες σου! Αυτό είναι βρε θηρίο! Άμα βρείτε κανένα info για τον/τους Mito πείτε...
Mixalakis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Το ψαξιμο? Με τι δεδομενα? Με τι δεδομένα βρε salinaboy..... Αυτό το μικρό απόσπασμα φυσικά.... Το δε ψάξιμο ανέφερα και ποιο πάνω τις πηγές μου...ΒΙΝΥΛΙΟ Χριστίνα βάλε εσύ το κομμάτι που σου ζήτησα απο pm.... Άν και είμαι σίγουρος ότι το salinaboy θα το ξέρει σίγουρα!!
Mixalakis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Ορίστε και η συνέχεια... Πολυ κλασικό italo disco κομματάκι... Έπαιζε πάντα σε όλες τις discoteque! http://briefcase.pathfinder.gr/file/psilos8/29327/346068 Υ.Γ. Αγόρι απο την σαλίνα μην με απογοητεύσεις είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις....
TheBoyFromSalina Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Το ψαξιμο? Με τι δεδομενα? Με τι δεδομένα βρε salinaboy..... Αυτό το μικρό απόσπασμα φυσικά.... Το δε ψάξιμο ανέφερα και ποιο πάνω τις πηγές μου...ΒΙΝΥΛΙΟ Δεν το προσεξα :oops: Αγόρι απο την σαλίνα μην με απογοητεύσεις είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις.... γκουχ... γκουχχχ Μου θυμιζει το γνωστο κομματι της Pat Benatar, αλλα δεν ειν' αυτο.
Mixalakis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Μάλλον δυσκολεύτηκε το κοινό.... Να δώσω απάντηση???
Cristina Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Μου θυμιζει το γνωστο κομματι της Pat Benatar, αλλα δεν ειν' αυτο. Εμένα πάλι μου θυμίζει το 'Self Control' της Laura Branigan... :roll: Μιχάλη, πες το για να προχωρήσουμε...
Mixalakis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Λοιπόν το κομματάκι που ψάχναμε είναι: 'Laban - Love In Siberia' Και για να μην χρονοτριβούμε θα μου επιτρέψετε να βάλω ένα ακόμα..... Ορίστε... http://briefcase.pathfinder.gr/file/psilos8/29327/347221 Καλη επιτυχία..... Θα υπάρξει και βοήθεια....
TheBoyFromSalina Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Εμένα πάλι μου θυμίζει το 'Self Control' της Laura Branigan... :roll: Kι εγω αυτο εννοουσα αλλα δε μουρχοταν με τιποτα :oops: Και το νεο sample κατι αλλο μου θυμιζει :roll:
Cristina Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 χιχι! Εμένα που δεν μου θυμίζει τίποτα και νομίζω πως δεν το έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου, είμαι πολύ ή λίγο ακούλτουρη; Μιχάλη, σε απογοητεύω, ε; Αλλά... Άμα αρχίσω να σας βάζω κάτι ξεκάρφωτα κομματάκια κι εγώ μετά δεν θα φταίω... Σας περιμένουν δύσκολες μέρες... Ας έρθει η σειρά μου... hohohoho :twisted:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Ωχχχχχχχ... Mιχαλακη, ξερεις ε??? Στειλε το hint με PM !
Mixalakis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Εμένα που δεν μου θυμίζει τίποτα και νομίζω πως δεν το έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου, είμαι πολύ ή λίγο ακούλτουρη; Το να μην σου θυμίζει κάτι ένα κομμάτι δεν νομίζω να υποδηλώνει την κουλτούρα κάποιου... Αλλά... Άμα αρχίσω να σας βάζω κάτι ξεκάρφωτα κομματάκια κι εγώ μετά δεν θα φταίω... Ξεκάρφωτο γιατί βρε Χριστίνα.... Επειδή δεν το ξέρεις??????? Επίσης γιατί γίνεσαι απειλιτική? Ωχχχχχχχ... Mιχαλακη, ξερεις ε??? Στειλε το hint με PM ! Σε εσένα πολύ ευχαρίστως σου αποκαλύπτω και το κομμάτι! Anyway τα λόγια μου είναι εντελώς καλοπροαίρετα με περιπαικτική διάθεση... Hint:Και εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα γ'αυτο το γκρουπάκι... Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του 80'... 2 LP έχω απο αυτό το γκρούπ το ένα είναι ένα κομμάτι το οποίο είναι πασίγνωστο σε όλους!ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία την εποχή εκείνη... Δεν υπάρχει Disco που ακόμα και σήμερα να μην το παίζει! Δεν έχει λόγια όπως επίσης λόγια δεν έχει ούτε το ζητούμενο... Η αλήθεια είναι ότι λόγω της τεράστιας επιτυχίας του πρώτου LP αυτό το κομμάτι δεν ακούστηκε καθόλου! Προσπαθήστε λίγο ακόμα και σε λίγο θα έρθει και η απάντηση!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Εχει καθολου σχεση με Piano fantasia?
Mixalakis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!! Μπράβο βρε Γιώργο τα συγχαρητηριά μου!!! Απλά υποκλίνομαι... Piano Fantasia είναι το συγκρότημα...... Μένει ο τίτλος μονάχα... Άν και για μένα είναι σαν να το έχεις βρει.... Μετά λοιπόν απο το πασίγνωστο 'song for denise' ακολούθησε αυτό! Σε εσένα πολύ ευχαρίστως σου αποκαλύπτω και το κομμάτι! Εννοείται πως το παιχνίδι παίχτηκε στα ίσια!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Ο ηχος μου το θυμισε καπως. Δεν υπαρχει περιπτωση ομως να βρω τον τιτλο! (εκτος κι αν βαλω τα μεγαλα μεσα aka Google)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.