Cristina Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Γιαννάκη μου... Την επόμενη φορά μάλλον θα πρέπει να βάλεις κάτι που ίσως μας είναι πιο οικείο και περισσότερο γνωστό. Μας βούτηξες με μιας στην άβυσσο των απύθμενων μουσικών σου γνώσεων! :* Αν και αυτό το πιανάκι κάτι μου λέει ρε γμτ... Coldplay ίσως; :roll:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Kαι μενα μου ακουγεται πολυ γνωστο, αλλα .... Πρεπει να εχει ακουστει πολυ παντως απο το ραδιοφωνο.
Fozzy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Hint... To sigkrothma eixe mia epityxia prin merika xronia... (lykeio phgaina...ara peripou 1998) Exoun ena poly poly gnwsto tragoudi... k meta apo afto tpt idiaitero.. To tragoudi tou sample einai prwto sto cd tous... kai to allo to poly gnwsto tous.. perilambanetai sto idio cd... To track afto exei paiksei sto telos enos episodeio twn friends (ekei to prwtoakousa... to vrika.. kai lew TI?! to lene oi tade?)
Fozzy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 An den apanthsei kaneis mexri tis 8 to apogevma... tha postarw thn apanthsh
Cristina Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 ΠΩΠΩ! Πως δεν το σκέφτηκα αμέσως! Τί άλλο θα έβαζες εσύ; Ξεχνιέται τόσο μπλαμπλά γι αυτό το τραγούδι; 'Semisonic - Closing Time'
Fozzy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 nieee pws to vrikes re? sou eixa pei gia afto to song?
Cristina Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Μόνο μου είχες πει?!?! @_@ Δεν θυμάσαι;
Cristina Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 s a m p l e Δεν ξέρω πόσο γνωστό μπορεί είναι... Νομίζω πως είναι όμως... Καλή τύχη!
Fozzy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Kai meta les gia mena re Cris!!! egw dld apo pou k ws pou na to kserw afto to kommati?
Cristina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Αφού είσαι ακούλτουρος βρε! Άντε να σου δώσω μια βοήθεια, επειδή σε αγαπάω! Βρετανικό συγκρότημα που ξεκίνησε κάπου στα τέλη των 80ς, επηρεασμένο από τους Cocteau Twins. Το τραγούδι είναι του 1996 και περιλαμβάνεται και σε ένα best τους που κυκλοφόρησε λίγα χρόνια μετά την διάλυσή τους και είχε τίτλο τον τίτλο αυτού του τραγουδιού. Ίσως να είναι και το πιο γνωστό τους. Δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω πως, εμένα τουλάχιστον, μου θυμίζει κι ένα Ελληνικό τραγούδι... :roll: Μη σας μπερδεύω όμως... Similar Artists: The CureJesus & Mary ChainMy Bloody ValentineMercury Rev Να πω κι άλλα...;
TheBoyFromSalina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω πως' date=' εμένα τουλάχιστον, μου θυμίζει κι ένα Ελληνικό τραγούδι... :roll: [/quote'] Και μενα αλλα δε βρισκω ποιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.