Physics_Rulez Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Το cd κυκλοφόρησε το 2004 από ανεξάρτητη εταιρία, όταν ο καλλιτέχνης ήταν 20 χρονών. Όλα τα όργανα παίζονται από τον ίδιο (όπως bon iver, 2L8 ...) Τα θηρία του thread είναι διακοπές;
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Επειδή δε σας βλέπω να το βρίσκετε... Είναι το Sketchie - The Fox Hunter από το άλμπουμ Rain by High Lantern. Κυκλοφόρησε το 2004 από την Lumenessence Recordings (η οποία μάλλον δεν υπάρχει πια) Αξίζει να το ακούσετε!
SweeT_DreamS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Επειδή δε σας βλέπω να το βρίσκετε... Είναι το Sketchie - The Fox Hunter από το άλμπουμ Rain by High Lantern. Κυκλοφόρησε το 2004 από την Lumenessence Recordings (η οποία μάλλον δεν υπάρχει πια) Αξίζει να το ακούσετε! Ας το άφηνες λίγο ακόμη,να το ψάχναμε...
georgepre10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 το λεει γυναικα: ολη μου η ζωη σε ενα λεπτο...
Lilith19 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Madrugada-This old House Για να δούμε τι θα γίνει με το επόμενο http://www.sendspace.com/file/yi7gfg
SweeT_DreamS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Madrugada-This old HouseΓια να δούμε τι θα γίνει με το επόμενο http://www.sendspace.com/file/yi7gfg Δε δίνεις ένα hint?
Lilith19 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Darkwave μπάντα,οχι ιδιαιτέρως γνωστή,ιδρυθείσα το '93,με προέλευση ευρωπαϊκή.
SweeT_DreamS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Darkwave μπάντα,οχι ιδιαιτέρως γνωστή,ιδρυθείσα το '93,με προέλευση ευρωπαϊκή. Είμαι ανάμεσα σε 2 συγκροτήματα που συμφωνούν με την περιγραφή... Όμως, δε μπορώ να βρω το τραγούδι... Μήπως να έδινες κι άλλο hint?... freedubus, το έχεις βρεί...;
freedubus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 The Frozen Autumn - Dusk is like a dagger Δε θα τους χαρακτήριζα τόσο darkwave όσο καθαρά coldwave. Σαν τους Clan of Xymox ένα πράγμα, με τους οποίους μοιάζουν πολύ. Αφήστε τι λένε οι γουικιπήντιες.
SweeT_DreamS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 The Frozen Autumn - Dusk is like a dagger Δε θα τους χαρακτήριζα τόσο darkwave όσο καθαρά coldwave. Σαν τους Clan of Xymox ένα πράγμα, με τους οποίους μοιάζουν πολύ. Ναι... ήμουν μεταξύ των: "Frosen Autumn" και "Suspiria"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.