Cristina Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Αφού δεν προσέχω... http://briefcase.pathfinder.gr/download/604739
Shadowthief Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Anathema - The Silent Enigma (Orchestral)
Shadowthief Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Εδωωωωώ είναι το sample! http://briefcases.pathfinder.gr/download/604740 Το είχα ξεχάσει τελείως
Mixalakis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον είμαι ο πρώτος που το βλέπει Red Hot Chili Peppers - Can't Stop
Mixalakis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Καλή εβδομάδα σε όλους... -----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 04 : 14 : 22----- Βοήθεια Πρωτομάστορες και υπεύθυνοι για τη δημιουργία μιας μαγευτικά ονειρικής ποπ για εκείνα τα χρόνια (80's)... Είναι Ολλανδοί... To sample είναι το κομμάτι που ανοίγει το άλμπουμ τους το 1993...
NoNuclearPower Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 μόνο οι Golden Earring μου έρχονται στο νου με βάση τα στοιχεία, αλλά μπα... και η αναζήτηση δε μου βγάζει κάτι...
Mixalakis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ναι καμία σχέση οι Golden Earring είχανε καθαρά ροκ καταβολές... Και η πλάκα είναι πως το έβαλα για εύκολο... Πάμε μια βοήθεια ακόμη... Όπως ήταν οι A-ha για τη Νορβηγία... Οι Yello για την Ελβετία... Οι Abba για τη Σουηδία... Έτσι ήταν και οι N... για την Ολλανδία...
Cristina Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Nits - Cars & Cars Είχαν και πιο γνωστά τραγούδια για «εύκολο»... Να φανταστείς, δυσκολεύτηκα μέχρι και να το βρω για να δω αν είναι όντως αυτό. Και αυτή η αυτόματη ένωση μηνυμάτων μας κάνει ζημιά. Δεν είχα δει καν το 1ο hint.
Mixalakis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ναι είχανε πράγματι τουλάχιστον 3-4 κομμάτια πιο classic... Απλά θεώρησα εξίσου όμορφο και το συγκεκριμένο γ'αυτό το έβαλα... Το εύκολο πήγαινε στο ότι με το πρώτο hint θα βρίσκατε χωρίς κανένα πρόβλημα το γκρούπ... Συγγνώμη που σε ταλαιπώρησα Χριστίνα μου, τουλάχιστον εύχομαι να το απολαύσεις ακουγοντάς το ολόκληρο... Για την ένωση των μηνυμάτων δε ξέρω αν έκανα εγώ καμία βλακεία... Μπορείς να συνεχίσεις εύχομαι με κάτι εξίσου όμορφο...
Cristina Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Τελικά σα να το έχω ξανακούσει. Ίσως σε καμιά εκπομπή του Ρακιντζή. Δεν έκανες εσύ καμιά βλακεία. Από τις ρυθμίσεις του vBulletin είναι. Αν και το «όμορφο» είναι υποκειμενικό, ας συνεχίσουμε με κάτι όμορφο (), παραμένοντας στην Ολλανδία. http://briefcase.pathfinder.gr/download/604825
Cristina Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, αλλά ήμουν εκτός όλη μέρα χθες... Είχα και ωραία hints να δώσω... So... Lilith, το έχεις κοριτσάκι... Το τραγούδι είναι από την τελευταία τους δουλειά, που αν και δεν έχει πλέον καμιά σχέση με metal, όπως τους είχαμε μάθει, είναι ένα εκπληκτικό album. Νομίζω πως η φωνή της Anneke Van Giersbergen είναι από τις πλέον χαρακτηριστικές του χώρου για να μην την αναγνωρίσει κάποιος, αν και, μάλλον, στο συγκεκριμένο σημείο δεν ήταν τόσο εμφανής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.