BLISS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μάλλον το 2nd Movement του Oxford Suite του Ed Alleyne-Johnson... Nαι, είναι το track 2 στο CD. Eίχα καμιά 15ετια να το βάλω στο player. thanks Σειρά σου.
Cristina Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Κι εγώ μόλις άκουσα το sample σου, σκέφτηκα... «Να 'σαι καλά βρε BLISS... Σε ευχαριστώ...» Είχα πολύ πολύ πολύ καιρό να ακούσω το συναρπαστικό μωβ ηλεκτρικό βιολί του Ed Alleyne-Johnson... Ακόμη ένα εύκολο... http://briefcase.pathfinder.gr/download/612290
BLISS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να βάλω κάτι τώρα... Ας συνεχίσει κάποιος άλλος...
SweeT_DreamS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Να βάλω εγώ, που είμαι και καινούργια;;;:whistle: Καμία απάντησηηη... Οκ... ας βάλω ένα... Αν χρειαστείτε βοήθεια, πείτε μου... (αν και δε νομίζω...!είναι εύκολο)
Lilith19 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δεν το αναγνωρίζω το κομμάτι και απ'ότι καταλαβαίνω ούτε και όσοι το άκουσαν.Θέλεις να δώσεις κάποιο χιντ;Aλλιώς να το πάρει το ποτάμι για να συνεχιστεί το παιχνίδι.
SweeT_DreamS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ναι, βέβαια...να βοηθήσω! Το τραγούδι αυτό υπάρχει στο πρώτο album της που κυκλοφόρησε το 2004. Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια έχει γράψει μαζί με τον Guy Sigsworth το τραγούδι Nothing Fails που υπάρχει στο album "American life" της Madonna. Το βρήκε κανείς;... Αν όχι, πείτε μου να σας πω ποιό είναι και να βάλει κάποιος άλλος.
SweeT_DreamS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δε βλέπω να το βρίσκει κανείς... Είναι το "Falling for you" της Jem(Jemma) Griffiths από το album της "Finally Woken". :-):-):-)
miza Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Εγώ δεν βλέπω να βάζει κανεις οποτε είπα να βάλω http://drop.io/pfnx8kx
miza Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Το γεγονός ότι μοιάζει τόσο πολύ στους Daft Punk, οδηγεί μονο σε ένα συγκρότημα, οι καταγωγή τους είναι Γαλλία. Πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη μπάντα που ήχος τις να είναι τόσο Daft Punk.
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Είναι το: Justice - Phantom Αφού ψήθηκα τέτοια ώρα να ψάξω τέτοιο κομμάτι κάτι δεν πάει καλά... Θα ετοιμάσω sample... υπομονή. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:46 ---------- Καλημέρα! Ορίστε το sample...
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Κανένας???? nickarmy φάση Είναι πολύ ωραίο cd btw..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.