Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ας δώσω μερικά hintάκια λοιπόν.Πρόκειται για γερμανικό συγκρότημα συμφωνικού μέταλ με πολλά στοιχεία φολκ.Θα έδινα και ένα ακόμα hint,αλλά το αφήνω για μετά.(Ας είναι αχρείαστο όμως:) )

Πιθανών να μην τους ξέρω καθόλου!

Οπότε δεν λέει να αρχίσω να ψάχνω στην τύχη στο google για μπάντες με τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να το λέει ο από πάνω έτσι θα 'ναι. Αλλά οι χάγκαρντ -είχα την εντύπωση ότι- είναι παιδιά του κόσμου ολάκερου, δεν τους θεωρουσα γερμανούς =ρ

Δημοσ.

Σωστά freedubus,haggard it is..; )

Σωστή και η παρατήρηση της garnele,κι 'ομως η ''προέλευση'' της μπαντας θεωρείται γερμανική.Προφανώς ίσως επειδή τα ιδρυτικά μέλη της μπάντας κατάγονται από την εν λόγω χώρα.

Δημοσ.

Όχι, η γκαρνέλε έχει πιει μερικά ποτηράκια και θα της πάρει ώρα να το κάνει.

Πετάω το μπαλάκι στον από πάνω λοιπόν.

Δημοσ.
Σωστά freedubus,haggard it is..; )

Σωστή και η παρατήρηση της garnele,κι 'ομως η ''προέλευση'' της μπαντας θεωρείται γερμανική.Προφανώς ίσως επειδή τα ιδρυτικά μέλη της μπάντας κατάγονται από την εν λόγω χώρα.

Ναι είναι η Haggard αλλά ποιο κομμάτι ?

Δημοσ.

Έχεις δίκιο

papahlamida,ξεχαστήκαμε..Είναι οι Haggard και το κομματι Al Inizio E La Morte.Συνεχίζουμε είτε με το samplακι που έβαλα χθές,είτε με ό,τι άλλο θέλετε.:)

Δημοσ.
Πετάω το μπαλάκι στον από πάνω λοιπόν.

Ο οποίος το αγνόησε και χτύπησε την προηγούμενη. Λίλιθ δε θέλω να φαντάζομαι πώς θα ήταν η κακή σου έμπνευση, αλλά για δώσε κανα χίντ.

Δημοσ.

Δισκογραφίες Haggard και Classix Nouveaux Check!

Αφού δεν έχει βάλει κανείς λέω να βάλω εγώ.

Πιστεύω εύκολο. Sample

Cristina κανονικά είναι σειρά σου φυσικά...

Οπότε εάν είναι βάζεις και εσύ εννοείτε αφού το δικό μου πιστεύω είναι εύκολο.

@Lilith19 Πολύ ωραία μουσική οι Haggard αλλά τα φωνητικά με τους τύπους που έχουν καταπιεί αχινούς μου τα χαλάνε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...