dim_b Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Όχι. Το τραγούδι δεν έχει τον ίδιο τίτλο με την ταινία.
dim_b Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Hint #2: Μετά από πολλά χρόνια προσωπικών προβλημάτων, η τραγουδίστρια επέστρεψε στο προσκήνιο με το άλμπουμ στο οποίο υπάρχει αυτό το τραγούδι. Η πρώτη εκτέλεση ανήκει σε ένα Αμερικάνικο pop/rock συγκρότημα.
Cristina Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 GggrRRRrr 'Marianne Faithfull - The Ballad Of Lucy Jordan' Oof πια!
Cristina Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Η ώρα της εκδίκησης! Sample Μη μου ζητήσετε hint... Δεν ξέρω τίποτα σχετικά! (Ελπίζω να βρω στο net κάτι... :roll: )
TheBoyFromSalina Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Πασιγνωστο μου φαινεται! Μηπως υπαρχει και αλλη εκτελεση του ιδιου κομματιου? Εκτος αν μου θυμιζει κατι τελειως ασχετο. Vangelis η Jean Michel Jarre Αλλα για να λες οτι δεν ξερεις τπτ σχετικο....
Cristina Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δε νομίζω να υπάρχει άλλη εκτέλεση... (ελπίζω δηλαδή...) Πάντως δεν είναι κανένας από τους δύο. Περίμενα να πάει σε αυτούς το μυαλό σας... Οι πληροφορίες μου λένε πως είναι του 1982. Ο Mr. Google μου έβγαλε μόνο 466 results. Πολύ παράξενο... :roll: Πάντως, ακόμα και αν δεν βρείτε ποιο είναι, θα έχετε μάθει τον τίτλο ενός πασίγνωστου κομματιού.
dim_b Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δεν πρέπει να είναι Vangelis ή Jean Michel Jarre, και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είχε χρησιμοποιηθεί σαν σήμα κάποιας εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης πριν από πολλά πολλά χρόνια.
Mixalakis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Όντως πασίγνωστο κομμάτι... Θα συμφωνήσω με τον dim και θα συμπληρώσω ότι είναι και αθλητικής εκπομπής.. Φίλε sboo δεν είναι yazoo - don't go standard.. Υ.Γ. Χριστίνα μας ταλαιπωρείς βραδυάτικα.... Η πλάκα είναι ότι πρέπει να το έχω σε βινύλιο... Άντε ψάχνε τώρα...
Cristina Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Yazoo - Don't Go; Πώς σου προέκυψε αυτό; Δεν είναι πάντως. Μιχάλη, μόνο σε σένα ήλπιζα αφού δεν το βρήκαν ο Γιώργος και ο Δημήτρης... Μάλλον πρέπει να πω την απάντηση... :roll:
Mixalakis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Όχι, Όχι περίμενε! Μη μας δίνεις μασιμένη τροφή... Άσε λίγο να ταλαιπωρηθούμε...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δεν μπορεις να δωσεις καποια αλλα στοιχεια? Δεν μπορει ναναι τοσο αγνωστο...
Mixalakis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Το ψάξιμο απέδωσε καρπούς.... Mito - Droid Σωστός Χριστίνα????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.