Cristina Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 kala re cris pou to thimosouna (msn exei piasei araxnes) Για να πω την αλήθεια ούτε κι εγώ ξέρω πως το θυμόμουν... (Όντως το msn έχει αραχνιάσει...) Πάρτε κι ένα sample... Δημήτρη και Γιώργο, θα το βρείτε αμέσως εσείς... Οι υπόλοιποι μάλλον θα σκάσετε λιγάκι... :roll:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Ε ας το αφησουμε λιγο για χαρη του σασπενς.
Cristina Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 μοιαζει με massive attack Όντως μοιάζει, μιας και είναι το τραγούδι που χρησιμοποίησαν για το 'Safe From Harm'. 'Billy Cobham - Stratus' Υ.Γ.: Γιώργο, να 'σαι καλά που δεν το είπες αμέσως! Να σε περιμένουμε για sample;
TheBoyFromSalina Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Ομολογω παντως οτι και εγω Massive Attack θα ελεγα! Νομιζα οτι ηταν καποια extended version του Safe from harm. Ας βαλει ο Τουφας.
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 ena efkolo... http://homepage.ntlworld.com/toufas/ID%2014.mp3
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 tragoudi tou 97....classic kat'eme me arketa remix sto maniki tou.... to remix pou postara einai gia mena....to kalitero tou...toso konta stin aplotita/teliotita tou cafe del mar (pou kai pali to agapimeno mou remix exei ginei apo to idio didimo pou remixare to tragoudi pou psaxnoume)
Cristina Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Αχ... Είναι ΠΟΛΥ γνωστό!!! Πάει να μου θυμίσει το 'You're Not Alone' των Olive αλλά δεν πρέπει να είναι... :roll: GgRrr! Κόλλησα! Α ρε Νικόλα τί μου κάνεις πρωί πρωί!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Κατι απο το background παει να μου πει κατι και νομιζω οτι πρεπει να εχω το original. Μηπως ειναι το Age of love? Η μηπως το original δεν ειναι καν dance?
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 den einai afto ;/ kai to original dance theorite thelete na to parei to potami na valo allo?
Cristina Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μα έχω σκάσει λέμε! Μήπως μπορείς να βάλεις ένα ακόμα sample 15''; Τη συνέχεια αυτού που έβαλες, γιατί σταματάει εκείνη η χαρακτηριστική μουσικούλα από το βάθος που με έχει κάνει να κολλήσω ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!! GGggRrRr!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.