Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αχ και εσένα περίμενα να το βρεις. tongue.gif

Μάλλον είναι λίγο περίεργο το σημείο που έβαλα, παρ' όλ' αυτά είναι χαρακτηριστικός ήχος και φωνή από ένα Βρετανικό συγκρότημα που ξεκίνησε αρχές '90ς ως doom metal.

Μελαγχολικό, ατμοσφαιρικό rock με σαφώς πιο «ελαφρύ» ήχο πλέον, χωρίς να ξεχνούν από που ξεκίνησαν.

Το τραγούδι βρίσκεται στο 4ο album (1998) τους που αγαπήθηκε πιο πολύ από κάθε άλλο.

Δημοσ.

Anathema ?

Πρέπει να είναι απο το Alternative 4m δεν θυμάμαι όμως ποιο song και δεν μπορώ να το ακούσω τώρα. Να πω στην τύχη το Lost control ή το Feel. (Τα είπα γιατί ξέρω τα γούστα σου και στάνταρ αυτά θα ξεχώρισες...)

Δημοσ.

Χεχε! happy2.gif

Σωστό το συγκρότημα, σωστό και το album. Τα τραγούδια που λες τα ξεχώρισα όντως, αλλά το αγαπημένο μου είναι άλλο και είναι αυτό του sample. blink.gif

Δημοσ.

Χριστινιώ δεν το δίνεις να συνεχίσουμε...

Κανείς δεν προσπαθεί και εγώ δεν έχω πολύ όρεξη να κάτσω να το ψάξω... :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Lilith19 ας το πάρει το ποτάμι γιατί δεν βλέπω φως.

Και βάλε κάτι εύκολο να για να μην κολλάμε.

Ίσως θα πρέπει να κάνουμε rule εάν δεν υπάρχει κίνηση - απάντησης μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να το παίρνει το ποτάμι.

Δημοσ.

Lilith19 ας το πάρει το ποτάμι γιατί δεν βλέπω φως.

Και βάλε κάτι εύκολο να για να μην κολλάμε.

Ίσως θα πρέπει να κάνουμε rule εάν δεν υπάρχει κίνηση - απάντησης μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να το παίρνει το ποτάμι.

Δημοσ.

Ειναι king diamond και το κομματι at the graves.papahlamida ναι,αν συμφωνουν και οι αλλοι θα μπορουσαμε να θεσουμε ενα χρονικο οριο.Οπου να΄ναι ανεβαζω samplακι

Δημοσ.

Ειναι king diamond και το κομματι at the graves.papahlamida ναι,αν συμφωνουν και οι αλλοι θα μπορουσαμε να θεσουμε ενα χρονικο οριο.Οπου να΄ναι ανεβαζω samplακι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...