papahlamidas Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ας δώσω μερικά hintάκια λοιπόν.Πρόκειται για γερμανικό συγκρότημα συμφωνικού μέταλ με πολλά στοιχεία φολκ.Θα έδινα και ένα ακόμα hint,αλλά το αφήνω για μετά.(Ας είναι αχρείαστο όμως ) Πιθανών να μην τους ξέρω καθόλου! Οπότε δεν λέει να αρχίσω να ψάχνω στην τύχη στο google για μπάντες με τα παρακάτω χαρακτηριστικά.
Garnele Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μήπως είναι in extremo; (τελευταίος πειραματισμός, μετά δηλώνω παραίτηση)
Garnele Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Για να το λέει ο από πάνω έτσι θα 'ναι. Αλλά οι χάγκαρντ -είχα την εντύπωση ότι- είναι παιδιά του κόσμου ολάκερου, δεν τους θεωρουσα γερμανούς =ρ
Lilith19 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Σωστά freedubus,haggard it is..; ) Σωστή και η παρατήρηση της garnele,κι 'ομως η ''προέλευση'' της μπαντας θεωρείται γερμανική.Προφανώς ίσως επειδή τα ιδρυτικά μέλη της μπάντας κατάγονται από την εν λόγω χώρα.
freedubus Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Mπορεί να βάλει η γκαρνέλε κάτι λοιπόν για να της αποδώσουμε τα εύσημα για το εύστοχο σχολίο;
Garnele Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Όχι, η γκαρνέλε έχει πιει μερικά ποτηράκια και θα της πάρει ώρα να το κάνει. Πετάω το μπαλάκι στον από πάνω λοιπόν.
Lilith19 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Να βάλω? Μου ήρθε πολύ καλή έμπνευση! Μμμ,δεν κρατήθηκα http://www.sendspace.com/file/lo07gl
papahlamidas Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Σωστά freedubus,haggard it is..; )Σωστή και η παρατήρηση της garnele,κι 'ομως η ''προέλευση'' της μπαντας θεωρείται γερμανική.Προφανώς ίσως επειδή τα ιδρυτικά μέλη της μπάντας κατάγονται από την εν λόγω χώρα. Ναι είναι η Haggard αλλά ποιο κομμάτι ?
Lilith19 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Έχεις δίκιο papahlamida,ξεχαστήκαμε..Είναι οι Haggard και το κομματι Al Inizio E La Morte.Συνεχίζουμε είτε με το samplακι που έβαλα χθές,είτε με ό,τι άλλο θέλετε.
freedubus Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Πετάω το μπαλάκι στον από πάνω λοιπόν. Ο οποίος το αγνόησε και χτύπησε την προηγούμενη. Λίλιθ δε θέλω να φαντάζομαι πώς θα ήταν η κακή σου έμπνευση, αλλά για δώσε κανα χίντ.
Cristina Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Να βάλω?Μου ήρθε πολύ καλή έμπνευση! Μμμ,δεν κρατήθηκα http://www.sendspace.com/file/lo07gl «Classix Nouveaux - Never Never Comes» Lilith, με εκπλήσσεις με τις επιλογές σου.
papahlamidas Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δισκογραφίες Haggard και Classix Nouveaux Check! Αφού δεν έχει βάλει κανείς λέω να βάλω εγώ. Πιστεύω εύκολο. Sample Cristina κανονικά είναι σειρά σου φυσικά... Οπότε εάν είναι βάζεις και εσύ εννοείτε αφού το δικό μου πιστεύω είναι εύκολο. @Lilith19 Πολύ ωραία μουσική οι Haggard αλλά τα φωνητικά με τους τύπους που έχουν καταπιεί αχινούς μου τα χαλάνε...
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Γιατί το λες εύκολο; This Suffering - Billy Talent
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.