Sellers Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 We S(t)uck... Καμιά άλλη βοήθεια δεν παίζει?
BLISS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Σχετικα με το δικο μου, (γιατι παιζουν 2 τραγουδια) αυτο που θυμιζει, ειναι προφανως το theme tou John Williams. Ειναι ομως παγιδα το ομολογω... Δεν ειναι αυτο. Ειναι ενα πιο κλασσικο κομματι, που μαλλον ενεπνευσε το JAWS theme (στην εισαγωγη ισως μονο). Μεχρι το βραδακι, και μετα το δινω (εντελως...).
evabb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 evabb είπε: ευκολακι Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ενα πουλακι μου ειπε οτι το παιχνιδι παει κατα διαολου ειπα να βαλω ενα ευκολο μπας και παρει μπρος ειναι και ενα εδω που αναμενει να ανακαλυθφει......:rolleyes::rolleyes:
BLISS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 BLISS είπε: Για να δουμε... http://www.sendspace.com/file/6jhnwa ........ Το κομματι που θυμιζει την εισαγωγη του :Dvorak - New World Symphony - 4th movement Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Antonin Dvorak - New World Symphony - 4th movement Conductor Herbert von Karajan John Williams hack? hmm....
papahlamidas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Ενδιαφέρων... Θα του ψάξω να το ακούσω καλύτερα...
evabb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 BLISS είπε: ........Το κομματι που θυμιζει την εισαγωγη του :Dvorak - New World Symphony - 4th movement Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Antonin Dvorak - New World Symphony - 4th movement Conductor Herbert von Karajan John Williams hack? hmm.... αστα να πανε. μονοι μας τα βαζουμε μονοι μας απανταμε τουλαχιστον το δικο σου εσενα καποιος το ακουσε.... το δικο μου κανεις :cry::cry::cry:
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 evabb, το αρχειάκι δεν κατεβαίνει. "This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached. To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information." Γενικότερα αποφεύγουμε το rapidshare. Ανέβασέ το στο sendspace.
Lilith19 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Αν δεν βαλει η evabb,για να προχωρησει το παιχνιδι,βαζω εγω κομματακι..
evabb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Lilith19 είπε: Αν δεν βαλει η evabb,για να προχωρησει το παιχνιδι,βαζω εγω κομματακι.. βαλε γτ βαριεμαι:-(:-( το τραγουδι που ειχα βαλει πριν ηταν το bon jovi-if I was your mother
Lilith19 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ετοιμο.. http://www.sendspace.com/file/c837kq
evabb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Lilith19 είπε: Να το παρει το ποταμι? ας το παρει ετσι κι αλλιως το παιχνιδι εχει ατονησει
Lilith19 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 οκ.Ειναι το moonshield (C64 karaoke version) απο in flames.
papahlamidas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δεν βλέπω φως και κάνω κίνηση με κάτι πολύ ωραίο και εύκολο! Sample
NoNuclearPower Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 OΠ! τί έγινε, ξυπνήσαμε ξαφνικά;;; τι βάζεις ρε παπαχλαμιδάρα!!!!! FIREWATER - I AM THE RAIN!!! ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ, ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ, ΔΙΣΚΑΑΑΡΑΑΑ!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.