papahlamidas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλά κατέβασα όλη την δισκογραφία τους... και απλά παθαίνω πολιτισμικό σοκ! Ρε συ εσύ που ξέρεις τα πολλά... Αυτό το κομμάτι δεν το έχουν βουτήξει και το έχουν κάνει και Ελληνικό? Μου θυμίζει κάποιο Ελληνικό πάρα πολύ έντονα αλλά δεν ξέρω ποιο! Άντε βάλε τίποτα γιατί όλο μαλακίες βγαίνουν τελευταία... να πάρουμε καμία ιδέα! Ήτανε 1000% σίγουρο ότι θα το έβρισκες...
NoNuclearPower Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ρε χλαμίδιο δεν πήρα πρέφα το ποστ ενωρίτερα παίζει δηλ να υπάρχει ο οποιοσδήποτε που να διασκεύασε firewater εν Ελλάδι;;; εν κατέχω μία επ'αυτού Αφιερωμένο κομματάκι για τις ζόρικες + περίεργες + θλιβερές μέρες που περνάμε εδώ και κάποια 24ωρα: (από το προηγούμενο σχήμα του Tod A) πσ: oπ, ξεχασαμε και το σαμπλάκι για το επόμενο
Cristina Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Και πόσο καιρό είχα να το ακούσω... UNKLE - Eye For An Eye
NoNuclearPower Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 βρε καλώστοοο πού χάνεσαι κατα διαστήματα ρε μικρό; δώσε σήμα πσ: εννοείται σωστή άλλη μία κομματάρα των unkle
Cristina Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Καλώς σας βρήκα ξανά! Είμαι σε περίοδο μετακόμισης και τακτοποίησης (PC) η οποία κράτησε παραπάνω από το αναμενόμενο. Ελπίζω να μην σας παιδέψει το σημείο που διάλεξα διότι το τραγούδι είναι αρκετά εύκολο νομίζω. http://briefcase.pathfinder.gr/download/607230
papahlamidas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Κάνω ποδαρικό για το 2009 Sample Το sample το έκοψα τυχαία χωρίς να το ακούσω
noasgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Κάνω ποδαρικό για το 2009Sample Το sample το έκοψα τυχαία χωρίς να το ακούσω Neneh Cherry - 7 seconds away Ίσως καλύτερα να το άκουγες, το sample "καρφώνεται" από μόνο του. sample σε λίγο EDIT new sample
Cristina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Gary Jules - Mad World Καλύτερα να κάνεις τα samples σε mp3 (32-96 kbps) για να είναι πιο μικρά.
Cristina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 http://briefcase.pathfinder.gr/download/608178
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.